Jump to content

W-Media

Legend
 • Content Count

  661
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Company or organization name
  Max24.nl
 • How did you find us:
  anders
 • Blog

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 1. Het is niet voor de shop in mijn handtekening. Meer een algemene shop.
 2. Omdat ik een breder publiek wil aantrekken en benieuwd ben wat er allemaal nog meer is buiten Indeed.nl en NationaleVacatureBank.nl. Overigens zoek ik Nationaal iemand, niet Internationaal (die websites ken ik namelijk wel).
 3. Beste, Ik ben op zoek naar iemand die vanuit huis voor mij aan de slag kan gaan. Helaas is Indeed te duur hiervoor en ook niet het meest geschikte platform (denk ik). Waar zou ik het beste kunnen slagen en waar vind ''men'' de meeste vacatures met betrekking tot thuiswerk als in webwinkel-werkzaamheden enzovoorts?
 4. Retouren komen we thuis bij je ophalen. Proberen mag altijd (2 weken zichttermijn, niet tevreden dan mag hij retour). Leveringen worden binnen 24 uur bezorgd, dus vandaag bestellen is morgen in huis. Afhalen is ook mogelijk (levertijd 24/48 uur). Wanneer een koper niet met SEOShop wil werken is de gehele shop met 1 druk op de knop te exporteren naar bijvoorbeeld Magento (die functionaliteiten zitten er in namelijk).
 5. Partij 1 wil kennelijk niet en partij 2 en 3 kunnen nu in ieder geval niet. Op HL melden zich met enige regelmaat overnamespecialisten. Ik ben benieuwd hoe zij aankijken tegen gespreide of uitgestelde betaling. Kan dat geen oplossing zijn, zolang er maar een goed koopcontract opgesteld wordt? Een ander idee kan zijn om op een of andere manier waarde toe te voegen. Je bent nu dropshipper, wat ook nadelig kan zijn voor kopers en potentiële klanten die tijdelijk willen gebruiken of uitproberen. Ik denk bijvoorbeeld aan een fietsen- of steppenverhuur als nieuwe onderneming/
 6. Mwa webwinkel is ruim een jaar open inmiddels. Lijkt mij stabiel genoeg (is ook terug te zien in de orders die komen elke maand terug). Die optie zou er kunnen zijn, jazeker.
 7. Dankjewel voor je bijdrage Joost en inderdaad het is wat de gek ervoor geeft. De webwinkel heeft een goede naam, scoort goed in Google en haalt zijn orders enkel en alleen via organisch verkeer binnen (des te knapper is de reeds aanwezige omzet). Overigens draait de webwinkel zelf iets meer als een jaar waarin dus 9K winst werd gegenereerd.
 8. Wil nu cashen omdat ik naar het buitenland ga voor langere tijd in verband met werk en daarnaast is er een spruit op komst :) Wil mijzelf toch toeleggen op geheel wat anders. @Amadeo De webshop zit SEO matig ontzettend goed in elkaar. Op de grotere zoekwoorden staan we gewoon top 3 en daar halen we ook de bestellingen vandaan. Ook de winst is gewoon nog hetzelfde hoor (daalt helemaal niet zelfs). Logistiek alles via de groothandel.
 9. Ik had een startbod van 6.5K en er werd door 3 partijen direct overheen geboden. Hoeveel het exact is wil ik niet zeggen, maar een stuk meer dan de startprijs. Van 1 partij niets meer vernomen en de andere 2 konden het nu niet kopen (eventueel wel later als in over een half jaar).
 10. 500 winst? Nee gewoon 9.000 pure winst. Inkomsten zijn stabiel ja. Linkbuilding wordt nu amper tijd aan besteed (gok 1 uurtje per maand, evenals social media waar we overigens overal wel actief zijn en ook trouwe volgers hebben). Social media is aanwezig ja. Alles dropshipment (dat maakt de shop ook zo interessant denk ik) Overigens is het altijd mogelijk voorraad aan te leggen, alleen hebben we dit expres niet gedaan aangezien de pakketten extreem groot zijn (2 meter lang en 1 meter hoog per stuk) en daar de ruimte voor ontbreekt. Tijd als in uren dan gok ik op 3 uur
 11. Beste leden, Ik ben voor mijn niche hondenwebwinkel op zoek naar een koper, maar het wil maar niet vlotten. Aantal partijen gehad die interesse hadden, maar het financieel niet rond kregen. Heb mij voornamelijk gericht op SiteDeals en Flippa. Samenvatting webwinkel: De webwinkel draait anderhalf jaar ongeveer en haalt orders enkel en alleen binnen via organisch verkeer. De webwinkel staat op ruim 20 zoekwoorden zeer goed in Google en eigenlijk is er veel meer uit te halen door middel van Adwords, Affiliating, prijsvergelijkers en meer linkbuilding. In zijn totaliteit heeft de w
 12. Beste leden, Situatie is als volgt; Partner is reeds 2-3 jaar in dienst bij een horeca-gelegenheid. Partner heeft reeds 5 contracten voor bepaalde tijd gehad en men mag er maximaal 7 krijgen als ik het goed heb begrepen. Nu is situatie zo dat partner al ruim driekwart jaar ruim 25 uur per week (misschien wel meer) continu wordt ingeroosterd. Partner heeft een 0 uren contract. Volgens de arbeidswet maakt partner kans op een vaste aanstelling, alleen ik kan nergens vinden of bedrijf ook verplicht is om een x-aantal uren per week te geven? Zoja hoe gaan we dit aanpakken? Tevens hee
 13. Dan doe je iets helemaal verkeerd qua Adsense. Ik ken meerdere mensen (Nederlanders) die gewoon leven van Adsense.
 14. Waar kan ik tekenen? En dan krijg jij elke maand een vast percentage van de winst:) Ik ben hier uiteraard in gedoken. De zoektermen die betrekking/samenhang hebben met loonbeslag leveren inderdaad een aardig bedrag op. Maar ik kan me niet voorstellen dat deze omzetten behaald kunnen gaan worden. Ik kan zeker over alle aanverwante termen alles vertellen en veel materiaal/artikelen maken/laten maken. Ik zal er nog even induiken,ik geloof je graag met deze cijfers, maar als iets te mooi is om waar te zijn, dan... Dank voor je mening! Danny Waarom zou het niet kunnen? Go
 15. Ik zou er een totaal ander concept van maken, namelijk een informatieve Google Adsense website. Loonbeslag en dat soort zoektermen leveren makkelijk 30 cent tot 1 euro per klik op en met goede linkbuilding moet hier makkelijk 2-3k per maand uit te halen zijn, als het al niet meer is. Zo heb ik een website over ontslagvergoeding gehad die zonder enige vorm van linkbuilding al 300 euro per maand genereerde.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept