Jump to content

Alexander911

Senior
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-3

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Beste mensen, ik ga mn bedrijfsnaam wijzigen. Maar waar en wie moet ik allemaal inlichten ? en wat kost het zoals bij de bank en belastingdienst?
 2. hi ik ga mn bedrijfsnaam wijzigen waar en wie moet ik allemaal inlichten en wat kost het zoals bij de bank en belastingdienst?
 3. heel stom volk achter de telefoon inderdaad. ze weten helemaal niets evenals de douane. Dus jij hebt het wel gekregen. kreeg je de facturen ook vooraf en wat stond er bij jou op de trace omschrijving?
 4. klopt maarrr bestaat er dus nog een kans dat ze het pakketje door laten. nu staat er vastgehouden door inklaringsinstantie. als twee weken. krijg ik het dus nog omdat ik al btw fac heb ontvangen?
 5. dus ook al is het in beslag genomen moet ik btw betalen? deur tot deur verzendkosten zijn al betaald
 6. Beste mensen, Ik heb de ups btw factureren al binnen, maar mn pakketje niet? bij het tracking nummer staat dat deze op nog te inklaren staat. Maar nu heb ik ups facturen al binnen van de BTW. hoe kan dit? Als ze mn pakketje nog vasthouden en ik heb mn btw al liggen. Of moet ik ook btw betalen als mn pakketjes vastgehouden worden en ik ze nooit meer krijg? Heb ups gebeld hoor ik binnen een week meer van WAARDELOOSSS Help AUB
 7. Maar er staat op geen enkel iets Iphone. Alleen MINI en de afmetingen zijn helemaal anders het lijkt erop omdat je touchscreen hebt net als LG. Of ligt dit anders?
 8. Beste ik wil graag mini iphones gaan importeren voor een kennis is dit illegaal? Het logo is nergens terug te vinden en hij is veel kleiner dan de echte iphone. Of valt het onder wet van vergelijkenis? Alvast bedankt.
 9. Beste Anhong, Bedankt voor je reactie, ik heb je een email gestuurd.
 10. ik spreek geen chinees. maar voor de meeste Nederlandse bedrijven is het toch een voordeel om daar een Nederlander te hebben? die controle van goederen of dergelijke uitvoert? Mijn opleiding is Marketing en communicatie daarnaast importeer ik zelf uit china voor mn eigen bedrijf. Ik zie het als een soort opleiding binnen het bedrijf, zij kunnen mij vormen voorwat ze daar nodig hebben. Zoiets wil ik bereiken. persoonlijk voor mn eigen ervaring en zakelijk voor het bedrijf. Misschien kan iemand me hiermee helpen of op weg sturen.
 11. het liefst onder een bedrijf om ervaring op te doen.
 12. er zitten hier genoeg kwaliteitsbedrijven die zaken doen met china. En ik wil daar graag iets ondernemen in samenwerking met het bedrijf.
 13. Goedemiddag, Al een tijd ben ik zeer geinteresseerd in import uit china. Ik ben 21 jaar en zou graag voor een kwaliteits controle bedrijf werken in china. Hoe pak ik dit aan? is er een mogelijkheid dat ik wordt opgeleid binnen het bedrijf. Een mogelijkheid is dat ik mezelf kan ontwikkelen in het bedrijf in China Ik hoop op reacties
 14. mensen ik heb hem helemaal top nu kan ik weer slapen dankjulkiewl
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept