Jump to content

Starter_webdevelop

Junior
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Female
 • First name
  Vivianne
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

 • Location
  Amsterdam
 1. Beste, Ik heb sinds een aantal maanden een eenmanszaak in het bouwen van websites / webwinkels, nou wil ik een deel van de gemaakte winst aan mezelf uitbetalen (ik maak gebruik van een zakelijke rekening). Hoe werkt dit ??? wat moet ik aangeven voor mijn administratie enz. Graag hoor ik van jullie, alvast bedankt!
 2. Bedankt voor alle tips, heb nu in mn css aangegeven dat ik altijd een scrollbar wil gebruiken en nu verspringen de pagina's ook niet meer :)
 3. Ik zie nu idd wat je bedoelt, ik had even wat anders in mn hoofd maar idd, zodra de scrollbar verschijnt gaat de site verspringen :( Ik ga er mee aan de slag :)
 4. Ik denk niet dat een verticale scrollbar heel veel uitmaakt op een pagina, je kunt moelijk elke pagina zo 'klein' houden dat er geen scrollbars ontstaan. ;) Ik denk dat Iwan bedoelt dat als je in Firefox op disclaimer klikt dat de pagina een stukje verspringt. ::)
 5. Hoi Iwan, Ik zag jouw reactie over de disclaimer pagina, welke browser gebruik je? Voor zover ik het kan zien verschuift het bij mij niet. ---- Ik heb al gevonden wat je bedoelt, ik zal er van het weekend mee aan de slag gaan, bedankt! ;D
 6. Oke, het is me nu duidelijk wat je bedoelt. Bedankt, ik zal nog eens gaan nadenken over mijn prijzen, wat jij zegt klinkt idd wel logisch. Gr, Vivianne
 7. Ik begrijp niet helemaal wat je nu bedoelt, ??? Mijn redenatie is ik bied 'goedkope' webpakketten aan met idd een oplopend aantal om het overzichtelijk te houden...
 8. Deze lijntjes zijn om de verschillende 'menu opties' van elkaar te scheiden. Ik ben er ook nog niet helemaal wat ik met dat 'briefje' wil gaan doen, ik vind het op dit moment ook redelijk overbodig idd ::)
 9. Ik heb dit in eerste instantie niet gedaan omdat dit inderdaad dan alleen een postadres is, maar je hebt wel gelijk. Ik zal het vandaag nog gaan aanpassen. Bedankt voor de input! ;)
 10. Bedankt voor de tip, ik heb het nog nooit gebruikt maar ik ga nu zeker even kijken naar de mogelijkheden! ;D
 11. Bedankt voor je reactie. Ik heb ervoor gekozen om het contactformulier niet gelijk op de contactpagina te zetten omdat het (naar mijn mening) dan teveel scrollen werd. ;)
 12. Hallo HL'ers, Ik ben sinds kort gestart met mijn eenmanszaak Webvair en heb hier natuurlijk een website voor gebouwd. Ik ben benieuwd naar jullie mening aangezien dit natuurlijk mijn visitekaartje is. ::) www.webdevelopment-webdesign.com Gr.
 13. Oke, ik maakte me idd al zorgen, dat het anders niet door kon gaan ::) En ik ben ook niet van plan te gaan lopen frauderen enz. dus dan komt het idd allemaal wel goed, ik vraag iig een VAR bij de Belastingdienst aan, je weet tenslotte maar nooit wat daar uit komt ;) Bedankt voor je hulp!
 14. Met 'ergens' bedoelde ik op http://www.lancelots.nl/bedrijfsvoering/inkomstenbelasting/var/handleiding. Maar wat ik eigenlijk gewoon wil voorkomen is dat een opdrachtgever mij in loondienst moet nemen. Als je een VAR ROW krijgt is het namelijk niet geheel duidelijk in welke vorm je voor een opdrachtgever werkt en dan loop je de kans dat de Belastingdienst achteraf zegt dat je daar in loondienst hebt gewerkt en dan zit ik en de opdrachtgever met een probleem. Is dat dan op een andere manier te voorkomen, of heb je dan echt een VAR WUO nodig?
 15. Bedankt voor je reactie, ik zal deze handleiding eens goed doornemen, ik ga me gewoon inschrijven en ik zie wel wat eruit komt bij mn VAR aanvraag bij de belastingdienst, ik las ook ergens dat je ook met een VAR ROW 'gewoon' opdrachten kunt doen zolang je maar in je algemene voorwaarden en offerte maar opneemt dat er geen 'gezagsverhouding' is tussen mij en de opdrachtgever (zie onderstaand voorbeeld). Opdrachtnemer voert deze werkzaamheden naar eigen inzicht uit, en heeft het recht om tijdstip en tijdsduur ervan naar eigen inzicht vast te stellen en in te delen. Partijen komen uitdrukkelijk overeen dat er tussen hen geen enkele gezagsverhouding bestaat ter zake van deze werkzaamheden." Of willen opdrachtgevers dat risico alsnog niet lopen?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept