Jump to content

wijnands

Junior
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Mijn excuses voor de late reactie. Ik ga met opgeheven schouders naar de volgende klant. Bedankt voor het advies! Wijnands
 2. Beste Higher Level, Een collega van mij heeft vandaag gebeld met een groot bedrijf, met de vraag of ze ons produkt willen verkopen. De verantwoordelijke van inkoop was in het begin zeer enthousiast " we mochten hem een sample sturen". Twee weken later belden mijn collega hem opnieuw op( vandaag). Hij kwam opeens zeer bot over, en wou ons product niet verkopen " omdat hij al twee dezelfde producten verkocht, waar hij zeer tevreden mee was, en die goed verkocht werden". Toen ons argument kwam dat onze prijs beter is, meer als 35 procent goedkoper, antwoorde hij "dat hij het dan zelf zou produceren in China". Maar waarom doet hij het dan niet? Een vraag die mijn collega niet durfde te stellen. Het rare is dat wij dus 35 procent goedkoper zijn, een betere kwaliteit, en een marketing strategie hebben, waarbij het betreffende bedrijf veel baat bij zou hebben. Hier is nu mijn vraag, zou ik hem zelf vandaag nog persoonelijk bellen, en het dan nog een keer uitleggen, of moet ik iets anders doen? Ik begrijp niet helemaal, met al die extra voordelen waarom het niet voor hem interessant is. Alvast bedankt voor julie reactie! Wijnands Mod edit: titel aangepast
 3. Beste Rick KS, Wat mijn gramatica betreft ben ik zeer slordig op higherlevel, de mail die ik gestuurd had was wel perfect in orde. Klopt, mail is niet ideaal, maar was wel de enige mogelijkheid! Maar bedankt voor de opmerking!
 4. Beste Ed, Het bedrijf dat ik gecontacteerd heb, heeft sinds een half jaar een bedrijf gekocht voor 6.2 miljard euro, het loopt alemaal een beetje stroef om het een bedrijf in het andere te verwerken. P.S. Ik denk dat deze man op zijn positie echt wel zegt als hij het product niks vindt, (dat denk ik teminste) want deze man heeft zeer weinig tijd. Dus ik denk dat ik hem een "bedank" email schrijf en dan naar een half jaar eens informeer, hoe alles er voor staat met de integratie ect.
 5. Bedankt voor al het advies. Ik denk dat we dit topic kunnen sluiten, want mijn vraag is beantwoordt! Wijnands
 6. Alvast heel erg bedankt voor de vele en snelle reacties. Het contact was via mail, heb nog niet met hem telefonische gesproken. Ik heb zijn adress gekregen via een oud collega, die voor de betreffende persoon werkt. De mail die ik gestuurd had naar meneer X, was de eerste keer dat ik contact met hem had. (Zijn collega had wel eerst toestemming gevraagd of ik Meneer X een mail mocht sturen met informatie over mijn product.) P.S.: Het product valt in het "Office Segment" . Hopelijk maakt dit het een beetje duidelijker!
 7. Beste Higher Level's, Ik ben een startende ondernemer die zojuist een antwoord heefd gekregen, na de vraag of een grote retailer mijn product zou willen verkopen: "Op dit moment zie ik geen aanleiding om jou product te listen. Vooral onze Europese integratie focus en de benodigde rationalisatie verdienen nu onze aandacht.Ik wens je veel succes met de verdere vermarkting van je nieuwe product." Is dit een vriendelijke manier om "nee" te zeggen? Of moet ik nog een keer na een half jaar of zo proberen? Alvast bedankt voor jullie advies! Wijnands
 8. Hallo allemaal, Bedankt voor julie reacties, ik kan nu verder! Wijnands
 9. Hello Marc, Het klinkt natuurlijk "to good to be true" maar ik vroeg me tog af wat het verschil dan is waneer ik een bedrijf registreer in nederland bij een virtueel kantoor plus adres, of ik doe dit precies hetzelfde in Monaco, maar dan zou ik registreren bij de KvK van Monaco?
 10. Hallo, Ik begrijp het, bedankt! Ik keek op de site van Regus en hun zitten over de hele wereld. Is het dan niet slim dan om het bedrijf in te schrijven in een land waar weinig belasting betaald moet worden. Zoals Monaco, kan dit en is dit legaal?
 11. Hallo djluc, Bedankt voor je reactie. Dus ik zou eventueel ook het bedrijf in monaco kunnen registreren, zo dat ik geen belasting hoef te betalen?
 12. Hallo, Ik hoorde onlangs dat de KvK strenger geworden is bij het registreren van een nieuw bedrijf op een Virtueel Kantoor adres. Wij zouden ons startende bedrijf graag op zo een adres laten registreren. Op het moment hoeven wij geen vast kantoor te hebben, daarom leek het ons slim om een Virtueel Kantoor te huren. Is het illegaal om een startende onderneming op zo een adres te registreren? Alvast bedankt voor Uw hulp! Wijnands
 13. Hallo Tim, Ik apprecieer het advies. Het heeft mij een aantal vragen gesteld waar ik over na moet denken. Nogmaals bedankt! Wijnands
 14. Hallo, Bedankt voor je reactie. Ik weet 100% zeker dat ze het product niet zelf maken. Voor mensen die het product voor de eerste keer kopen zullen het altijd blijven kopen. Ik geloof zeer in dit product. Wat het patent betreft, is niets mogelijk. Ik ben nieuw in de wereld van ondernemen. Momenteel heb ik nog geen ingang to een van de bedrijven. Het beste wat ik dus kan doen is het product zo goed mogelijk presenteren, zonder dat hun het weten waar/hoe ik het maak? Nogmaals bedankt!
 15. Hallo, Ik zou graag uw advies willen op een probleem dat ik heb. Ik ben van plan een bedrijf op te starten, In de papier industrie. Mijn bedrijf biedt een uniek product aan. Ik laat het maken in China en wil het graag door verkopen aan een groot bedrijf zoals Carfour, Corporate Express ect. Mijn probleem is dat ik niet weet hoe ik deze bedrijven moet benaderen, om mijn product door te verkopen. Ik moet er bij zeggen dat het product geen patent heeft of kan krijgen. Hoe kan ik deze bedrijven overtuigen dat ze het bij mij kopen, en het niet zelf gaan doen? Hoe werken dit soort bedrijven, maken ze de meeste producten zelf? Alvast bedankt voor te komende reacties.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept