Ga naar inhoud

Marko

Junior
 • Aantal berichten

  8
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Marko

 1. Ik dacht al direct, dat is (ook) een shop van Strato.... ;) Persoonlijk hou ik niet van die overgenomen algemene voorwaarden en is het mijns inziens beter om kort maar krachtig in eigen bewoording deze samen te stellen.
 2. Het ziet er mooi uit, ik zou alleen de lettergrootte veranderen.
 3. Het ligt er natuurlijk aan wát je verkoopt. Maar op hyves kan je bijv heel doelgericht adverteren.
 4. - Zoals eerder aangegeven gaat het niet om de producten op zich. - Ik heb een nieuwe naam geregistreerd die wat rustiger overkomt.... 'orientalgifts'. - Verder iedereen bedankt voor de meningen en adviezen!
 5. Dank u allen voor het commentaar! Het ziet er nu zo uit: www.junglegiftshop.nl Sommige dingen kunnen helaas niet aangepast worden, zoals 'betaling Paynova' en zo zijn er nog een paar dingen. Van de bedrijfsnaam heb ik al een tijdje spijt eerlijk gezegt, maarja bij officiele instanties staat alles zo geregistreerd. Toch maar even op beraden of dat veel moeite gaat kosten om te veranderen.
 6. Onlangs ben ik een webwinkel gestart en ik vraag me af waarom mensen er NIET zouden kopen. Het gaat dus niet om de producten, maar hoe de webshop overkomt. www.junglegiftshop.nl Alle kritiek is welkom!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...