Jump to content

Mathieu

Super Senior
 • Content Count

  131
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Ontwerpexpert.nl

Company info

 • Location
  Zeeland
 • Phone number
  0638309299
 • Branch
  Innovatie & concepten
 • Branch 2
  Huisvesting & vastgoed
 • Website address

Vision

 • I'm looking for people who
  ook actief zijn met het ontwikkelen van grote websites die bedoeld zijn voor bedrijven en de toekomstige vraag. En tekstschrijvers.
 • My opinion about entrepeneurship
  Ondernemen doet leven.
 • My opinion about innovation
  Innovatie is een combinatie tussen eigenwijs zijn en het oprecht beter weten, wanneer dat in harmonie is, kun je veel plezier in je vakgebied hebben.
 1. Ik heb de afgelopen 8 jaren veel hostingpartijen gezien, ook voor en door mijn klanten. Goedkoop is inderdaad duurkoop in dit wereldje. Het verschil in de prijs van de goedkoopste tot de gemiddelde en duurste zit hem onder andere in het beheer dat je kunt doen. Bij goedkopere krijg je vaak een klein beperkt aantal opties. Bij de wat duurdere heb je netjes directadmin of cpanel. En je hebt voldoende databases, email adressen. De wat duurdere hebben budget om personeel neer te zetten die jij kunt bellen of mailen bij vragen. Dit is heel belangrijk voor een zakelijke website als
 2. Als programmeur-vormgever heb ik ervaring met klanten maar ook met programmeurs die ik in drukke tijden laat helpen met werkzaamheden. Hierdoor heb ik inzicht vanuit meerdere perspectieven. Enkele tips waar je wellicht je voordeel mee kunt doen: 1. Laat een open source cms opzetten, geen eigen cms van de programmeur. Met een open source systeem kun je in de toekomst nog wisselen van programmeur en zit je niet met tijd en kosten aan 1 persoon vast. 2. Laat alles in een heldere offerte opstellen. Met urenverklaring wat er gebeurd. 3. Spreek de programmeur-vormgever minimaal
 3. Ik heb me behoorlijk ingelezen, zo'n 25+ uur de afgelopen dagen. Naar mijn mening is Bitcoin al niet meer te stoppen. Tenzij de partijen die miljoenen kunnen verliezen aan transacties zoals banken iets heel radicaals verzinnen. Ze zullen op de achtergrond al bezig zijn met het bekijken van de mogelijkheden om het te stoppen vermoed ik. Toch zijn er ook diverse berichten van banken en bedrijven die de Bitcoin goed samen zien gaan.
 4. Het is ondertussen enkele maandjes later. Het is interessant om te zien dat je tegenwoordig bij thuisbezorgd.nl kunt betalen met de Bitcoin. En dat de waarde momenteel velen malen hoger ligt. Er zijn diverse applicaties die het overdragen van Bitcoins gemakkelijk maken. Ik ben helemaal voor de Bitcoin en accepteer deze dan ook als betaalmiddel. Zijn er meer die dit doen op Higherlevel? Er is onderzoek gedaan onder 7000+ personen waarbij er nog overwegend afwachtend wordt gereageerd. http://bitcoin-litecoins.nl/helft-van-de-nederlanders-heeft-geen-duidelijk-beeld-van-de
 5. Google+ zal alles doen om hun gelanceerde systeem als de nieuwe standaard te presenteren. Ze hebben al browsers, de zoekmachine en veel tools die ze kunnen inzetten om de G+ ook als regulier te profileren. Om een deel van de Facebook te kunnen pakken zullen ze veel doen, het zal een investering zijn waarvan ze weten dat het ook miljarden zal opleveren. (Advertising e.d.) Kijk het nog een maandje of 2-3 aan, als ze het dan nog aan de man proberen te brengen, dan weet je dat ze ervoor zullen gaan en dan zal het vanzelf meer-en-meer gebruikt worden. Facebook heeft er ook lang over
 6. Heeft iemand hier wel eens fraude op zulke wijze meegemaakt? Ik heb er nog niet eerder van gehoord van personen zelf.
 7. Het is niet mijn bedrijfs naam maar de naam van de website. :D Pagerank is een goede meter voor de kwaliteit van een website, voor de leesvriendelijkheid naar de bezoeker toe maar ook voor de leesbaarheid van zoekmachines. Meer Pagerank is een zoekmachinetechnishe keuze. Ik probeer je vraag overigens te begrijpen maar heb vast al teveel gewerkt ;)
 8. Omschrijving van je concept: Deze website biedt de mogelijkheid om een optimalisatie analyse + rapport op maat te bestellen. Je kunt zelf lezen & leren hoe jouw website te optimaliseren is, maar het dus ook voordelig aan MeerPagerank uitbesteden. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Ik heb een unieke layout geprogrammeerd, iDeal genomen zodat gemakkelijk betaald kan worden, een formulier gemaakt en artikelen geschreven. Ik heb de website ook op vele andere laten linken zodat deze de volgende PR update ook net als al mijn andere websites Meer Pagerank he
 9. Het was enkele jaren geleden, volgens mij had ik bij het opgeven van de info een ander huisnummer geplaatst. Nu gebruik ik wel de overigen van Google al jaren, analytics etc.. maar voor adsense moet ik me aanmelden wat niet gaat aangezien ze zeggen dat ik al afgewezen adsense account heb.. waar ik helemaal niets aan kan veranderen :s niet aanpassen of her-opsturen niets! Uniek beleid hebben ze bij Google :(
 10. Goedemiddag, Ik ben ondernemer sinds 2007, ik ontwikkel websites voor adverteerders en klanten. Nu heb ik in 2007-2008 een Google Adsense account geprobeerd aan te maken, maar aangezien ik redelijk nieuw was in het vak wilde ik niet alle velden invullen in verband met de privacy. Nu heb ik toendertijd een veld ingevuld dat ook echt als reden is aangegeven om mij niet als adverteerder toe te laten :s Nu ben ik 2-3 jaar verder, heb veel websites en wil serieus beginnen met adsense op mijn 113 websites, maar ik krijg met geen mogelijkheid de adsense werkende aangezien ze gewoon n
 11. De belastingdienst lacht zich rot, ik vermoed dat ze alleen aan boete's al een tonnetje per jaar binnenhalen. 50 euro :s Ik heb het ook al 3x moeten betalen de afgelopen jaren... omdat het 1,2 dagen te laat was.. had de pech dat de bank in het weekend niets overmaakt, anders had ik het slechts 2x gehad. Mja bij het SIZ moest ik vorige maand 198 !!!!! euro betalen aangezien ze een incasso bureau hadden ingeschakeld...... Hoe kunnen die mensen slapen! >;( Ik werk dag-en-nacht.. en moet als hardwerkende ondernemer direct flink betalen als het daardoor even wat later doe.
 12. Eens met Middle, Dit is redelijk basic html. Er mag nog behoorlijk worden gespeeld met de Css om er een "frisse" website van te maken. Hij zit overigens wel redelijk in elkaar, en ik heb ze slechter gezien. Het idee erachter is goed, nu de uitwerking nog aangezien zo'n website juist het voorbeeld moet zijn.
 13. Je ziet het wel vaker, dat ze een verkoopster of secretaresse zoeken. Dat is in theorie ook discriminatie voor de wet, om het zo maar even te noemen. Schijnt ook niet te mogen. Zolang je de advertentie maar neutraal op zet zal er niet snel een klacht ontstaan. Komen er ouderen kun je altijd gewoon de wens aangeven dat iemand jonger is.
 14. Een incasso bureau duurt te lang, zeker wanneer die een standaard protocol af gaan lopen. Een brief naar de betreffende partij sturen dat je hun sommeert te betalen, dat je hen vaker hebt geinformeerd betreffende de kosten door middel van de facturen. Stuur die sommatie aangetekend. wanneer ze nog niet reageren kun je de informatie doorspelen naar de rechter en zozorgen voor een dwangbevel waardoor de deurwaarder inboedel of financiën kan vorderen. Dit is wat ik weet van de theorie, doe zelf nog even research voor de zekerheid.
 15. Als ik het goed begrijp is dit een apparaat, het vervangen van het huidige apparaat zie ik ze niet snel doen. Je komt dus uit op de bedrijven die net een nieuwe wilde kopen? Lijkt me een lastige branche dat veel tijd kost.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept