Ga naar inhoud

VKH

Junior
 • Aantal berichten

  28
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door VKH

 1. Jij weet hoe je iets moet verkopen, maar weet niet wat. Ga eens op zoek naar mensen die weten wat ze willen verkopen, maar niet hoe. Volgens mij vind je er veel op dit forum! Toch nog een vraag die min of meer al eerder is gesteld: wat doe je nu? Waar ben je goed in? Wat is je product? Zijn er producten of diensten die daarop aansluiten? Wat ligt verder dicht bij jou? Hobby's, vrienden, familie, interesses?
 2. Neem ook eens een kijkje op: http://www.voipcomplete.com/product/dutch-did-number Daar heb ik begin deze week twee nieuwe nummers aangevraagd (een fax en een tel). De fax komt binnen in mijn email en de telefoonlijn staat doorgeschakeld naar mijn mobiel. Volgens mij is dit een setting in hun centrale en wellicht kunnen ze daar ook een standaard switch in zetten op tijd gebaseerd. Het is VOIP en doorschakelen naar Skype of zo zou ook moeten kunnen denk ik. Ik betaal 6,40 per maand voor twee lijnen en heb gewoon een 020-nummer (en dus geen 088,084 of 087 nummer, zie elders op dit forum). Bel ze eens. Ik ben heel goed geholpen door ene Steve. En nee ik heb geen belang bij deze partij. Ze stonden hoog in google that's all. Succes, Tim
 3. De vraag doet een beetje denken aan bullshit bingo (zie bijv: http://www.volkskrantblog.nl/bericht/114668). Helaas moet ik bekennen dat ook hier wel wat van op onze site staat.
 4. Ik heb ooit geadverteerd in een cultuurbijlage in het NRC, paginagroot A2 formaat want het was een speciale deal (ik geloof een eur 5.000,- barterdeal aan consultancyuren). Toen heb ik overwogen om al mijn prospects, leads en organisaties waar we graag binnen wilden komen te noemen (in plaatst van de standaard referenties). Dus organisaties waarbij wij in de komende maanden successen willen behalen in plaats van onze successen zijn behaald bij.... Helaas heb ik het niet aangedurft, maar ik zou nog graag eens zo'n kans krijgen.
 5. Kijk eens in je footer... 1. Overigens is de site nog niet geoptimaliseerd voor Google. 2. Zo te zien werken jullie al veel samen met architecten en aannemers. Werkt die aanpak niet goed genoeg? 3. De tip van Adwords lijkt een goede. Als ik google op 'vloer wassenaar' dan staat er tussen de advertenties nog geen locale concurrent van juliie tussen. Wanneer ik naar een vloer op zoek zou gaan dan zou ik eerst kijken waar er een showroom bij mij in de buurt zit. Het liefst koop ik ook bij een leverancier om de hoek, tenzij dit echt veel prijziger zou zijn (wat iig wel het geval is hier in het centrum van Amsterdam ;) ) Succes! Tim
 6. De belangrijkste stap is om in kaart te brengen wat de belangrijkste zoekwoorden zijn waarop jou doelgroep (let op: dit is misschien niet hetzelfde als wat jij denkt) je zal proberen te vinden. Als het een nieuw product betreft met een unieke naam, dan heeft het niet veel zin om de productnaam op te nemen... Vervolgens pas je de SEO tips toe die inderdaad elders op dit forum voldoende aanwezig zijn. Als je echt een uniek concept hebt, dan heb je waarschijnlijk weinig concurrenten. En als deze er wel zijn, dan zou ik goed onderzoeken op welke zoekwoorden zij hoog scoren. Probeer een hoge positie in Google te krijgen op deze woorden en als dat niet lukt, ja dan blijft alleen adverteren over (maar dan is Eur 150,- niet voldoende ben ik bang). Succes!
 7. Het ligt er ook aan of je nu al omzet hebt. Standaard kan je bij je huidige bank meestal wel een maal de maandomzet lenen. Ook denk ik dat je in dat geval het beste bij je eigen bank kan beginnen, want die weet al veel van je situatie. Verder lees ik op dit forum (sectie financiering?) dat het bij Bizner zonder ondernemingsplan vrij simpel is om eur 10.000 te lenen. Maar ik geloof dat daar wel weer een hoge rente aan hangt. Je kan in ieder geval op hun site berekenen wat je zou kunnen lenen. ABN heb ik niet zo'n goede ervaringen mee. Ze adverteerde wel met dé bank voor starters, maar zoeken erg naar zekerheden. Postbank ging (bij ons, zes jaar geleden dat wel) zeer gemakkelijk, maar nu ze echt onderdeel van ING uitmaken... Veel succes!
 8. Wat vraag je eigenlijk voor het ontwikkelen van een huisstijl? Niet dat wij er een nodig hebben, maar 3 a 4 k, daar moet je toch al snel aan zitten lijkt me. Zeker als je al ervaring hebt. En let bovendien ook op een eventueel concurrentiebeding in je huidige contract. Onze medewerkers mogen in principe geen bedrijf starten of er in deelnemen (naast een 40 uur contract) zonder onze schriftelijke toestemming...
 9. Ik denk dat het zeker ten goede kan komen van onder andere de verkeersveiligheid. Het switchen tussen een tomtom op je ruit en de weg kost veel meer tijd dan wanneer je alleen hoeft te 'herfocussen'. Dit kan handig zijn niet alleen in de auto, maar ook op de moterfiets (in de helm), beroeps-vervoer, sport etc. Daarnaast kan ik me ook voorstellen dat bij presentaties handig kan zijn of in iedere situatie waarbij (vroeger?) doorschijnend vloeipapier werd gebruikt. (Ik laat mijn fantasie de vrije loop in deze...)
 10. Super! Je bent de eerste die hem mag ondertekenen ;D
 11. Dank voor jullie antwoorden. En Manon, ik zou graag die standaard tekst willen gebruiken als het kan!
 12. Op dit moment sta ik op het punt mogelijke participanten te benaderen om deel te nemen in ons bedrijf. (Zie voor meer info: https://www.higherlevel.nl/forum/index.php?board=15;action=display;threadid=23424) Maar een nieuwe vraag die naar boven komt is: wanneer is het verstandig om een NDA te tekenen met de mogelijke participant? Begin je hier al vroeg over of is het toch verstandig om eerst meer informatie prijs te geven?
 13. Ik zou MyDesign.nl gewoon eens mailen, want er staat geen echte site op en mijn ervaringen zijn dat dit soort domeinnamen niet duur hoeven te zijn. Dat wil zeggen
 14. Ik zou me niet zo snel opgeven hiervoor. Tenzij je echt een kat in het nauw bent of mediag**l. De wijze les die ik van mijn ouders heb meegekregen is: Ondernemers klagen altijd. Maar wie wil er nou zaken doen met een onderneming waarmee het slecht gaat?
 15. Dank Nils, hier kan ik wat mee. Met betrekking tot bureau's die op no cure no pay basis werken een heel concrete vraag: waar vind je ze?
 16. Ik zou bovendien van alle tekst over een voorlopige aanslag 2007 een voorlopige aanslag 2008 (of zelfs 2009) maken. Dat sluit ws meer aan bij de vraag van je potentiele klanten. Verder ben ik het eens met de opmerking over het 06 nummer.
 17. Ok als het zo simpel is... Elders op het forum lees ik echter in een post (van jou?) dat het not-done is om naar geld van investeerders te hengelen. Ik dacht dat ik dat breder moest interpreteren. Wellicht bedoel je echter alleen op dit forum?
 18. 1. Ding mee op sites als: freelance.nl (jullie zijn nog klein, dus dat moet kunnen). 2. Verder aan AdWords gedacht? Ook een manier om potentiele klanten snel naar een mooie, overtuigende site te leiden. 3. SEO is (voor ons teminste) zeer belangrijk en ik kan me voorstellen dat dit voor jullie klanten ook zo is. Zorg dat je op bepaalde onderscheidende zoektermen in Google gevonden wordt. 4. En 'Last But...' vertel iedereen die je kent (en die je niet kent) dat je hier mee bezig bent. Familie, vrienden, vage kennissen en iedereen op vrijdag in de kroeg. Probeer in een zin duidelijk te maken wat het is wat jullie doen en wat jullie onderscheidt. Het zal je verbazen hoeveel mensen na vijf jaar nog steeds weten wat je doet (of deed)! Verder vind ik de opmerking over het beter laten zien van je portfolio een goede en ik mis op jullie site ook een sectie 'over ons' met daarin meer over jullie onderscheidende aanpak. Veel succes!
 19. Die post had ik inderdaad al gelezen. Redelijk wat info, maar ik vind nog geen antwoord op mijn vraag over hoe je ze benaderd. Bel je ze gewoon op? Mailen voor een afspraak? Of toch een (on)afhankelijke partij inhuren om je belangen te behartigen?
 20. Beste Wout, Dat is juist een vraag die ik hier op het forum stel. Plus de vraag hoe je potentiele partners benadert en hoe je over deze gevoelige zaken communiceert. M.a.w. hoe geef je deze informatie prijs, zonder 'al teveel weg te geven'. En uiteraard hebben we al deze gegevens... Het lijkt me in ieder geval niet verstandig om dit op een forum te posten ;)
 21. Dat is een goed punt, waar ik wel gedachten over heb. Op zich staat de organisatie en kunnen we vooruit. Iedereen weet wat er van hem/haar verwacht wordt. Er zal inderdaad ook gezocht moeten worden naar opvolging. Dit hoeft van mij niet per se voort te komen uit de participatie.
 22. Ik zou zeggen... De waarde een van jouw aandelen is even hoog als de 'prijs' waarvoor jouw mede aandeelhouders bereid zijn hun aandelen aan jou te verkopen. (Dit gaat volgens mij op zolang door de transactie niemand een meerderheidsbelang verwerft.) De uitdaging is om er achter te komen wat deze prijs dan is ;)
 23. Allemaal, Ik heb het volgende dilemma. Ik ben 50% eigenaar van een snelgroeiende ICT onderneming. De omzet ligt rond de € 3.000.000. Ik ben Algemeen Directeur en mijn zakenpartner (50%/50%) Technisch Directeur. We hebben mooie klanten met aansprekende namen met SLA's die ieder jaar (trouw) vernieuwd worden. Mijn zakenpartner heeft aangegeven dat hij het bedrijf wil verlaten en nu vraag ik me af hoe ik een mogelijke participant kan vinden en wat een goede verdeling is na participatie, daar ik zijn aandeel prive niet zomaar over kan nemen. Ik zou een gedeelte van de aandelen van mijn partner kunnen overnemen en daardoor >50% belang kunnen krijgen. Het is voor hem geen optie om binnen het bedrijf te blijven als investeerder en daarom zal er een investeerder bij moeten komen. Mijn wens is aan te blijven als directeur en ik zou liever niet minder dan 50% van de aandelen willen bezitten. Tenzij er een zeer goed bod tegenover staat uiteraard. De twee vragen die ik heb zijn: 1. Hoe maak je kenbaar dat je op zoek bent naar investeerders? Hoe vind je ze? 2. Wat is de beste verdeling 50%/50% of 51%/49% of toch iets anders? Wat zijn de voordelen of nadelen hiervan? Graag hoor ik jullie mening en eventuele andere opties! Waarvoor dank.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...