Jump to content

HRR Design

Junior
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-3

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 1. Ikzelf gebruik voor grotere projecten opensource toepassingen / contacten uit india voor outsourcing. Dit drukt de kosten echt aanzienlijk. Misschien is het verstandig om daar is naar te kijken?
 2. Ik moet hier in meegaan. Als ik bijvoorbeeld klik op brievenopener, dan krijg ik weer 2 keuze's, terwijl ik (en denk 99% van je bezoekers) geen idee heeft welke hij nu juist moet klikken. Als je ze nu alle 4 gelijk onder briefopeners zet, heb je al minder klikken! Zelfde als met snijmachines ed.. Daarnaast zou ik idd wat aan je layout doen. Het is een standaard layout van mijnwebwinkel, en het oogt niet echt professioneel. En vergeet de SEO niet! Succes voor de rest met jouw website, en hopelijk kan je wat met de tips.
 3. Inderdaad, haal de "Welcome to Joo!BB BY Joo!BB Administrator ON maandag, 13.augustus 2007 22:00 " Weg bijvoorbeeld, En bovenaan staat Coldcard ipv. Goldcard. Ontvang gratis e-book... waar? Daarnaast vind ik bijvoorbeeld het logo leuk! En zou mooi zijn als de linkjes "greep uit ons totaalpakket" ook gewoon de rode kleur heeft/ alle links! En voor contact zou ik zelf wat anders doen, kijk is naar bijvoorbeeld RSformPro of RedForm. Dan heb je wat anders dan de standaard... Daarnaast nog 1 ding. Waarom zou ik mezelf registreren?
 4. Mijn mening :) Ik zou wat meer aandacht geven aan uitlijning van tekst - foto's. Ik zou zeggen: foto's van het meisje kleiner maken, zodat de tekst ernaast precies even groot is als foto (qua hoogte). Bij tekst "Voordeel Aanbod" Same :) Als ik klik op een link, dan staat de tekst onder de div met witte achtergrond (Firefox). Werk daar aan, en het begint vorm te krijgen! Succes ermee!
 5. Een hele mooie website! Zou nog wel mooi zijn als je een soort filter zou kunnen hebben - Gewicht - 1 persoons / 2 persoons - type bed Dat je resultaten krijgt adhv filter.. Voor de rest overzichtelijk en goede kleuren!
 6. Het idee is op zich wel oké. Ik zou alleen eerste jaar proberen alles gratis te maken / te houden. Laat je eventuele inkomsten door advertenties op je website binnenkomen. Zodoende kan je een database creëren van werkzoekende (en eventueel ook werkgevers..) En laat ze dan een profiel maken met kernwoorden zoals:"ervaring met... office pakket, programmeren, sales, financiën) etc. Zodat werkgevers makkelijk mensen kan selecteren... Veel succes ermee!
 7. 1. Doet normaal de hoster toch al? 2. Dat is voor jou 3. Door middel van een cms systeem (o.a. Joomla) kan de klant dat toch zelf doen? 4. Doet de eigenaar van de website toch zelf. Gaat toch niet voor elk item jouw mailen en dan weer kijken of het goed is. Een webshop systeem heeft zelf een optie om artikel toe te voegen. Dat zou je zeggen, maar veel klanten hebben OF daar geen tijd voor, of geen zin om dat te doen, of ze willen het niet zelf . doen. Dus er is een grote vraag naar. Ik geef ze altijd de optie om het zelf te doen, maarja... En up-to-date houden is niet iets voor mij. Daar betalen ze extra voor. Anders kan je wel gratis bezig blijven.
 8. De enige DT is in het woord houdt. En volgens mij staat die wel goed (tenzij ik me nu heel erg vergis en belachelijk maak) Hij staat goed ;) Ik loop.. u loopt
 9. Deze site is een stuk beter! Nu mis ik alleen je logo (favicon), dat komt niet meer terug op de site. Op de flyers pagina staat alles aangegeven als 'A4', dat moeten natuurlijk de juiste benamingen worden Op service--onderhoud.html, speel wat met de tekst regels, probeer eens (of middels een opsomming, maar zorg dat je punten opvallen): Zoekt u iemand die... uw website regelmatig back-upt, en dit ook veilig opslaat? Zoekt u iemand die... voor u Joomla up-to-date houdt? Zoekt u iemand die... regelmatig artikelen aan uw website toevoegd? Dan bent u bij ons aan het goede adres. back-upt staat trouwens niet echt lekker, herschrijf die zin eens... Probeer op de portfolio pagina wat meer afscheiding te maken tussen de voorbeeld pagina's. Daanaast zou je (mits je server dit snel genoeg aan kan, zonder irritante laadtijden) met een mouse-over het voorbeeld er uit kunnen halen, een groter deel van de voorbeeldfoto laten zien en een stukje over het project onder die foto. Goet, Nick. Hej super bedankt voor dit commentaar! Ik ga het gelijk verwerken! En favicon stond nog de oude idd :) Komt goed! En over de flyers. Het grijze vak is een A4, en het rode vak is de afmeting.. of is dat niet duidelijk? gr HRR
 10. Nieuw design! Ben benieuwd wat jullie ervan vinden! www.hrr.nu!
 11. Ik denk dat deze avond / nacht nog de nieuwe layout klaar is. Gaat er mij ff om dat ze niet een website zien die steeds veranderd qua opmaak ed. Maar in ieder geval bedankt voor meedenken!
 12. Hallo Allen, Ik wil jullie in ieder geval hartelijk bedanken voor jullie mening! Dit is zeer waardevol voor mij! Ik merk wel dat ik mijn idee misschien iets hebt doorgedraaid (keep it simple / heel clean) :) Ik ga daar dus zeker wat mee doen, zal een andere layout maken. Daarnaast zal ik met de volgende items bezighouden om de website beter te maken: - portfolio linkjes -> Afbeeldingen met eventueel stukje tekst. (btw, dit zijn allemaal mijn websites voor de gene die zich dit toch afvragen :)) - Nieuwsberichten op de homepage plaatsen. (dit zal geen lappe tekst worden, maar meer linkjes denkik..) Nogmaals hartelijk bedankt voor jullie reactie. [inmiddels ben ik er dus nu mee bezig :)]
 13. Geachte allen, Sinds kort mag ik mij officieel scharen onder de ondernemers. Heb jaren lang ervaring met websites maken, maar dit was niet zo officieel als nu. Dus naast dat ik nu officieel een bedrijf heb, heb ik nu voor mezelf ook een nieuwe website gemaakt. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden, en wat jullie missen / wat wel anders zou kunnen! Ik doe het trouwens niet full time, ik zit ook nog aan de studie (MER). Er zijn wel een aantal dingetjes die ik nog moet toevoegen / veranderen: - Visitekaartjes voorbeelden - Website / Flyer voorbeelden komen er ook bij. - Mijn gegevens zijn nog niet compleet, wacht nog op een aantal gegevens. - Ik wil een prijsindicatie systeempje maken, mensen selecteren wat ze willen hebben, en dan komt daar een prijsindicatie uit. Maar voor de rest... Shout! :) Website: http://www.hrr.nu ps. Dit is mijn eerste post op dit forum, heb wel wat rondgekeken, maar nog geen bericht geplaatst. Keep it easy on me ;)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept