Jump to content

ScalaNederland

Junior
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-3

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Address
  --, Enschede, 0000AA, Netherlands
 • First name
  Scala
 • Last name
  Europe
 • Company or organization name
  Scala
 • How did you find us:
  zoekmachine
 • Blog

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  rcwereld.nl
  ten2des

Company info

 1. Bedankt voor de reactie, de doelen zij zeker gesteld en worden ook nagejaagd, waarschijnlijk zelfs gehaald. Echter heb ik het gevoel dat niet het optimale eruit gehaald wordt. Zeker niet wanneer ik in de statistieken duik. Hier kom ik, zoals aangegeven diverse resultaten tegen die aangeven dat er niet geoptimaliseerd wordt. Vandaar mijn vraagstelling of jullie het met mij eens zijn dat de stats tegenvallen.
 2. Hallo forumleden, Ik hoop dat ik via jullie kennis te weten kan komen of onze Analytics resultaten goed zijn of niet. Wij draaien een webshop in Nederland waar wij anticellulite broeken verkopen voor vrouwen. De online marketing loopt via een extern bedrijf maar ik heb mijn vraagtekens bij de resultaten die Analytics weergeeft. Een aantal zaken die ik tegen kom wil ik graag eens tegen jullie aanhouden. 1. Het trechterconversieratio, deze ligt momenteel op 39,27% is dit niet wat aan de lage kant? 2. Het woord dat op de 2e plek staat van (betaalde) woorden die de meeste bezoekers oplevert heeft een bouncepercentage van 74%. Een dergelijk woord zal dan toch uit Adwords verwijderd moeten worden? 3. Juni dit jaar vergeleken met juni vorig jaar geeft alleen maar rode cijfers wat betekend daling in bezoekers, conversie bestelwaarde enz. staat de maand juni 2012 bekend als slechte verkoop maand voor webshops? Kan dit überhaupt een dergelijk verschil geven? En is het niet de taak van de onlinemarketing partij om hier op in te spelen? Ik hoor erg graag wat jullie vinden, als er meer gegevens beschikbaar moeten komen dan hoor ik dit graag. De website waar het om gaat is scalaeurop(met een e erachter) puntNL (om indexering te voorkomen;))
 3. missen jullie nog iets??? Behalve het volgende(wordt meegenomen met een volgende update) Meerder product foto's De bewijsstukken van de werking
 4. bedankt voor uw reactie, het contract tussen wit en paars vindt ik persoonlijk wel duidelijk. Misschien kunnen we het paars iets donkerder maken. m.b.t. de product foto's er zijn vorige week door een fotograaf meerder product foto's gemaakt. Deze komen er binnen enkele dagen op te staan.
 5. Ik wil trouwens iedereen bedanken voor de reacties! Fijn dat jullie de tijd hebben genomen om er eens naar te kijken! Wij gaan vrijwel alle wijzigingen doorvoeren! Nogmaals bedankt!
 6. Hoe kan ik dit (door mij aangemaakte) Topic verwijderen? Om zo te voorkomen dat dit geïndexeerd kan worden door Google!
 7. Wat vinden jullie van de product weergave dan? Is het misschien beter om deze anders weer te geven?
 8. Ik denk inderdaad dat de menu opbouw overzichtelijker gemaakt moet worden. U bedoelt dus o.a. categorieën aan maken? leggxings, bermuxas enz. Nou hebben wij intern het er al over gehad om de gehele product weergave aan te passen. De huidige product carrousel is mooi maar niet praktisch. We zullen uw tips zeker meenemen en in acht nemen bij een volgende aanpassing! Bedank!
 9. Kunt u dit nader toelichten, het is mij niet geheel duidelijk wat u bedoelt.
 10. Het probleem met de scrollbalken, kan inderdaad hinderlijk zijn voor computers met een lage resolutie. Hoe zouden we dit kunnen oplossen?
 11. Bedankt, we willen inderdaad de klanten niet meer de mogelijkheid geven om zich te registreren. Dit wekt voor nu veel onduidelijkheden. Die stap halen we eruit! De overige kleine foutjes nemen we mee in de eerst volgende aanpassing.
 12. Omschrijving van je concept: Graag zouden wij jullie mening horen over onze webshop. Zo kunnen wij met de kennis hier op het forum onze site zo optimaal mogelijk maken. Het betreft de volgende URL, KLIK HIER. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Een klantenonderzoek. we hebben een kleine groep klanten die een product hebben besteld een vragenformulier toegestuurd. De feedback hierop is verwerkt in een aantal wijzigingen. Wij hebben het volgende doel: [*]Wij willen dat de bezoekers alles kunnen vinden wat ze willen weten. [*]Het bestelproces moet "MoneyProof" zijn! [*]Het totaal moet een professionele uitstraling hebben. [*]Een hoger conversiepercentage Wat maakt onze webshop uniek?: Het product dat wij aanbieden is uniek en revolutionair! Op onze site lees je waarom.. Alle mogelijke feedback is welkom!
 13. Je kan dit ook doen door het venster waar nu staat "the new gear is here" te vervangen voor het random tonen van je leukste of beste producten.
 14. Je slaat de spijker op z'n kop. Dat is ook echt het enige wat ik mis.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept