Jump to content

VKH

Junior
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Randstad / Midden NL
 1. Jij weet hoe je iets moet verkopen, maar weet niet wat. Ga eens op zoek naar mensen die weten wat ze willen verkopen, maar niet hoe. Volgens mij vind je er veel op dit forum! Toch nog een vraag die min of meer al eerder is gesteld: wat doe je nu? Waar ben je goed in? Wat is je product? Zijn er producten of diensten die daarop aansluiten? Wat ligt verder dicht bij jou? Hobby's, vrienden, familie, interesses?
 2. Neem ook eens een kijkje op: http://www.voipcomplete.com/product/dutch-did-number Daar heb ik begin deze week twee nieuwe nummers aangevraagd (een fax en een tel). De fax komt binnen in mijn email en de telefoonlijn staat doorgeschakeld naar mijn mobiel. Volgens mij is dit een setting in hun centrale en wellicht kunnen ze daar ook een standaard switch in zetten op tijd gebaseerd. Het is VOIP en doorschakelen naar Skype of zo zou ook moeten kunnen denk ik. Ik betaal 6,40 per maand voor twee lijnen en heb gewoon een 020-nummer (en dus geen 088,084 of 087 nummer, zie elders op dit forum). Bel ze eens. Ik ben heel goed geholpen door ene Steve. En nee ik heb geen belang bij deze partij. Ze stonden hoog in google that's all. Succes, Tim
 3. De vraag doet een beetje denken aan bullshit bingo (zie bijv: http://www.volkskrantblog.nl/bericht/114668). Helaas moet ik bekennen dat ook hier wel wat van op onze site staat.
 4. Ik heb ooit geadverteerd in een cultuurbijlage in het NRC, paginagroot A2 formaat want het was een speciale deal (ik geloof een eur 5.000,- barterdeal aan consultancyuren). Toen heb ik overwogen om al mijn prospects, leads en organisaties waar we graag binnen wilden komen te noemen (in plaatst van de standaard referenties). Dus organisaties waarbij wij in de komende maanden successen willen behalen in plaats van onze successen zijn behaald bij.... Helaas heb ik het niet aangedurft, maar ik zou nog graag eens zo'n kans krijgen.
 5. Kijk eens in je footer... 1. Overigens is de site nog niet geoptimaliseerd voor Google. 2. Zo te zien werken jullie al veel samen met architecten en aannemers. Werkt die aanpak niet goed genoeg? 3. De tip van Adwords lijkt een goede. Als ik google op 'vloer wassenaar' dan staat er tussen de advertenties nog geen locale concurrent van juliie tussen. Wanneer ik naar een vloer op zoek zou gaan dan zou ik eerst kijken waar er een showroom bij mij in de buurt zit. Het liefst koop ik ook bij een leverancier om de hoek, tenzij dit echt veel prijziger zou zijn (wat iig wel het geval is hier in het centrum van Amsterdam ;) ) Succes! Tim
 6. De belangrijkste stap is om in kaart te brengen wat de belangrijkste zoekwoorden zijn waarop jou doelgroep (let op: dit is misschien niet hetzelfde als wat jij denkt) je zal proberen te vinden. Als het een nieuw product betreft met een unieke naam, dan heeft het niet veel zin om de productnaam op te nemen... Vervolgens pas je de SEO tips toe die inderdaad elders op dit forum voldoende aanwezig zijn. Als je echt een uniek concept hebt, dan heb je waarschijnlijk weinig concurrenten. En als deze er wel zijn, dan zou ik goed onderzoeken op welke zoekwoorden zij hoog scoren. Probeer een hoge positie in Google te krijgen op deze woorden en als dat niet lukt, ja dan blijft alleen adverteren over (maar dan is Eur 150,- niet voldoende ben ik bang). Succes!
 7. Het ligt er ook aan of je nu al omzet hebt. Standaard kan je bij je huidige bank meestal wel een maal de maandomzet lenen. Ook denk ik dat je in dat geval het beste bij je eigen bank kan beginnen, want die weet al veel van je situatie. Verder lees ik op dit forum (sectie financiering?) dat het bij Bizner zonder ondernemingsplan vrij simpel is om eur 10.000 te lenen. Maar ik geloof dat daar wel weer een hoge rente aan hangt. Je kan in ieder geval op hun site berekenen wat je zou kunnen lenen. ABN heb ik niet zo'n goede ervaringen mee. Ze adverteerde wel met dé bank voor starters, maar zoeken erg naar zekerheden. Postbank ging (bij ons, zes jaar geleden dat wel) zeer gemakkelijk, maar nu ze echt onderdeel van ING uitmaken... Veel succes!
 8. Wat vraag je eigenlijk voor het ontwikkelen van een huisstijl? Niet dat wij er een nodig hebben, maar 3 a 4 k, daar moet je toch al snel aan zitten lijkt me. Zeker als je al ervaring hebt. En let bovendien ook op een eventueel concurrentiebeding in je huidige contract. Onze medewerkers mogen in principe geen bedrijf starten of er in deelnemen (naast een 40 uur contract) zonder onze schriftelijke toestemming...
 9. Ik denk dat het zeker ten goede kan komen van onder andere de verkeersveiligheid. Het switchen tussen een tomtom op je ruit en de weg kost veel meer tijd dan wanneer je alleen hoeft te 'herfocussen'. Dit kan handig zijn niet alleen in de auto, maar ook op de moterfiets (in de helm), beroeps-vervoer, sport etc. Daarnaast kan ik me ook voorstellen dat bij presentaties handig kan zijn of in iedere situatie waarbij (vroeger?) doorschijnend vloeipapier werd gebruikt. (Ik laat mijn fantasie de vrije loop in deze...)
 10. Super! Je bent de eerste die hem mag ondertekenen ;D
 11. Dank voor jullie antwoorden. En Manon, ik zou graag die standaard tekst willen gebruiken als het kan!
 12. Op dit moment sta ik op het punt mogelijke participanten te benaderen om deel te nemen in ons bedrijf. (Zie voor meer info: https://www.higherlevel.nl/forum/index.php?board=15;action=display;threadid=23424) Maar een nieuwe vraag die naar boven komt is: wanneer is het verstandig om een NDA te tekenen met de mogelijke participant? Begin je hier al vroeg over of is het toch verstandig om eerst meer informatie prijs te geven?
 13. Ik zou MyDesign.nl gewoon eens mailen, want er staat geen echte site op en mijn ervaringen zijn dat dit soort domeinnamen niet duur hoeven te zijn. Dat wil zeggen
 14. Ik zou me niet zo snel opgeven hiervoor. Tenzij je echt een kat in het nauw bent of mediag**l. De wijze les die ik van mijn ouders heb meegekregen is: Ondernemers klagen altijd. Maar wie wil er nou zaken doen met een onderneming waarmee het slecht gaat?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept