Jump to content

mvitos

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 1. Vooral het feit dat ik geen combinaties ken van pure webwinkels die adverteren via de reguliere post is de reden waarom ik dit post. Ik heb die in ieder geval nooit in mijn brievenbus gezien. Voor mij is dit een duur marketingkanaal en volgens mij voor veel andere webwinkels. Ik ben geïnteresseerd in of er ooit dergelijke samenwerkingsverbanden zijn geweest, die de leden kennen of misschien wel hebben uitgevoerd en natuurlijk of webwinkels hierin geïnteresseerd zijn. De plaats hiervoor leek me daarom het commercie en marketing forum. En als die samenwerkingsverbanden (nog) niet bestaan, hoe doen webwinkels dit dan over het algemeen. Laten ze de DM helemaal voor wat het is of zijn er andere ervaringen die mij wellicht kunnen helpen.
 2. Ik zoek partners / collega webwinkel eigenaren die een dergelijk grootte en doelgroep hebben waardoor DM voor hen interessant zou zijn. Mijn idee is dan gezamenlijk op een interessante manier flyers/folder/brieven met evt een teaser bij elkaar te voegen en te sturen naar een X aantal adressen. Op die manier, bij voorkeur in een interessante combinatie, kan er op veel DM kostenposten bespaard worden en kan het aanbod wellicht complementair zijn. Het grote struikelblok voor mij persoonlijk is de verzendkosten, die wil ik op de een of andere manier delen. Daarbij kan ook op kosten van het verkrijgen van geschikte adressen gezamenlijk bespaard worden. Een goede samenwerking kan m.i. heel gunstig uitpakken voor alle partijen. Grote volumes en lagere kosten per eenheid zijn inderdaad key.
 3. Beste HigherLevel lezers en leden, Als webshop eigenaar ben ik bezig met verschillende vormen van online marketing. Adwords, Yahoo SEM, affiliate marketing, SEO, email marketing, stimuleren van positieve reclame dmv actieve en passieve referenten op forums, blogs ed, belonen van huidige klanten voor het aanbrengen van nieuwe klanten etc. Vooral goed zichtbaar en vindbaar zijn online is m.i. belangrijk. Toch denk ik dat een hoop winst behaald kan worden via offline reclame. Via betaalde traditionele media zoals bijvoorbeeld advertenties in vakbladen maar zeker ook meer generieke media is moeilijk en kostbaar. Direct mail kan een hoop particulieren en bedrijven aanspreken maar blijft prijzig als je als relatief kleinere onderneming veel personen en/of bedrijven wilt bereiken. Die kosten kunnen m.i. gedeeltelijk gedeeld worden met webshops die ook potentie zien in DM. Mijn doelgroep is bedrijven en particulieren, ong 50/50 die geïnteresseerd zijn in verlichting, LED verlichting. Dus een zeer brede doelgroep met enkele voorkeuren. Ik zou hierover graag in contact komen met ondernemers die geïnteresseerd zijn in het bedenken en vormgeven van een gezamenlijke mailing. Aparte flyers, brieven met een gezamenlijke teaser zijn mogelijk. Of juist andere vormen waarin vooral de verzendkosten en het verkrijgen van adressen gedeeld worden zijn interessant, en eventueel ook de drukkosten. Wellicht kan hier een interessante samenwerking ontstaan, met meerdere bedrijven. TNT tarieven varieren van 36,5ct tot 49,1ct voor DM van 0 tot 50g, voor aantallen tot 500. Dat kan in ieder geval goedkoper. Een leuke discussie op dit forum zou leuk zijn, een PM is ook welkom. Voor een indruk van mijn webwinkel zie mijn profiel. Ik sta open voor iedere samenwerking, gezien mijn brede doelgroep.
 4. Je site is down zie ik. Ik zou de melding 'Deze website is tijdelijk niet beschikbaar i.v.m. werkzaamheden. Probeert u het later nog eens.' met het Joomla logo niet zo laten staan. Zet je logo neer en een catch phrase of een stukje informatie. Voor je weet indexeert Google deze pagina en staat onder de titel van je pagina de 'niet beschikbaar' tekst weken lang in de zoekresultaten van Google! Ook is het beter voor de ranking die je nu nog moet opbouwen.
 5. Ja heb ik zeker, erg goede punten allemaal. Ben ze gelijk aan het aanpassen. Dank!
 6. Inderdaad ik probeer de informatie zo eerlijk en helder mogelijk te brengen. Ik wil ook dat de klant weet hoe de berekening tot stand komt en daarom leg ik uit hoe de getallen in de calculator tot stand komen in de link eronder. Het is wel een goed punt thanks, daarom ga ik dit later in enquetes/reviews met de klanten zeker behandelen en wellicht veranderen. @ Hans: Jammer dat je jouw type lamp niet op mijn site kon vinden! Inderdaad heb ik voor de E14 fitting nog geen powerLED lamp kunnen vinden. Over de spanningswisselingen zou ik me geen zorgen maken. In Nederland hebben we een uiterst betrouwbaar en constant spanningsnet en zijn er weinig schrikbarende pieken. Zou je hem naar het buitenland nemen dan moet je uitkijken (ook met andere apparatuur trouwens, bij mij is mijn laptop tot 2x toe in Curaco kapot gegaan als gevolg van de stroom daar!) Gisteren heb ik ook even mijn trustsymbols bovenaan de site geplaatst maar ik kwam er net pas achter dat bij Internet Explorer het hele bovenmenu naar beneden werd gedrukt en niet meer zichtbaar was! De conversie viel ook enigszins tegen en nu snap ik waarom. Een goed advies voor iedere (beginnende) webwinkel eigenaar die zelf het programmeren doet: Test geregeld in verschillende browsers! Ook in IE6 (nog goed voor 17% van mijn publiek)
 7. Over de besparingscalculator: Ik heb hier ook even over lopen tobben. Moet ik nou wel of niet de eerste investering wel meerekenen in de besparing. Het gaat eigenlijk om je besparing na de aanschaf. Uiteindelijk wellicht ook inzichtelijker ook want je kan het bedrag bij 1 jaar bijvoorbeeld gelijk wegstrepen tegen de aanschafkosten. Vanuit de bezoeker geredeneerd denk dat hij/zij liever dit ziet... Veel traffic van higherlevel trouwens, leuk.
 8. Ja dank hiervoor, scherp gezien. Er zat een fout in de formule, het aantal nieuw te schaffen lampen kwam daardoor op een verkeerd getal en daarmee het bedrag. Het is nu gecorrigeerd... Stom dat ik dit niet gezien heb!
 9. Prachtig alle reacties! Daar ben ik zeker mee geholpen. Ik heb een aantal dingen inmiddels verholpen. Waaronder de dubbele verwelkoming, de verkeerd weergegeven symbolen (kwam door overstap naar utf-8 codering), fouten in de tekst, active link, inlogformulier, contactformulier met privacy statement en nog veel meer. Bedankt er zitten een aantal hele goede tips bij. De introductie tekst is duidelijk te lang, die zal ik gaan inkorten. Kleurstelling en 'fletserigheid' zal ik ook wat mee moeten gaan doen. En ook de belangrijke pagina's faq, fittingen en contact moeten inderdaad naar boven. Trust symbols ook naar boven (Goeie!). Onduidelijkheid als gevolg van de afkortingen is inderdaad een issue. Vanuit SEO oogpunt werkt het zo ideaal omdat mensen die naar die specifieke fittingen / soorten lampen zoeken snel bij ledgloeilamp.nl zullen uitkomen. Maar voor een toevallige passant is het inderdaad niet handig. Ik ga nadenken over hoe ik dit kan ondervangen. Het is jammer dat de pagina's zo traag laden bij velen, de paginagrootte zit toch onder de 200k, zou dit wellicht aan de hostingprovider kunnen liggen?
 10. Hallo iedereen, Met veel plezier heb ik de afgelopen maand dit forum doorgekeken om zo te leren van de do's en dont's van het opzetten van een webwinkel. Vooral de van de topics die om een mening van een website vroegen heb ik veel geleerd. Vandaar dat ik nu jullie wil vragen om een kleine blik te werpen op mijn webwinkel die nu een kleine maand operationeel is. Zowel de betaalde als onbetaalde bezoeker bekijkt gemiddeld 5,5 pagina en verblijft meer dan 3 minuten op de website. En qua orders mag ik zeker niet klagen. Wat valt jullie op? Wat staat jullie juist wel of niet aan? En vooral wat kan er verbeterd worden? Iedere mening is zeer welkom. Bedankt!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept