Jump to content

Se7en

Junior
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  maak een keuze
 • Website address
 • How did you find us:
  maak een keuze

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Bedankt voor je antwoord. Ik lees ook veel dat vloggers geen betalingen aannemen omdat ze dat onethisch vinden, en niet omgekocht willen worden om een product te promoten. Ze promoten liever gratis producten waar ze echt achter staan.
 2. Hey, Ik ben aan het kijken hoe ik mijn product kan promoten via bekende personen op social media kanalen. Dus bijvoorbeeld Youtube vloggers die mijn product in een video gebruiken / bespreken. Ik heb hier echter totaal geen ervaring mee en ben benieuwd of ondernemers hier dit al vaker hebben gedaan? Hoe pak je zoiets aan, stuur je ze direct een bericht? Of gaat dit via agency's? Hoe vind ik zulke agency's? Betaal ik hiervoor? Een hoop vraagtekens en ik hoop dat iemand zijn verhaal / ervaring hierin kan delen zodat het iets duidelijker voor mij wordt.
 3. Zou je deze kunnen delen? Ik heb nu DocData gevonden, die het meeste van Europa dekken. Maar de andere die ik gevonden heb, doen meestal alleen NL + DE + BE.
 4. Hey, Ik ben opzoek naar advies. Wij zijn plannen aan het maken om onze producten online te verkopen door heel Europa ( met name: Duitsland, Frankrijk & Spanje ). Nu zit ik de afweging te maken om gebruik te maken van 1 fulfilment partner die de distributie door heel Europe doet, of per land een distributie partner te zoeken. Elke optie heeft zo z'n nadelen en voordelen, maar de grootste lijken me toch wel Voordeel 1 partner heel Europa: - Minder werk, hoef maar met 1 partner te werken. Nadeel 1 partner heel Europa - Langere shipping time voor orders buitenland. - Duurdere shipping cost voor orders buitenland. Het liefst heb ik 1 fulfilment partner, met warenhuizen door heel Europa. Waardoor ik alsnog nog maar met 1 partner hoef te werken, maar geen langere / duurdere verschepingskosten heb. Maar deze heb ik tot nu toe nog niet gevonden. Ik ben erg benieuwd hoe anderen hier over denken, en of er misschien al mensen zijn die dit probleem al eerder getackeld hebben.
 5. Ik heb ondertussen een aardig lijstje weten te maken. Als er mensen hetzelfde zoeken: France Amazon.fr cdiscount.com Ebay.fr Fnac.com Priceminister.com rueducommerce.fr Netherlands Bol.com Belgium Fnac.be Germany Amazon.de Rukuten.de Dawanda.com Switzerland ricardo.ch Als er mensen nog marktplaatsen weten toe te voegen, hoor ik het heel graag!
 6. Helemaal top! Super! Dit is precies wat ik zoek! Heel erg bedankt :)
 7. Bedankt voor je reactie, maar dat is niet precies waar ik naar op zoek ben. Ik zoek bestaande webshops, maar je je eigen producten op kan verkopen. Om een voorbeeld te geven: http://www.nl.fnac.be/Guides/marketplace/vente-et-revente/default.aspx
 8. Hey, Ik heb hier zelf al veel naar gezocht, maar zonder success. Ik hoop nu dat iemand hier mij de juiste richting in kan helpen. Ik ben op zoek naar online sales platformen waarop ondernemingen eigen producten kunnen aanbieden door middel van partner programma's. Zoals je hier Bol.com heb, en nu in steeds meer landen Amazon waarop dit mogelijk is. Ik zoek soortgelijke sites in andere landen van Europa ( vooraal Frankrijk en Duitsland ), en ik weet dat deze bestaan ( als ze in onze kleine landje bestaan dan zullen ze in grotere landen toch zeker wel bestaan? ). Alleen kan ik deze niet vinden, het enige wat ik vind is 2e hands sites waar consumenten producten op kunnen aanbieden zoals marktplaats, maar hier ben ik dus niet naar op zoek. Kent iemand toevallig van dit soort sites in andere landen van Europa? Of weet een betere zoekterm / beschrijven van dit soort sites?
 9. Erg vervelend om te horen dat de resultaten tegen vallen, helemaal als je je baan ervoor heb opgezegd. Als ik zo naar de cijfers kijk, lijkt de conversie wel heel laag: 30 bestellingen / 4185 unieke bezoekers = 0.007% conversie. Misschien dus eerst even kijken wat je aan je website/producten/prijzen kan veranderen voordat je verder gaat met adverteren.
 10. Als je echt geen spam wilt is Recaptcha ( van google ) de beste optie. Elk captcha is wel te kraken / is gekraakt maar volgens mij is recaptcha nog steeds het moeilijkst te kraken. Zelf trucjes verzinnen zoals hierboven met vragen als: "welke kleur is de zon?", werkt simpel weg niet. De programma's die spammen slaan deze vragen die ze niet kunnen beantwoorden op, vervolgens worden deze vragen met alle gebruikers van het programma gedeelt en kan elke gebruiker bijdragen om deze vragen 1x handmatig in te vullen, zodat het spam programma volgende keer het antwoord weet.
 11. Jippie, iemand die spam aanbiedt. Daar worden veel mensen hier gelukkig van denk ik. Je drijft je klanten recht in de handen van een google-penalty mijns inziens. Echt, als ik ooit mocht besluiten mijn SEO uit te besteden, en vanwege mensen zoals jij ben ik daar doodsbang voor, sta hands down, by far onderaan mijn lijstje. maar goed,, mijn mening zal bij de meeste vaste HL-ers wel duidelijk zijn. Succes Frans Al eens gesolliciteerd bij de conversion company? Het doel van dit concept is ook niet om mensen die alleen maar whitehat SEO beoefenen blackhat seo te laten proberen. Het doel is om mensen die al geintresseerd zijn in blackhat seo de service te laten proberen. En in dat opzicht het het gewoon een goede kwaliteit service voor een lage prijs. Daarnaast zeg ik ook precies wat je krijgt zodat je niet zoals bij bedrijven uit je column tegen iets onverwacht aanloopt. En over de google penalty. Ik ga er eigenlijk al van uit dat mensen die op mijn site komen een beetje iets van seo afweten. Het is natuurlijk niet slim om je site van een maand oud met 50k links te bejagen. Maar als je al een site van een paar jaar heb kan er eigenlijk niks gebeuren. Anders zou het betekenen dat ik nu met 50k links een site als higherlevel een penalty kan geven.
 12. Omschrijving van je concept: Ik heb sinds kort besloten om SEO services te verkopen op mijn website: Verboomweb.net. Op dit moment bied ik de volgende SEO pakketten aan: - Article Backlinks - Blog Backlikns - Wiki Backlinks Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Ik heb de zelf site opgezet, als betalings mogelijkheid voor paypal gekozen en 3 SEO pakketten gekozen om mee te beginnen. Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: - Conversie verhogen - Meer bezoekers krijgen Hoe is dit anders dan bestaande concepten: - Lage prijs - Geen verkoop praatje als "Met SEO krijg je meer bezoekers en hogere ranking op google", maar meer een recht voor ze raap aanpak en zeg precies wat ik aanbied. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Ik heb gekozen om dit topic te plaatsen omdat hier veel mensen zijn met een eigen website/webshop en die wel een vermoeden hebben van SEO maar misschien hier nog niet iets aan gedaan hebben? - Algemene indruk van de site? - Wat vinden jullie van de SEO pakketten die ik aanbied? - Zou ik meer info moeten geven over waarom SEO goed is voor je site of denken jullie dat iedereen dat ondertussen wel weet?
 13. Bedankt voor de reacties maar misschien moet ik iets duidelijk maken; Ik twijfel er niet over of bedrijven die nog geen website hebben converten. Ik heb naar eigen mening een prachtige sales pitch, en uit de 46 bedrijven die ik gister gevonden heb al 3 overgehaald een site voor ze te laten maken met 1 simpel mailtje. Het gaat meer om het vinden van bedrijven die nog geen website hebben.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept