Jump to content

dannyverhoeven

Legend
 • Content Count

  354
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by dannyverhoeven

 1. Even een update. Zojuist de infographic aangepast. Benieuwd naar jullie mening.
 2. In mijn beleving zijn een aantal van de door mij genoemde punten meer "basis" dan het door jou vermelde "fitness" ... Als onderdeel van services. Maar hier past internet ook onder. Werk / prive loopt steeds vaker door elkaar. Daarom die keuze.
 3. Uitvoering is zeker lastig, omdat het proces complex kan zijn. Het is verleidend om zoveel mogelijk te vertellen (internet is relevant, energie, tips over inrichting etc etc), maar moet bij de basis blijven. Dat probeer ik ten minste. Link heb ik bewust niet erbij geplaatst, maar kan wel. Wil het zo min mogelijk promotioneel maken. Anders had ik mijn website ook als suggestie kunnen geven bij de laatste stap. Behalve social media en mijn eigen blog, zijn er veel artikelen te vinden met "Tips bij het huren van kantoorruimte". En daarvoor heb ik de infographic gemaakt ter aanvulling. Denk dat ik de drempel tot plaatsen verhoog als ik mijn site er ook bij plaats. Aan de andere kant wel goed voor branding. Afweging dus.
 4. Bedankt voor jullie feedback. Lettertype is iets wat zeker duidelijk moet. Daarnaast zijn er bij het huren van kantoorruimte nogal wat aanvullende tips / adviezen te bedenken, maar denk dat dit het alleen maar chaotisch maakt. Communicatie op de infographic is dus nog een ding. Ik ga proberen de teksten nog korter te maken. Nogmaals dank.
 5. Omschrijving van je concept: In mijn Infographic wil ik in 4 simpele stappen het proces van het huren van kantoorruimte omschrijven. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Infographic laten ontwerpen, teksten op de infographic korter gemaakt (less = more). Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Het proces van het huren van kantoorruimte in een overzichtelijke infographic plaatsen. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: In NL is er nog geen infographic over dit onderwerp. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Algemene indruk, wat moet eruit / erin blijven. Infographic is hier te vinden.
 6. Hele kleine verschilletjes tegen een relatief grote inspanning, meestal... ;) Back on topic: links in een deel van de site dat in eerste instantie niet zichtbaar is - was dat niet iets dat Google vervelend vindt? Dat was half bedoeld als grap, omdat ik er van uitging dat je dat als een van de eerste dingen zou hebben gedaan, vanuit een stukje SEO-awareness... Het is geen onzichtbare tekst, maar een inleiding dat afgekapt word met een "Leer meer" link. Klik je daarop is de volledige tekst te lezen. Blogs doen niet anders.
 7. Is dat zo? :) Maak gewoon een sitemap.xml aan en laat de zoekmachines hun werk doen. Al dat gegoochel op basis van wat SEO-artikeltjes is een bloody waste of time. Ik zal het eens gaan testen. Kan geen kwaad. Thanks.
 8. Is dat zo? :) Maak gewoon een sitemap.xml aan en laat de zoekmachines hun werk doen. Al dat gegoochel op basis van wat SEO-artikeltjes is een bloody waste of time. Als het zo simpel zou zijn... In een zeer competitieve markt zijn het juist details die verschil maken.
 9. Vanuit welke motivatie zou je dat eventueel willen verplaatsen? Wel handig als ik dat erbij zet natuurlijk ja. Vanwege SEO standpunt. Zo is bekend dat een link in content waardevoller is dan een footer link. Nu is de interne link meer een footer link, maar als ik de link ga verplaatsen bovenaan de pagina zal het in de content staan. Echter is niet alle content direct zichtbaar, maar een deel en pas volledig na het klikken op "Lees meer". Mijn vraag is dus welke van de 2 opties SEO technisch beter is.
 10. Onlangs heb ik aan een landingspagina meer content (bovenin) toegevoegd, waarvan een klein deel zichtbaar is, en het volledige content als je klikt op "Lees meer". Dit heb ik gedaan zodat het aanbod niet onnodig omlaag schuift door het grote stuk content. Nu heb ik onderaan de pagina een blok met links staan naar belangrijke landingspagina's. Is het verstandig deze omhoog te halen zodat deze hoog in de pagina staat, maar niet direct zichtbaar? Pas na het klikken op de lees meer link. Of maakt dit geen verschil.
 11. Zoals ik aangaf wil ik deze shop opzetten op een bestaand domein. Domein heeft qua SEO een hoge waarde, dus daarom kan ik producten snel in de markt zetten. Ik ben voornamelijk op zoek naar (ervaringen met) leveranciers, en eventueel tips bij het starten in deze productcategorie.
 12. Aangezien ik geen reacties heb vernomen in het "Vraag en aanbod" gedeelte (mag verwijderd worden) probeer ik het hier nog maar eens. Graag wil ik een dropshipping webshop in kantoorartikelen op mijn bestaande website starten. Zijn er hier ondernemers die er ervaring mee hebben? Zo ja, ken je een goede leverancier / andere tips?
 13. Veel concurrentie roept men al snel. Klopt ook. Werk daarom in het begin gewoon gratis. In ruil voor een referentie natuurlijk. Als jij kan bewijzen dat je resultaat kan boeken, dan komen de betaalde opdrachten vanzelf.
 14. Wellicht een Spotify achtig model? Waarbij men een x bedrag per maand betalen voor elke maand 1 onderwerp binnen internet marketing met praktische tips? 1-op-1 begeleiding kan dan altijd nog. Internet marketing als cursus vind ik wat te breed.
 15. Kennis laten maken met het product website reviews. In het artikel laat ik enkel mijn eerste indruk zien met wat tips. Willen zij een diepgaande analyse, dan moeten ze het product afnemen. Niet verplicht natuurlijk.
 16. De functie van de blog ontgaat mij. Je gaat commentaar op een website leveren en dan maar hopen dat die makelaar "per ongeluk" jouw blog leest en dan contact opneemt voor een vervolg? Ga je die makelaar attenderen op jouw blog als dat te lang duurt? En hoe ga je dat dan doen? Via mail (spam wetgeving), bellen (bel-me-niet register) of via de post of een persoonlijk bezoek? Als makelaar zou ik eventueel nog wel geïnteresseerd zijn in een review van mijn website, maar als jij mijn site publiekelijk afbrandt (en dat kan al snel zo voelen, ook al bedoel je het nog zo goed) zou ik op zijn minst not amused zijn. En dat spreekt zich al snel rond, dus als dat je doelgroep is ... Waarom die makelaar niet rechtstreeks benaderen met een aantal tips voor zijn website en een aanbieding voor een complete scan? Hoewel ik uit ervaring weet dat die tips in dank worden aanvaard - waarvoor je overigens maar zelden een bedankje ontvangt - en het vervolg uitblijft. Dat heeft wellicht te maken met het feit dat ongevraagde kritiek harder aankomt ("waar bemoei je je mee?") en mocht je daarmee wél de ogen van zo'n makelaar openen, dan acht ik de kans groot dat hij op zoek gaat naar iemand anders voor dat vervolg. Is er geen blad dat ze allemaal lezen, waarin je als gast-redacteur een paar reviews op verzoek kunt plaatsen? Ik ben het helemaal met je eens. Een reden waarom ik het op m'n blog wil plaatsen is dat het ook leerzaam is voor andere makelaars. Maar inderdaad krijg je dan wel het effect dat een kritiek punt in het verkeerde keelgat kan schieten. Vandaar ook mijn vraag of het op deze manier onder citaatrecht valt. Ik ga het nog overwegen of het wellicht slimmer is om de adviezen direct naar de makelaar te sturen.
 17. Bedankt voor de reacties. Ik kan daaruit opmaken dat het oke is. Nu heb ik al een review gemaakt, maar las ook dat het formaat van de schermafbeeldingen mee tellen bij citaatrecht. Is het toegestaan dat ik een link naar de review maak zodat jullie kunnen zien wat ik bedoel?
 18. Nu heb ik al veel ingelezen over het citaatrecht, maar ben ik ook tot het besef gekomen dat elk detail ervoor kan zorgen dat het wel / niet onder citaatrecht valt. Ik heb een idee voor m'n blog. Daarbij wil ik de websites van mijn doelgroep (makelaars) reviewen. Daarbij geef ik een indruk van de homepage en schrijf ik een advies uit over wat beter kan / moet. Daarbij wil ik laten zien (door middel van een screenshot) waar ik het over heb. De website van de makelaar zal dus worden afgebeeld. Valt dit onder citaatrecht? En is daar toestemming voor nodig? Daarnaast is het nog belangrijk om te vermelden dat ik er bij wil zetten dat als de lezer een volledige website review wilt zij contact op kunnen nemen. Daarmee heeft het stuk ook een commercieel doel.
 19. Momenteel ben ik bezig om een checklist te maken voor ondernemers die voor de eerste keer op gesprek gaan bij een verhuurder van werkplekken. Het Ebook bestaat uit een aantal vragen die ondernemers voor zichzelf kunnen beantwoorden om er achter te komen of een specifieke verhuurder de juiste match is. Nu heb ik het Ebook ter review opgestuurd naar enkele verhuurders, maar die geven natuurlijk suggesties die voor zichzelf het beste uit komt. Op dit forum is een "Wat vind je van mijn..." rubriek, maar hier worden natuurlijk veel website reviews geplaatst. Ik weet daarom niet zo 1, 2, 3 of het toegestaan is om een Ebook te reviewen (ofja enkel een aantal vragen). Feedback van ondernemers op die forum vind ik belangrijk want iedereen is ooit voor de eerste keer op zo'n eerste gesprek geweest. Ik vraag het daarom eerst even voordat ik een dergelijk topic aanmaak.
 20. Nog niet uitgebreid gekeken, maar de effecten vallen mij als eerste op. Vind ik persoonlijk niet nodig, en gaat ten kosten van laadtijd. Daarnaast als ik ook maar een beetje naar beneden wil scrollen ik direct terecht kom bij de onderkant van de website. Ik mis dan belangrijke informatie over je bedrijf.
 21. Het zal vast wel mogelijk zijn, maar ik zou eerst goed in kaart brengen wat jullie er met z'n allen van verwachten en daar duidelijke afspraken over maken. Het zou zonde zijn wanneer de onderneming voor onenigheid binnen je vrienden groep gaat veroorzaken.
 22. Heb zelf geen technische achtergrond, maar onlangs naar Transip gegaan voor een VPS (nu nog niet live). Even getest en behalen nu een laadsnelheid van plus minus 1 sec. Dat ligt overigens niet alleen aan de server, maar ook het optimaliseren van de site zelf :) Kan nog niet veel zeggen over de hosting bij Transip, maar na een check online komen ze goed uit de bus.
 23. Geen idee of het al eerder benoemd is in dit topic, maar wil jullie er graag voor behoeden. Krijg de laatste tijd enorm veel mailtjes (zelfde opzet) van ondernemers die domeinnamen in bezit hebben die interessant zijn voor SEO. Natuurlijk met het zoekwoord erin verwerkt, maar vaak worden er ook garanties in gegeven op succes in de zoekmachine. En dat is natuurlijk niet het geval. Zelf zit ik in een markt waar er ontzettend veel concurrentie in Google is, en als ik zie wat voor bedragen er worden gevraagd voor dit soort domeinnamen dan schrik ik daar nogal van. Natuurlijk is dit een 'no-brainer' voor velen, maar ik weet zeker dat ik niet de enige ben die deze mails ontvang :)

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept