Se7en

Junior
  • Aantal berichten

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Se7en

  1. Hallo, Ik verkoop private label producten op Amazon.com en zoek hiervoor aansprakelijkheidsverzekering die hiervoor ook de Amerikaanse markt dekt. Echter kom ik er nu achter dat de globale dekking van alle grote Nederlandse verzekeringspartijen specifiek vermelden dat ze de VS & Canada niet dekken. Ik ben verder gaan zoeken of ik dan misschien de verzekering bij een Amerikaanse partij kan afsluiten. Maar alle Amerikaanse verzekeringspartijen die ik gesproken heb kunnen alleen bedrijven binnen de VS verzekeren. Het lijkt erop dat ik tussen wal en schip belandt. Ik ben erg benieuwd of er andere ondernemers tegen ditzelfde probleem zijn aangelopen. Of hopelijk iemand die mij in de juiste richting kan wijzen.
  2. Bedankt voor je antwoord. Ik lees ook veel dat vloggers geen betalingen aannemen omdat ze dat onethisch vinden, en niet omgekocht willen worden om een product te promoten. Ze promoten liever gratis producten waar ze echt achter staan.
  3. Hey, Ik ben aan het kijken hoe ik mijn product kan promoten via bekende personen op social media kanalen. Dus bijvoorbeeld Youtube vloggers die mijn product in een video gebruiken / bespreken. Ik heb hier echter totaal geen ervaring mee en ben benieuwd of ondernemers hier dit al vaker hebben gedaan? Hoe pak je zoiets aan, stuur je ze direct een bericht? Of gaat dit via agency's? Hoe vind ik zulke agency's? Betaal ik hiervoor? Een hoop vraagtekens en ik hoop dat iemand zijn verhaal / ervaring hierin kan delen zodat het iets duidelijker voor mij wordt.
  4. Zou je deze kunnen delen? Ik heb nu DocData gevonden, die het meeste van Europa dekken. Maar de andere die ik gevonden heb, doen meestal alleen NL + DE + BE.
  5. Hey, Ik ben opzoek naar advies. Wij zijn plannen aan het maken om onze producten online te verkopen door heel Europa ( met name: Duitsland, Frankrijk & Spanje ). Nu zit ik de afweging te maken om gebruik te maken van 1 fulfilment partner die de distributie door heel Europe doet, of per land een distributie partner te zoeken. Elke optie heeft zo z'n nadelen en voordelen, maar de grootste lijken me toch wel Voordeel 1 partner heel Europa: - Minder werk, hoef maar met 1 partner te werken. Nadeel 1 partner heel Europa - Langere shipping time voor orders buitenland. - Duurdere shipping cost voor orders buitenland. Het liefst heb ik 1 fulfilment partner, met warenhuizen door heel Europa. Waardoor ik alsnog nog maar met 1 partner hoef te werken, maar geen langere / duurdere verschepingskosten heb. Maar deze heb ik tot nu toe nog niet gevonden. Ik ben erg benieuwd hoe anderen hier over denken, en of er misschien al mensen zijn die dit probleem al eerder getackeld hebben.
  6. Ik heb ondertussen een aardig lijstje weten te maken. Als er mensen hetzelfde zoeken: France Amazon.fr cdiscount.com Ebay.fr Fnac.com Priceminister.com rueducommerce.fr Netherlands Bol.com Belgium Fnac.be Germany Amazon.de Rukuten.de Dawanda.com Switzerland ricardo.ch Als er mensen nog marktplaatsen weten toe te voegen, hoor ik het heel graag!
  7. Helemaal top! Super! Dit is precies wat ik zoek! Heel erg bedankt :)
  8. Bedankt voor je reactie, maar dat is niet precies waar ik naar op zoek ben. Ik zoek bestaande webshops, maar je je eigen producten op kan verkopen. Om een voorbeeld te geven: http://www.nl.fnac.be/Guides/marketplace/vente-et-revente/default.aspx
  9. Hey, Ik heb hier zelf al veel naar gezocht, maar zonder success. Ik hoop nu dat iemand hier mij de juiste richting in kan helpen. Ik ben op zoek naar online sales platformen waarop ondernemingen eigen producten kunnen aanbieden door middel van partner programma's. Zoals je hier Bol.com heb, en nu in steeds meer landen Amazon waarop dit mogelijk is. Ik zoek soortgelijke sites in andere landen van Europa ( vooraal Frankrijk en Duitsland ), en ik weet dat deze bestaan ( als ze in onze kleine landje bestaan dan zullen ze in grotere landen toch zeker wel bestaan? ). Alleen kan ik deze niet vinden, het enige wat ik vind is 2e hands sites waar consumenten producten op kunnen aanbieden zoals marktplaats, maar hier ben ik dus niet naar op zoek. Kent iemand toevallig van dit soort sites in andere landen van Europa? Of weet een betere zoekterm / beschrijven van dit soort sites?
  10. Erg vervelend om te horen dat de resultaten tegen vallen, helemaal als je je baan ervoor heb opgezegd. Als ik zo naar de cijfers kijk, lijkt de conversie wel heel laag: 30 bestellingen / 4185 unieke bezoekers = 0.007% conversie. Misschien dus eerst even kijken wat je aan je website/producten/prijzen kan veranderen voordat je verder gaat met adverteren.
  11. Als je echt geen spam wilt is Recaptcha ( van google ) de beste optie. Elk captcha is wel te kraken / is gekraakt maar volgens mij is recaptcha nog steeds het moeilijkst te kraken. Zelf trucjes verzinnen zoals hierboven met vragen als: "welke kleur is de zon?", werkt simpel weg niet. De programma's die spammen slaan deze vragen die ze niet kunnen beantwoorden op, vervolgens worden deze vragen met alle gebruikers van het programma gedeelt en kan elke gebruiker bijdragen om deze vragen 1x handmatig in te vullen, zodat het spam programma volgende keer het antwoord weet.
  12. Jippie, iemand die spam aanbiedt. Daar worden veel mensen hier gelukkig van denk ik. Je drijft je klanten recht in de handen van een google-penalty mijns inziens. Echt, als ik ooit mocht besluiten mijn SEO uit te besteden, en vanwege mensen zoals jij ben ik daar doodsbang voor, sta hands down, by far onderaan mijn lijstje. maar goed,, mijn mening zal bij de meeste vaste HL-ers wel duidelijk zijn. Succes Frans Al eens gesolliciteerd bij de conversion company? Het doel van dit concept is ook niet om mensen die alleen maar whitehat SEO beoefenen blackhat seo te laten proberen. Het doel is om mensen die al geintresseerd zijn in blackhat seo de service te laten proberen. En in dat opzicht het het gewoon een goede kwaliteit service voor een lage prijs. Daarnaast zeg ik ook precies wat je krijgt zodat je niet zoals bij bedrijven uit je column tegen iets onverwacht aanloopt. En over de google penalty. Ik ga er eigenlijk al van uit dat mensen die op mijn site komen een beetje iets van seo afweten. Het is natuurlijk niet slim om je site van een maand oud met 50k links te bejagen. Maar als je al een site van een paar jaar heb kan er eigenlijk niks gebeuren. Anders zou het betekenen dat ik nu met 50k links een site als higherlevel een penalty kan geven.
  13. Omschrijving van je concept: Ik heb sinds kort besloten om SEO services te verkopen op mijn website: Verboomweb.net. Op dit moment bied ik de volgende SEO pakketten aan: - Article Backlinks - Blog Backlikns - Wiki Backlinks Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Ik heb de zelf site opgezet, als betalings mogelijkheid voor paypal gekozen en 3 SEO pakketten gekozen om mee te beginnen. Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: - Conversie verhogen - Meer bezoekers krijgen Hoe is dit anders dan bestaande concepten: - Lage prijs - Geen verkoop praatje als "Met SEO krijg je meer bezoekers en hogere ranking op google", maar meer een recht voor ze raap aanpak en zeg precies wat ik aanbied. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Ik heb gekozen om dit topic te plaatsen omdat hier veel mensen zijn met een eigen website/webshop en die wel een vermoeden hebben van SEO maar misschien hier nog niet iets aan gedaan hebben? - Algemene indruk van de site? - Wat vinden jullie van de SEO pakketten die ik aanbied? - Zou ik meer info moeten geven over waarom SEO goed is voor je site of denken jullie dat iedereen dat ondertussen wel weet?
  14. Bedankt voor de reacties maar misschien moet ik iets duidelijk maken; Ik twijfel er niet over of bedrijven die nog geen website hebben converten. Ik heb naar eigen mening een prachtige sales pitch, en uit de 46 bedrijven die ik gister gevonden heb al 3 overgehaald een site voor ze te laten maken met 1 simpel mailtje. Het gaat meer om het vinden van bedrijven die nog geen website hebben.
  15. Ik denk dat het ligt aan de niche waar je je op richt. Een friettent zal inderdaad geen behoefte hebben aan een site. Maar een tandarts praktijk of advocaten kantoor die met 1 nieuwe client de kosten van de website eruit zullen halen zeker wel ;) Anyway, ik heb in het afgelopen uur de eerste 100 pagina's van de goudengids afgewerkt en heb nu een lijst met 46 emails van bedrijven zonder website uit mijn niche. Niet echt tijd efficient dus, er moet toch wel een makkelijker manier voor dit zijn?
  16. Ik wil voor een ondernermers plan dat ik heb bedrijven benaderen die nog geen website hebben. Ik dacht dat heel simpel was door gewoon in de goudengids te kijken en dan de bedrijven die nog geen website hebben eruit te pikken. Maar helaas hebben 90% van de serieuze ondernemingen al een website en gaat het op deze manier niet echt snel. Ik vraag me dus af of er niet een sneller manier is om aan contact gegevens te komen van ondernemingen uit een specifieke niche die nog geen website hebben? Ik weet dat in amerika hier bedrijven voor heb zoals usdata die dit soort informatie verkopen en ik vroeg me af of je in nederland ook dit soort bedrijven had? Ik hoor ook wel is dat de kvk deze info verkoopt maar als ik op kvk.nl kijkt zie ik duidelijk staan dat ze dit niet doen.
  17. Heb een tijdje het forum niet meer gechecked omdat het idee op de 1e pagina een beetje gebashed werd. Toch wel fijn om nu mensen te zien die het idee wel aanstaat en goede feedback kunnen geven. Edit: Ik ben de afgelopen week wel een ander bedrijf tegen gekomen, die een soortgelijk idee al uitvoert. Waar je full time mensen uit Singapore (HQ) , Malaysia, China, Vietnam (Staff Hub) kan inhuren voor $300 per maand.
  18. Ok, en waarom dan wel niet? Het lijkt mij dat er genoeg aanbod is ( enorm veel Afrikanen die voor $4 willen werken), en genoeg vraag is ( mensen die de meest simpelste taken voor minder dan $5 per uur willen laten verwerken ). Overigens zie ik niet hoe de antwoorden in mijn vorige topic in verband staan met dit topic? Daarnaast vindt ik het een beetje absurd dat je komt met 'klusje laten opknappen voor rijke westerlingen'. Dit is nou eenmaal hoe het gaat. Zij hebben geld nodig, en de rest van de wereld wil graag geld weggeven om simple klusjes te verwerken. Ik neem aan dat jij jouw werkgever ook niet ziet als een rijke stinkert, en de opdrachten + loon die jij van hem krijgt ook niet ziet als een slechte oplossing voor jou financiele situatie. Zoals ik al zei: Ik heb iemand voor me laten werken die totaal geen engels sprak. Ik neem aan naast mijn andere suggestie's dat je iedere Afrikaan aan het werk kan zetten. Dit dacht ik nou ook. In de filipijnen is dit enorm aan het groeien en ik zie niet waarom dit niet in de andere arme landen ook zo zou kunen zijn. Slechte woordgrap? [offtopic] denk dat het hutu deel wel mee gaat vallen, maar ik vermoed dat de gebruikers meer problemen hebben met het TOETSIEborden deel.. brrrr.. oude wonden.. [/offtopic] ontopic: Ik geloof dat de kunst van ontwikkelingshulp is mensen ontwikkelen op hun eigen nivo en niet "transplanteren" naar een kantooromgeving gebaseerd op je eigen levensstandaard. Dus misschien in de supermarkt zoveel mogelijk "max havelaar" achtige te kopen in plaats van 5 kilo witte rijst voor 2 euro in je wagentje leggen en schelden op "lassie toverrijst" die 1,50 voor 500 gram durft te vragen. Die zak van 5 kilo is vrij zeker door die man die 2 dollar per dag krijgt uit de grond is getrokken.. Het kan dus heel simpel in je eigen supermarkt beginnen met bewuste keuzes. Mijn visie is dat er weinig veranderd door te roepen dat het ongelofelijk is en waarom niemand iets doet. Maar de enige manier om de wereld te veranderen is door zelf dingen anders te doen of in elk geval bewuste keuzes te maken. Hoe klein die dingen ook zijn.. Dus de volgende keer dat de kwaliteit van het oDesk.com weer boven verwachting goed is betaal dan ook een keer bovenverwachting 50% extra ofzo veel zodat die mensen daar eens wat extra hebben.. op die manier doe jij wat je kan om de wereld te veranderen. Ik heb mijn filepijnse werknemers van oDesk al meer van afgesproken betaald :D. Ik snap alleen niet maar dit idee niet groot uitgevoert wordt. Ik snap jouw voorbeeld dat je probeert uit te leggen niet helemaal omdat ik nu zelf niet helemaal helder ben. Maar het lijkt mij dat je hier een vrij duidelijke zaak van vraag en aanbod kan creeëren. Afrikanen die werk willen doen voor minder van $4 per uur, De rest van de wereld van die hun werk wil laten doen voor minder dan $4 euro per uur. Waarom speelt geen hulp organisatie hier op in?
  19. Ik zat net een programma op tv te kijken over de armoede in afrika. En dat een gemiddeld persoon voor een dag werken op het veld $2 verdient. Ik stond hier daadwerkelijk verstelt van! Dat helemaal nu het internet zo groot is, dit nog steeds het geval is. Als webmaster maak ik regelmatig gebruik van oDesk.com. Als ik bijvoorbeeld 100 email accounts nodig heb, plaats ik een advertentie en dan zijn er genoeg mensen die voor slechts $4 per uur willen doen. Dit is vooral in de filipijnen enorm groot. Je zou eens moeten kijken op die site hoeveel filipijnen de meest simpele taken willen doen voor minder dan $5 per uur. Nu vraag ik me dus af waarom hulp organisatie's dit niet in afrika 'promoten'? Ik bedoel hiermee; Zet een gebouw neer met goedekope pc's, tavels en stoelen. Laat mensen hier voor $4 per uur de meest simpele taken uitvoeren via oDesk.com Voordat mensen er mogen werken moeten ze een training en een test gedaan hebben zodat ze met de computer kunnen omgaan en de taken daadwerkelijk kunnen uitvoeren. $4 is voor mensen in afrika enorm veel. Je zou ze waarschijnlijk ook voor $1 per uur laten werken, de kosten eruit te halen en misschien nog winst te maken. Engels spreken is niet percee nodig; ik heb wel eens mensen ingehuurd via oDesk die geen engels spraken, video gestuurd van wat ze moesten doen, en perfect resultaat terug gekregen. Een andere optie is dat er een aantal mensen engels spreken, en de opdracht uitleggen/vertalen/voordoen. Het zou natuurlijk helemaal perfect zijn als je hier een opleidings programma aan toe voegt. Bijvoorbeeld; volg de engels basis cursus, slaag voor de test en verdien iets meer. Volg de cursus artikel schrijven, slaag voor de test, en je kan artikels gaan schrijven en nog meer verdienen. Ik ben erg benieuwd naar jullie meningen hierover, en misschien een antwoord waarom dit niet uitgevoerd wordt?
  20. Hey, ik ben nu bijna helemaal klaar om mijn webshop te lanceren waar ik producten voor een prijs tussen de 49 en 69 euro aan ga bieden. Om de aankopen te stimuleren wil ik zoveel mogelijk doen om klanten een vertrouwd en veilig gevoel te geven bij de webshop. Tot nu toe heb ik mijn contact gegevens en mijn kvk nummer op de site staan, en een live support systeem. Maar wat kan ik nou nog meer doen om vertrouwen te winnen bij de consument? Ik weet dat je bij vergelijk sites als kelkoo reviews over webshops kunt schrijven. Helaas komen geen van mijn producten voor op vergelijk sites zoals kelkoo ( nogal kleine markt ), en gaat dit dus niet voor mij op. Zijn er andere sites waar je reviews over webshops kunt schrijven? Ook zie ik wel is bepaalde certificaten/ logo's op webshops staan. Maar nu zoek ik deze certificaten/logo's en kan ik er niks meer over terug vinden. Weet iemand wat ik hiermee bedoel en heeft hier een linkje van?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.