Jump to content

ThomasSlayer

Junior
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Besten, het beschermen van een idee gebeurt al tientallen jaren onder onze oren geheel kosteloos nl. het bij uitbrengen van elk nieuw liedje of boek. De eerste die een origineel nummer uitbrengt wordt herkend als de geestelijke vader. Anderen zullen sterke rechtszaken moeten voeren om het tegendeel te bewijzen. U wilt als bedenker laten zien dat u de eerste bent met een originele gedachte (een liedje of boek is niets anders dan een originele gedachte hetzij in product of anderszijds). Tegenwoordig is daar het ultieme middel voor in de vorm van Youtube. U wordt wakker midden in de nacht met een eureka moment, neem uzelf op met de mobiel en zet het op Youtube. Vanaf dat moment kan de hele wereld zien dat u met dat idee bent gekomen, er staat zelfs een datum bij. Kopieerders zullen nu moeten bewijzen dat zij eerder het idee hadden en zullen dus met een bewijs met eerdere data moeten komen. Indien uw idee echt origineel is dan kan nooit iemand dat. Anderszijds is het goed mogelijk dat u toch niet zo origineel bent en er eerder al een Willie Wortel op hetzelfde idee is gekomen, dat scheelt u weer een hoop originaliteitsonderzoekskosten. Natuurlijk zullen alle octrooi advocaten nu met de nekharen recht overeind zitten want eigenlijk heb je ze niet meer nodig voor het vastleggen van een duur octrooi. Gebruik Youtube voor het laten zien van uw originele product/idee/app/liedje kortom geestelijke spruit en Bob's your uncle.
 2. Wanneer je je bedenkt dat er in de hele wereld feestwinkels zijn die nepdrollen verkopen zonder dat je er ooit 1 reklame voor hebt gezien dan weet je dat alles verkoopt, het gaat om je markt vinden. Xenos, Blokker etc. hebben er fortuin mee gemaakt met rotzooi waar iedereen buiten kan. Hoewel ik jou idee niets vind, ga ik niet vertellen dat het niks zou kunnen worden. Gewoon proberen, tegen alle adviezen in. Deel het juist met iedereen omdat dat de drive wordt om door te zetten. Ik ben jaren bezig geweest en uiteindelijk lig ik toch in meer dan 200 winkels en komen er in 2014 honderden bij. Overigens alles zonder enige noemenswaardige investering gedaan. Als je een goed idee hebt zijn er altijd bedrijven die daaraan mee willen werken. Niet zo bang wezen van het "ze pikken het van mij". De enige die dat sprookje blijven vertellen zijn achterlijk dure octrooi advocaten die hun hypotheek willen blijven betalen. Veel succes.
 3. Ik werk samen met een chinese producent van verpakkingen. 500 dozen per maand gaat 'm helaas niet worden. Heb je niet voldoende opslag voor bijv. 3000 dozen? dan bestel je ieder half jaar. reken wel op 35 dagen transport tijd (per zee container). De dozen komen gevouwen in omdozen, keurig verpakt. In de eerste week van december komt de CEO naar Nederland als je een gesprek wilt... Het is een moderne jonge vrouw die haar talen spreekt.
 4. probeer verschillende offertes binnen te halen voor je verpakkingen. Ik werk met www.kalizh.com , maken graag een offerte.
 5. Duidelijk dat er grensen zijn aan billijkheid. Echter gegeven blijft dat ik promotie aan het maken ben voor mijn merk en daarvoor ook zakelijke contacten wil opzoeken. Dat ik ondertussen weleens met vriendin een dagje geniet hoeft niet de hele reis onzakelijk te maken, toch?
 6. Camper wordt gehuurd, Ik heb een B.V.
 7. Ik wil deze zomer met een camper door Europa om daarmee aandacht te geven aan mijn product. Ook wil ik er mogelijke distributeurs mee bezoeken. De camper zal reklame voeren. Zijn hier bepaalde regelingen voor mbt belastingdienst?
 8. Ik wil sterke drank uit de U.S importeren naar nederland. 750ml flessen. Nu schijnt er een wet te zijn dat alleen 700ml mag, wie weet daar iets over? De douane maakt het niets uit. keuringsdienst van waren?
 9. ThomasSlayer

  royalties

  Ik ga binnenkort een licentie overeenkomst tekenen. Als mijn product rond de 6,- in de winkel gaat kosten , wat zou dan een redelijk bedrag zijn voor mij?
 10. Mijn product is consument klaar . Kan zo in de schappen. Wanneer ik het test bij willekeurige consumenten is het enthousiasme zeer hoog (en dat doen ze niet om mij te plezieren hoor , geen familie). het is geschikt voor 70% van de huishoudens. Er zit model en naamsbescherming op. Iedere denkbare grote retail inkoper voor het product z'n markt kent het . De eerlijkste was nog van de Blokker die vertelde dat ze het wilde hebben wanneer heel Nederland het kent. Deels begrijp ik dat wel want waarom winkelruimte offeren aan een onbekend product als je daar ook lelijke onzin kan stallen die heel Nederland voor het raam wil hebben? Aan de andere kant begrijp ik het niet . Je wilt toch ook nieuwe klanten trekken of dat er mensen over je gaan praten : "Waar heb je dat vandaan?" "Bij de die-en-die" Zelfs je personeel zou zich weer eens wat minder de dozenschuivers kunnen voelen. Kortom er valt meer winst te halen dan alleen de kassabon om een nieuw en innovatief product te proberen.
 11. Ik heb zelf een kant en klaar nieuw product . Het is mijn eerste en ben dus een zeer kleine jongen . Echter het product heeft zeer veel potentie (wordt goed ontvangen bij consumenten). Omdat het over geld gaat zou de volgende stelling niet onmogelijk kunnen zijn : Inkopers van grote bedrijven gaan niet graag "vreemd" . Ze blijven bij de vaste bedrijven vanwege lafheid want bewezen succes en vanwege de kadootjes . Je product slijten bij supermarktketens dan wel detailhandel ketens betekend daarom een bijkans onmogelijke opgave .
 12. Lieve helpers , dank dank dank. Bij mij gaat het licht aan. Wanneer ik straks genoeg verkocht heb dan allemaal een sigaar van mij . Heel erg bedankt alvast.
 13. 19% van 2,65 is toch 0,50 dan hou ik toch niets over?
 14. dat wordt dan een "winst" van 0,05 cent , da's geen vetpot.
 15. bedankt alvast . Maar het duizelt mij even. De 2,65 is incl BTW . Ik ben 2,16 kwijt aan inkoop Hoe hou ik daar nu ook al weer geld aan over? (misschien zit ik er te dicht op en dan zie je het niet meer)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept