Jump to content

Delic

Junior
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-1

Personal info

 • You are:
  student
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. hahaha oooh dat zal ik echt super kut vinden
 2. Beste mensen, Mijn inkoop prijs voor groothandels: 20 euro per stuk. Advies verkoop prijs: 50-80 euro 100% dat je ze voor 60 ook kwijt krijg. informatie : ndmadrid.hyves.nl (nog geen www adres) dat komt heel snel online voor de losse verkoop. En mensen denken, huh madrid maar Italiaanse overhemden ? Dat is een heel lang verhaal.
 3. eigenlijk ook dat. Maar ook exclusief in de design. (modieus en strak en overzichtelijke style)
 4. Beste lieve mensen, Bij deze wil ik jullie meningen,tips vragen. opmerkingen en kritiek zijn ook welkom. Ik ben al enige tijd bezig om de juiste leverancier te zoeken voor exclusieve blousjes (waar ik zelf persoonlijk ook van houd) Het zijn moderne artikelen, en allemaal erg exclusief. we hebben de volgende producten die we in kunnen kopen - broeken - jassen - tshirts - blousjes - schoenen - riemen De blousjes zoals ik al had vertelt zijn erg exlusief, weinig winkels hebben deze artikelen te koop! ik weet alleen niet of er dan weinig vraag naar is, of juist dat het zo moeilijk is om de juiste te vinden (ik heb er aardig wat uren doorheen gezeten) De tshirts hebben we ook al geregeld, we kopen het eerst blanko (uni) in bij een shirtshop en hebben al een fixe korting op een partij van 50 stuks geregeld. Deze willen we daarna uitleveren aan een bedrijf dat gespecialiseerd is in borduren en bedrukken. daarna komen ze terug en zijn ze klaar voor de verkoop. Wat denkenjullie van deze site ? Aan de design van de site willen we ook tot in depuntjes gaan verwerken.flash enz enz ook gaan we aan marketing doen. Door een collega die daarin zijn eigen bedrijf heeft.. Met vriendelijke groet, Delic
 5. Hey. In turkije word het volgens mij goedkoop gedaan. ik heb nu leverancier gevonden, die zijn designs in turkey laat brengen. Wat wil je laten maken dan? Ik heb nu 'slim fit' blousjes moderne ittaliaanse style, en drie knopen. ik weet trouwens dat dit per grote aantallen gaat (dat je er even rekening mee houd) Delic.
 6. yo thnx, ik loop alleen weer tegen een probleem aan. Ik moet salaris stroken gaan laten zien en moet een min inkomen hebbben van 1700 bruto.. Dat heb ik niet , ik handel heletijd en wil dit eindelijk gaan doen met btw betalen. bovendien werk ik voor het uitzendbureau. weet iemand een goedkope visa kaart zonder dat ik een salarisstrook moet laten zien? en zijn er voor mij nog andere opties?
 7. Beste allemaal, Ik ben nu bezig met een aantal dingen op te zetten voor me eigen, en ben bezig met inporteren van verschillende artikelen. nu heb ik een aantal dingen waar ik onzeker over bent en voor mij helemaal onduidelijk zijn.. Ik wil graag kleding gaan inporteren maar deze bevatten een merk, zoals 'gucci, armani' enz enz.. Deze wil ik in Nederland weer gaan verkopen. maar ik heb ergens gehoort dat dat niet mag, omdat je bij de echte leverancier moet gaan halen. Toch kan ik hier een bon voor ontvangen, en zal dit graag aan KVK willen voorstellen. Me vedere vragen zijn eigenlijk over Western Union en Visa kaarten. Ik heb pasgeleden een visa kaart aangevraagt (vorige week) maar deze is helaas nog niet binnengekomen, weet iemand hoelang dit gaat duren? en hoe betrouwbaar is Western Union? en hoeveel kosten neem western union in kosten voor elke transactie? ik wil gaan handelen van Euro's naar Dollars. ik dank iedereen hartelijk die mij hierop antwoord kan geven . Nick
 8. ik heb een aantal weken geleden een ondernemingsplan gepost hier op dit fourm, en ben nu uit waar ik de spullen vandaan wil halen. Namelijk uit Negeria, Het gaat over kleding..en ik heb al telefonisch contact opgenomen met het bedrijf en directeur. Ging allemaal erg moeizaam maar ze hebben belooft om binnenkort een catalogus op te sturen van die ze hebben. ik wil tassen voor vrouwen in gaan voeren, en misschien later kleding en schoenen. Mijn vraag hierover duid: - ik neem aan dat ik invoer rechten moet betalen, is dit veel ( per bijvoorbeeld 100 stuks)? en kan iemand mij vertellen hoe dit in zijn werk gaat. en waar moet ik dat dan gaan betalen? - Hoe moet ik het aan gaan geven bij de belasting? als ik deze informatie compleet heb, kan ik voor mezelf een sommetje gaan maken met 'kosten' ... dan kan ik berekenen hoeveel producten ik moet verkopen, om mijn kosten eruit te halen. Alvast hartelijk bedankt voor het reageren op deze topic..
 9. ja btw bedoelde ik dit keer mee: By the way :-[
 10. marketing is online ook wat goedkoper voor mij, omdat een collega waar ik nu werk mij wel wat korting wil geven. Het bedraagt zo 90 euro per jaar voor adwords alleen . en wil zelf aan de gang gaan met afflicates en dergelijke. jah denk wel dat het te doen is, wil 15 euro per tshirt gaan vragen, en maximaal op de markt 5 euro dalen. een pocketbike is trouwens iets heel anders haha. Dat is een motor alleen dan in een mini versie. Dingen gaan best hard!
 11. Jah ben nog even bij mij zelf ten rade gegaan. En ik denk dat het wel gaat lopen in principe..We willen ons niet helemaal blind staren op aléén t/shirts. We willen bijvoorbeeld ook pocketbikes gaan verkopen, wat daar in beverwijk nog niet veel wordt gedaan. Wel moeten we even ons huiswerk doen natuurlijk. Zou jijzelf iets van jezelf kopen als je op een markt rondloopt? .... jah als het mooi is wel! Wat maakt jouw product anders/beter dan wat er allemaal al is? ... Het is uniek! Waarom zou ioemand het bij jou kopen en iet bij je concurrent? ... bij ons is het uniek! en grappig. Waarom zou nou juist jouw product financieel haalbaar zijn? Hoe bedoel je dit ? Wij kopen het in via de groothandel en bewerken het achteraf. daarin zit veel tijd, maar dat is nog even afwachten.. deze vraag schept mij nog onzekerheid. Hoe denken jullie dat de pocketbikes gaan lopen? we willen goedkope pocketbikes gaan leveren. want daarvoor komen mensen denk ik naar beverwijk.
 12. @Tonino We willen tshirts ook zelf gaan ontwerpen. Dus blanko inkopen en zelf 'customizen' met kwaliteit verf/stiften Al een test mee gedaan door de was, volgende week test 2 .. denken jullie dat er nog wel geld in zit ? kwa kraam is het simpel omdat we al een tijdje de eigenaar van vleuten zelf kennen, en regelmatig bij hem op de koffie komen. en jah misschien is dat abercomby tienertruitje wel een goeie tip :P en dat half naakte gedoe laat ik aan me vriendin over :P? ------- @js coolen denkje wel dat dit dan nog een kans heeft ? en jah we moeten nogsteeds met stap 1 beginnen, maar denken dat customized kleding wel uit de uitslag komt. of we moeten een ander product vinden dat daar nog niet te verkrijgen is
 13. wij willen het financieel zelf gaan regelen, En proberen niet bij banken aan te kloppen voor een lening. We willen op 2 plekken gaan 'verkopen' Dat is Internet , en Markt plaatsen. wat we doen als het product niet aanslaat ? dan zoeken we veder naar andere artikelen, of proberen we meer te gaan investeren in een marketingplan. (of wat zal jij doen in dat geval , als ik even om een tip mag vragen) Transport kan eventueel worden geregelt met de TNT post met een zakelijk abbonoment. Quot: Onze groothandels verkopen alleen aan marktreleateerde bedrijven, dus je moet eerst kennis in handen hebben, voor je hun product mag gaan verkopen. Bij verkeerde voorlichting gaat immers de goede naam van het merk eraan. Ik kan me voorstellen dat meer groothandels er zo over denken. /quot Ok dat begrijp ik enigsins ook wel, maar wij willen ons gaan focussen op Tshirt / kleding handel, zwembroeken enz enz. Geld dit hiervoor ook ? Of zijn er zat groothandelen die ons hierin wel willen steunen?
 14. Het uiteindelijke plan is dat ik en een goeie vriend van mij gaan beginnen om bij markten als beverwijk en vleuten willen gaan staan. We kopen onze spullen in via groothandels en willen dit gaan verkopen op internet , en markten (zoveel mogenlijk) -------------------------------------------------------------------------- Ondernemingsplan april 2009: 1:Voorbereidingen. Het bezoeken van verschillende centra, en bronnen waar artikelen verkocht kunnen worden. Vleuten , Beverwijk en internet. Uitzoeken welk product we zoeken. En uitzoeken hoeveel de geschatte winst zal zijn. 2: Inkoop KVK nummer aanvragen, en informeren wat de kosten zijn daarvoor, Groothandel bestand aanmaken. En een bestand aanmaken wie het goedkoopst kan leveren. Klantenbestand uitbreiden -> Zie 4: Marketing 3: Knowledge! Alles weten over je product, zelf een soort spreekbeurt kunnen maken. Het realiseren en het produceren van, promotiemateriaal. Verkoop talk. En het maken van eventuele documentatie van een product. Is belangrijk voor het overtuigen van mensen. En het overtuigen van jezelf! Verzin een originele bedrijfsnaam, en blijf er niet te lang over brainstormen. Soms zijn de eerste ingevingen het beste. Behoud deze naam, en maak hem ‘groter’ Online database systeem aanmaken voor de eigenaren, waarin duidelijk word aangegeven en aangetoont wat moet gebeuren en eventuele online communicatie. 4. Marketing Marketing is één van de belangrijkste dingen. Zo krijg je een ‘naam’ zo krijg je bezoekers en zo kom je aan het geld. Zorg dat je in de ‘game’ blijft. Vergelijk verschillende bedrijven, en maak een verslag. Online database systeem aanmaken voor de eigenaren, waarin duidelijk word aangegeven en aangetoont wat moet gebeuren en eventuele online communicatie. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Laten maken door een andere goeie vriend die zit in de manegment voor ondernemers.. Hoe vinden jullie nu dit stappenplan? en denken jullie dat dit plan zal slagen ? Met vriendelijke groet, Delic hogendonk.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept