Jump to content

Jonkheer

Junior
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-5

Personal info

 • You are:
  anders
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  anders

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Het enige wat ik hier doe is kneuzen vangen. Kon de optie om account te verwijderen niet vinden als ie al bestaat. Zodoende.
 2. http://belastingdienst.nl/zakelijk/ondernemen_personeel/ondernemen_personeel-26.html#P243_29498
 3. Koop een fel gele old-timer; stukje reclame er op en parkeer hem langs een drukke weg. Duur maar opvallend!
 4. Afhalen mag dus wel. En in welke groep WGA Premie valt deze ondernemingssoort?
 5. Voor het bewerken, verpakken en bezorgen van voedsel is geen cao van toepassing dacht ik.
 6. Premiegroep kort 2,78% Premiegroep lang 0,91% Dat is de WGA Premie. Per sector is het een ander percentage. Wordt er niet echt wijzer van bij de belastingdienst want er staat alleen maar dat je die premie hebt en niet wat de overige spelregels zijn over die regel. Wanneer is het kort of lang? Ik moet me duidelijk verdiepen in de verplichte verzekeringen. Bedankt heren! Ga me hier in verdiepen.
 7. Bedankt voor je reactie Sander premie ANW staat er niet al ergens tussen? Kost 0,10%. Pensioenpremie werkgever is niet verplicht. WIA execedent is geen verplichting maar een verzekering. premie ziekteverzuimverzekering ook een verzekering en geen verplichting. Wil graag weten wat er verplicht is.
 8. Dag dames en heren, Wat ontbreekt er aan mijn opsomming personeelskosten die boven op het bruto loon komt van werknemers? Premie WW-Awf 4,15% Basispremie WAO/WIA 5,70% Uniforme premie WAO 0,15% WGA Premie 0,27% (dat percentage mag je ook aanhouden zolang je nog geen beschikking hebt ontvangen) Vakantie geld 8% vakantie dagen/jaar 8% --------- + 26,27% zonder verzekeringen (mod-edit: google cache... sometimes you love it, sometimes you hate it :))
 9. Kan je een internationale webshop niet beter uit een belasting paradijs regelen? Ivm je raad het nooit : Belastingen en goedkoop personeel.
 10. Van kernfusie weten we, dat het mogelijk is om veel energie te winnen, als we het proces goed reguleren. Dat doen we door zoveel warmte af te nemen (koelen), zodat het niet explosief wordt. Als we daar niet in slagen, hebben we een kernbom gemaakt. Kernfusie? Kernsplitsing bedoelt de schrijver Henk de Greef. Kneus!!! ;D Geeft iemand me een KNEUS hiervoor. Moet je het artikel lezen KNEUS!!! Dan zie je waar ik het over heb.
 11. Succes met het winnen van ilocal. Kijk is naar de website en wat ze al hebben. Kan je dit namaken en meer/beter? De lijst van partners zegt al genoeg. http://www.ilocal.nl/about/oi_partners.jsp
 12. Grappig dat als jij een kwaliteit host kent. Deze dus als tip wil geven aan anderen dat je dan een Kneus krijgt omdat je reclame maakt. www.one.com
 13. Verwijderd vanwege spam en irrelevantie.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept