Jump to content

Harald Heukers

Junior
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • You are:
  maak een keuze
 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  niet vooruit komen in hun business voor wat betreft het toepassen van online marketing. Zij hebben te weinig bezoekers en hebben moeite om klanten te vinden. Vaak is het een schakel in het geheel die niet goed staat. Ik kan je helpen die schakel te vinden.
 • My opinion about entrepeneurship
  80% produceren en 20% consumeren ipv 80% consumeren (hele dag inspiratie video'tjes kijken) en 20% produceren
 • My opinion about innovation
  Innovatie makkelijk begrijpbaar maken, meer experimenteren.
 1. Komt erop neer dat het een campagne pagina is. Eigenlijk loopt deze vrij goed. In een week tijd bijna 30 aanmeldingen. Een campagnepagina is vrij van alle vorm van afleiding. Zo'n pagina geeft geen ruimte op dit moment om meer te weten te komen en daar zit dan ook wel de verbetering. Mensen weten nog niet waar ze zich voor inschrijven. Er zitten geen addertjes onder het gras. Het is het inmiddels oer-oude model: 1) e-mail adressen verzamelen in je lijst, 2) ik geef gratis mijn kennis weg, 3) vinden mensen het niets, dan schrijven ze zich weer uit. Het veridenmodel zit in het latere stadium, als we cursisten gaan begeleiden met op maat gemaakte workshops die aansluiten op de behoefte en waar we resultaat mee gaan realiseren. Deze eerste stap is om kennis te maken met de doelgroep en kennis weg te geven over online marketing met de bedoeling dat de inschrijver dit gaat toepassen. Een niet-campagne pagina en wellicht een onderdeel waar je meer over de academy kunt vinden (site in aanbouw, nog niet 100% af) staat mod edit: in mijn handtekening (zie forumregels). Goed idee overigens om wellicht de eerste video online te zetten, want dan weten mensen wat ze te zien krijgen. Ik weet niet hoe jullie het doen, maar ik schrijf me heel snel bij iemand in, in ruil voor gratis content, om de degene te leren kennen en advies toe te passen, bevalt het mij niet, dan schrijf ik mij weer uit.
 2. Interessant, veel concurrentie op deze producten, hoeft niet erg te zijn, maar wat bied je eromheen nog aan? Voedingssupplementen zitten veel in de lifestylehoek (men's health, etc.) en daar is veel content over te maken. Ik kijk met een marketing bril hiernaar. Hoe zet je het momenteel in de markt? Heb je online campagnes (adwords bijv.) draaien om conversie te realiseren? Heb je mensen in een e-mail lijst die potentiële kopers kunnen zijn? Ga je een e-mail lijst opbouwen? Ideaal, want deze producten koop je niet 1 keer maar je krijgt frequent buyers.
 3. Omschrijving van je concept: Het concept betreft een online marketing challenge waarin ik in 4 gratis video's aangeef hoe je opnieuw je klant leert kennen, behoeften in kaart brengt en uiteindelijk een funnel-strategie hierop afstemt. Dat is: in verschillende fasen het vertrouwen van jouw potentiële klant winnen en uiteindelijk jouw dienst verkopen aan die klant. De videoserie wordt voorafgegaan aan een ebook met 15 online marketing checks voor 2017. Tezamen is het een leuke, gratis online challenge met 4 weken lang elke week een lesvideo. De reden dat ik dit heb opgetuigd is dat ik met mijn academy net ben gestart en zo de doelgroep beter wil leren kennen wat hun challenges zijn op het gebied van online marketing. Met andere woorden: hoe wil jij makkelijker business naar je toe trekken op internet? De website landing is dit: Online Marketing Challenge 2017 Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: De website is gebouwd in Wordpress en de landingspagina heb ik gemaakt in OptimizePress. Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: De uitdaging die ik wil oplossen is dat we als ondernemer te snel op verkoop overgaan, terwijl we de behoefte van de klant nog niet goed kennen, de klant nog geen vertrouwen heeft in de ondernemer en uiteindelijk levert communicatie te weinig effect op. Ik geloof in een gelaagdheid waarin je de klant zo veel mogelijk probeert te helpen zonder daar meteen geld voor te vragen, daar komt de tijd dat je zo veel waarde hebt geleverd, dat de klant meer vertrouwen in je heeft om jouw product of dienst te verkopen. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Dit concept is zodanig anders omdat het wordt voorafgegaan aan een checklist met 15 punten, dat dient als naslagwerk voor heel 2017 om te implementeren. Daarnaast geeft elke video een concrete opdracht die ik verder in een Facebook groep begeleid. Dus er ontstaat een omgeving waarin je met mede-ondernemers aan het discussiëren bent over het online marketing programma en ik je daar ga helpen. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Waar ik naar op zoek ben is of jij als online ondernemer je aangesproken voelt door de boodschap in de video en de content op de landingspagina. Ik zoek zzp'ers, freelancers die een beetje vastlopen als het gaat om klanten aantrekken. Het is voor hen veel handmatig werk en ik wil hen leren dat je veel zaken slimmer kan inrichten en je website voor je kan laten werken
 4. Ik heb veel vragen. Wil je jouw URL delen? Belangrijk om te kijken naar je concurrentiepositie. Concurreer je voedingssupplementen op basis van prijs? Of bied je nog additionele waarde? Sportvoeding, daar is veel concurrentie op internet. Heb je een strategie op deze kanalen? Met welk doel zet je het in? Wat wil je met deze naamsbekendheid? Wil je leads realiseren die later bij je kopen? Wil je meteen verkopen op social media ? (werkt niet). Bied je content aan om je producten heen? Dus geen productspecificaties, maar meer waar de producten voor te gebruiken zijn? Lifestyle is geschikt om content voor te maken Effect is marginaal. Organische algoritme van Facebook en Instagram is steeds minder effectief. Gemiddeld 9% van je volgers ziet je post. Je zal moeten gaan adverteren in die kanalen, want dan kan je 1) goed targeten, 2) goed doormeten wat jouw inspanningen opleveren, want je wil uiteindelijk meer klanten en meer sales en wellicht nog: je orderwaarde per klant vergroten. Zeker, maar de strategie in deze kanalen is mega-belangrijk. Een beetje posts plaatsen levert niets op, zonde van je tijd. Alvast bedankt!
 5. Heb je al een website? Die HAH bladen is te algemeen. Die tijd is geweest. De strategie is dat je de middelen op 'pull' basis moet inzetten. Dus waar mensen zoeken, verschijn jij. Ook senioren zoeken in Google of in Bing. Door deze zoekwoorden van jouw doelgroep in kaart te brengen, is Adwords en goed middel. Het is een 'pull' middel van adverteren en je kan het hyperlokaal inzetten. Daarom is het belangrijk dat je een website hebt met een funnel. Funnel? Een landingspagina met een follow-up van jou (semi geautomatiseerd). Dat is een conversie, die meet je door en je hebt meteen een goede resultaatmeting van adverteren icm leads die uit je advertentie komen. Vergeet niet dat veel mensen gaan Googlen op de bedrijfsnaam die in de advertentie staat. En daar moet je ook goed vindbaar zijn. Een andere (langere) route, een duurzame wat mij betreft, is content maken. Tips geven bij computerproblemen en hiermee leads verzamelen met Facebook. Ook weer lokaal inzetbaar. Die leads heb je in je eigen base zitten en denken eerder aan jou op het moment dat zij problemen hebben met bijv. hun WiFi. Als ik alleen al zoek op WiFi problemen, daar is zo veel content over te vinden op internet, simpelweg omdat dit bij huizen met meerdere verdiepingen het probleem is van velen. Dus ik zou zeggen, 1) korte termijn resultaat: Adwords met een goede landingspagina erachter, zodat je ze kan nabellen of mailen (click to call advertenties zijn ook perfect hiervoor), 2) content-route, autoriteit worden in de regio en content en tips weggeven, hiermee adverteren in Facebook (push ipv pull dus) en e-mail adressen verzamelen Adverteren in HAH bladen is bijna weggegooid geld. Schot hagel en niet goed te meten. Mensen met Wifi en andere computerpoblemen zoeken op internet naar oplossingen. Dáár moet jij staan met jouw aanbod.
 6. Dank voor alle input. Het idee is bij mij helder, de doelgroep en de behoeftes daarin zal ik verder aan gaan scherpen en dan meld ik mij weer.
 7. Mensen betalen zeker voor cursussen als daarom heen ook 1-op-1 begeleiding zit, dat is belangrijk inderdaad.
 8. Hi Nancy, ik heb nog niets live, ben aan het bouwen en aan het inventariseren :)
 9. Dat klopt, alle administratie regelt iemand anders voor mij. Maar ik wil wel degelijk weten hoe het zit. Snappen wat er gebeurt. Dat geeft toch wel een bepaald gevoel van controle hebben. Dat is eigenlijk wat ik bedoel. Internetmarketing is een andere soort activiteit dan boekhouden. Internetmarketing is een kernactiviteit waarmee je je onderneming laat groeien en meer klanten mee wil aantrekken. Ik denk dat het goed is om daar juist verstand van te krijgen. En dan heb je wellicht twee typen ondernemers: 1) ondernemers die net zijn gestart en eerst heel veel dingen zelf moeten doen (zoals ik) en daarna dit deel voor een groot deel uitbesteden, 2) ondernemers die het voldoende willen begrijpen om te weten hoe zit zo goed mogelijk meteen kunnen uitbesteden. In beide gevallen, in mijn opinie, denk ik dat je als ondernemer goed moet doorhebben wat er allemaal mogelijk is in internet marketing en hoe belangrijk dat is voor je bedrijf.
 10. ja eens, vertrouwen moet je opbouwen. Door goed te helpen, relevantie te bieden en zorgen dat klanten echt verder komen, dan zijn beide partijen tevreden. Dank voor deze input!
 11. Hallo iedereen, Ik ben nieuw op het forum. Ik heb vijftien jaar ervaring in internet marketing en ben een half jaar geleden voor mezelf gestart. Ik ben bezig om trainingen te ontwikkelen die de (internet) ondernemer verder helpen te groeien. Groeien in omzet en meer klanten. Mijn specialisatie hierin is internet marketing. Het internet staat vol met cursussen en goeroes op dit gebied (vooral in de US), maar ik vind het vaak te weinig concreet of te breed. Delen jullie deze mening? Ik wil namelijk kennis overbrengen die je meteen kan toepassen, zo praktijkgericht mogelijk. En daarom mijn vraag aan jullie: wat zou jij willen leren om je bedrijf te laten groeien op internet en internet voor je te laten werken? Welke concrete kennis mis je nu en zou je willen leren? Tegen welke problemen loop je op dat gebied aan? Als er al threads zijn waarin over dit 'probleem' wordt gesproken, let me know! Succes iedereen! Ik ben benieuwd naar je mening en wellicht kunnen we elkaar helpen!

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept