Jump to content

dannyverhoeven

Legend
 • Content Count

  354
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

dannyverhoeven last won the day on October 23 2019

dannyverhoeven had the most liked content!

Community Reputation

8

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

Vision

 • My opinion about entrepeneurship
  Ik zie ondernemerschap als een weg vol heuvels. Je hebt voor en tegenslagen maar met passie en hard werken zul je er alleen maar sterker van worden.

  Mijn motto: Investeer niet enkel in je onderneming maar ook in jezelf (kennis is macht)
 1. Even een update. Zojuist de infographic aangepast. Benieuwd naar jullie mening.
 2. In mijn beleving zijn een aantal van de door mij genoemde punten meer "basis" dan het door jou vermelde "fitness" ... Als onderdeel van services. Maar hier past internet ook onder. Werk / prive loopt steeds vaker door elkaar. Daarom die keuze.
 3. Uitvoering is zeker lastig, omdat het proces complex kan zijn. Het is verleidend om zoveel mogelijk te vertellen (internet is relevant, energie, tips over inrichting etc etc), maar moet bij de basis blijven. Dat probeer ik ten minste. Link heb ik bewust niet erbij geplaatst, maar kan wel. Wil het zo min mogelijk promotioneel maken. Anders had ik mijn website ook als suggestie kunnen geven bij de laatste stap. Behalve social media en mijn eigen blog, zijn er veel artikelen te vinden met "Tips bij het huren van kantoorruimte". En daarvoor heb ik de infographic gemaakt ter aanvulli
 4. Bedankt voor jullie feedback. Lettertype is iets wat zeker duidelijk moet. Daarnaast zijn er bij het huren van kantoorruimte nogal wat aanvullende tips / adviezen te bedenken, maar denk dat dit het alleen maar chaotisch maakt. Communicatie op de infographic is dus nog een ding. Ik ga proberen de teksten nog korter te maken. Nogmaals dank.
 5. Omschrijving van je concept: In mijn Infographic wil ik in 4 simpele stappen het proces van het huren van kantoorruimte omschrijven. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Infographic laten ontwerpen, teksten op de infographic korter gemaakt (less = more). Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Het proces van het huren van kantoorruimte in een overzichtelijke infographic plaatsen. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: In NL is er nog geen infographic over dit onderwerp. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Algemene indruk, w
 6. Hele kleine verschilletjes tegen een relatief grote inspanning, meestal... ;) Back on topic: links in een deel van de site dat in eerste instantie niet zichtbaar is - was dat niet iets dat Google vervelend vindt? Dat was half bedoeld als grap, omdat ik er van uitging dat je dat als een van de eerste dingen zou hebben gedaan, vanuit een stukje SEO-awareness... Het is geen onzichtbare tekst, maar een inleiding dat afgekapt word met een "Leer meer" link. Klik je daarop is de volledige tekst te lezen. Blogs doen niet anders.
 7. Is dat zo? :) Maak gewoon een sitemap.xml aan en laat de zoekmachines hun werk doen. Al dat gegoochel op basis van wat SEO-artikeltjes is een bloody waste of time. Ik zal het eens gaan testen. Kan geen kwaad. Thanks.
 8. Is dat zo? :) Maak gewoon een sitemap.xml aan en laat de zoekmachines hun werk doen. Al dat gegoochel op basis van wat SEO-artikeltjes is een bloody waste of time. Als het zo simpel zou zijn... In een zeer competitieve markt zijn het juist details die verschil maken.
 9. Vanuit welke motivatie zou je dat eventueel willen verplaatsen? Wel handig als ik dat erbij zet natuurlijk ja. Vanwege SEO standpunt. Zo is bekend dat een link in content waardevoller is dan een footer link. Nu is de interne link meer een footer link, maar als ik de link ga verplaatsen bovenaan de pagina zal het in de content staan. Echter is niet alle content direct zichtbaar, maar een deel en pas volledig na het klikken op "Lees meer". Mijn vraag is dus welke van de 2 opties SEO technisch beter is.
 10. Onlangs heb ik aan een landingspagina meer content (bovenin) toegevoegd, waarvan een klein deel zichtbaar is, en het volledige content als je klikt op "Lees meer". Dit heb ik gedaan zodat het aanbod niet onnodig omlaag schuift door het grote stuk content. Nu heb ik onderaan de pagina een blok met links staan naar belangrijke landingspagina's. Is het verstandig deze omhoog te halen zodat deze hoog in de pagina staat, maar niet direct zichtbaar? Pas na het klikken op de lees meer link. Of maakt dit geen verschil.
 11. Zoals ik aangaf wil ik deze shop opzetten op een bestaand domein. Domein heeft qua SEO een hoge waarde, dus daarom kan ik producten snel in de markt zetten. Ik ben voornamelijk op zoek naar (ervaringen met) leveranciers, en eventueel tips bij het starten in deze productcategorie.
 12. Aangezien ik geen reacties heb vernomen in het "Vraag en aanbod" gedeelte (mag verwijderd worden) probeer ik het hier nog maar eens. Graag wil ik een dropshipping webshop in kantoorartikelen op mijn bestaande website starten. Zijn er hier ondernemers die er ervaring mee hebben? Zo ja, ken je een goede leverancier / andere tips?
 13. Veel concurrentie roept men al snel. Klopt ook. Werk daarom in het begin gewoon gratis. In ruil voor een referentie natuurlijk. Als jij kan bewijzen dat je resultaat kan boeken, dan komen de betaalde opdrachten vanzelf.
 14. Wellicht een Spotify achtig model? Waarbij men een x bedrag per maand betalen voor elke maand 1 onderwerp binnen internet marketing met praktische tips? 1-op-1 begeleiding kan dan altijd nog. Internet marketing als cursus vind ik wat te breed.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept