Jump to content

Info Nederland

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • First name
  ron
 • Last name
  mol
 • Company or organization name
  Info Nederland
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketi
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  als zelfstandige een aantal sites willen onderhouden, lage instapkosten lage afdrachten.

  het werk is afwisselend en uitdagend, je werft niet alleen persberichten maar ook adverteerders Ook kun je naar openingen en premieres van activiteiten in je eigen regio.
 1. Als het financieel is waarom ga je danniet eens praten met die nieuwe investeringsmaatschappij van Joop van den Ende die zijn op zoek naar leuke innovatieve dingen en hij heeft vele ingangen bij TV en natuurlijk geld genoeg ( sorrie Joop ik hoop dat ik je geheim niet heb verklapt) dit is zijn website adres http://www.endeit.nl/ ik heb helaas geen telfoonnummer van Joop Gaat het om mediaexposure dan wil ik daarbij wel helpen
 2. Ik ben eigenlijk veel meer voor het gebuiken van een site met meer gebruikersgemak. Ik zou eens met jouw designer om de tafel gaan zitten om bijvoorbeeld een joomla webwinkel te maken. het voordeel is dat het zo'n site ( de basis) gratis is en je veel informatie overzichterlijk kunt laten plaatsen daarnaast zijn er ook mogelijkheden tot het instellen van vervoer, kassa modules en veel meer. het wordt dan een echte winkel waar mensen kunnen rondsnuffelen en direct kopen en afrekenen indien gewenst. leuke extra's is dat je bijvoorbeeld filmpjes erbij kunt zetten en meer. ik zou wel kiezen voor een introductie pagina met op die pagina product voorbeelden of een module Meest verkocht.
 3. Ik ben blij dat er nog sites zijn voor ondernemers die niets kosten. Al die sites die geld vragen om te registreren en waar je niets voor terug krijgt Mocht EZ de geldkraan dichtdraaien dan werp ik me bij deze op als vrijwilliger om de site te helpen onderhouden. Geen vercommercialisering van deze site dat is niet goed.
 4. ja ik ben vanuit een uitkering begonnen, en het UWV die ergens welwillend tegenover staat? Laat me niet lachen ik kreeg zelfs geen startsubsidie om de volgende reden: het plan moest worden goedgekeurd door een onafhankelijk bureau dit bureau stelde dat voor mijn subsidie verzoek om t e starten ik een omzet moest hebben van tenminste 15.000 euro nu komt het leuke de regels van het UWV: een subsidie krijg je alleen bij de start en wanneer er geen commerciële activiteiten zijn. Oh ja en voor de start vroeg ik slechts 15000 euro. I
 5. bedragen op dit forum liever niet het totaal is afhankelijk van de snelheid waarmee e.e.a. ontwikkeld kan worden. Het is helaas zo gegroeid dat er 120 sites online zijn gegaan ik richt me zelf het meeste p www.info-eindhoven.nl en de regio. door het succes van deze regio zijn ook andere gemeente echt online gegaan. Dit op verzoek van bijvoorbeeld gemeentes, stichtingen etc. er staat wel e.e.a. op www.info-nederland.nl met een link naar de verwijzende pagina
 6. de uitrol van dat netwerk zou al gestart moeten zijn maar dit kost veel tijd en geld beide zijn momenteel wat gebrekkig bij mij. Op dit moment verwerk ik ruim 100 persberichten per dag onderhoud ik 120 sites.
 7. ik ben een beetje dom geweest ;D Ik zoek voor mijn bedrijf een meewerkend partner met een handson mentaliteit en een sociale inslag. Het gaat hierbij om een netwerk van digitale huis-aan-huisbladen met inmiddels meer dan 120 sites en 1 franchisenemer Ik wil heel nederland voorzien van een site en werken met franchisenemers uit de moeilijk hoek ( arbeidsgehandicapten) zelf ben ik ook arbeidsgehandicapt en hoef niet bij een bank aan te kloppen
 8. beste allemaal, Ik ben op zoek naar een partner maar op deze zoektocht ben ik vooralsnog alleen "haaien "tegengekomen die veel willen en weinig bieden. Inmiddels ben ik in zee gegaan met een zgn bedrijvenmakelaar . is er een sneller en makkelijkere manier om een betrouwbare partner ( financieel en hands on) te werven?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept