Jump to content

Hiko

Senior
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  anders
 • Gender
  Male
 • First name
  Hiko
 • Last name
  Avci
 • Website address
 • How did you find us:
  anders

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geen

Company info

 • Location
  Breda
 1. Hallo Vraag 1 : Ik moet nog mijn omzetbelasting aangeven van mijn bedrijf. Maar aangezien ik tot nu toe nog helemaal niks heb ingekocht en/of verkocht staat alles dus op 0 en ik dacht dat het dan niet nodig was om het in te vullen ( DUS WEL ! ) Dus nu moet ik die formulier invullen alleen heb ik dit nooit eerder gedaan. Kan dit gewoon via belastingdienst.nl en is er iemand die me kan helpen hiermee ? Vraag 2 : Omdat het financieel momenteel niet goed gaat wil ik mijn onderneming voorlopig ook beindigen alleen HOE kan ik dat het beste / snelste doen ? Kan het d.m.v bellen / mailen / brief schrijven zoja waar heen en wat moet er in vermeld worden ? Alvast Hartstikke bedankt iedereen ,
 2. @Djluc dat is uiteraard logisch. Maar een prof webshop vermeld ook altijd zijn kvk-nummer erbij zodat de klanten het eventueel kunenn controleren of iets dergelijks. En aangezien mijn bedrijfsnaam en de naam van mijn webshop ook aardig in de buurt komen moet dit geen probleem zijn.
 3. En wat voor voordelen heb ik daarmee ? Maar in deze situatie zoals ik het hierboven heb vermeld moet ik die extra naam dan vermelden bij kvk ? Of is dat niet echt noodzakelijk ?
 4. Inderdaad peter Zo lastig is de antwoord helemaal niet. Als je gebeld wilt worden plaats ej je 06 nummer op je kaartje. Als je niet gebeld wilt worden doe je dit niet. Wil je wel dat je klanten je bellen maar ben je bang dat ze dit doen na werktijden , dit komt heel zelden voor of er speelt een nood geval dat ze je echt nodig hebben. Dan ben je uiteraard achteraf blij dat je toch je nummer daarop vermeld hebt.
 5. Hallo Ik heb een vraagje : Stel dat ik een bedrijfsnaam heb onder de naam '' Hiko import '' ( zo ben ik ook ingeschreven bij KVK ) En ik open een webshop op internet onder de naam '' Hikoshop'' zowel de domein en de naam van de shop zelf. Dit is wel toegestaan neem ik aan toch ? Of kan dit problemen veroorzaken ? Alvast bedankt allemaal ,
 6. Heeft uw er ook al over nagedacht wanneer uw een beetje '''opvalt '' voor uw concurrenten en een beetje lastig begint te worden voor hun dat zij ook korting zullen geven ? En als het grote jongens zijn zoals uw het eerder noemde kunnen zij betere prijzen maken dan uw neem ik aan. Als uw dan zo een campagne/actie wilt starten maar het blijkt dat uw dan alsnog duurder uitkomt dan uw concurrenten dan ga je veel klanten verliezen want dan maak je eigenlijk gratis reclame voor je concurrenten. Je moet niet alleen naar de voordelen kijken maar ook naar de nadelen voordat je een stap wilt zetten.
 7. Hallo hvroekel Je pakt het inderdaad niet slim aan. De meeste mensen hebben vaak een product in gedachten die ze willen inkopen/verkopen en daarna denken ze eraan of het verstandig is om die product te importeren. maar bij jou is het andersom je wilt importeren en daarna zit je met de vraag '' wat wil ik importeren '' Ik ben op dit moment ook bezig met een aantal factoren qua importeren [mod-edit: persoonlijke info kun je beter via pm sturen]
 8. Hallo Neem even contact op met Paul stuyver die kan je vast wel verder helpen. Succes
 9. Ow , Tegen mij werd verteld dat je OEM producten legaal mag verkopen. Nu ik dit allemaal lees ? Hoe doen de grotere bedrijven het allemaal dan ? Zij kopen ook allemaal OEM producten in china dan heb ik het gewoon over de merk producten samsung / philips etc etc Hoe moet je het dan gaan doen ?
 10. Hallo ja welke OEM producten mag je dan wel in Nederland verkopen ? Veel grote bedrijven kopen in china hun elektronica in hoe doen zij dat dan ?
 11. @ TwaBla Dat is niet echt iets wat ik wil :D Ik wil elektronica goederen importeren vanuit China met bekende ( OEM ) merken. Samsung , philips , JVC etc etc Dus jullie zeggen dus voordat je iets importeert dat ik het aan de fabrikant moet vragen ? Word een lange zoektocht dus ....
 12. haahah Hiko Playstations 8) Ja maar ik moet gewoon producten hebben wat ik zowel aan partucilier en aan bedrijven kan verkopen in de elektra branche. Voor zover ik het begrijp kan je wel OEM tv's o.a kopen/verkopen en eventueel usb's, Dus het is gewoon een kwestie van aan de fabrikanten vragen of het mag ?
 13. Hoe kan ik dan weten of ik bepaalde producten wel OEM mag kopen/verkopen ? Bv plasma tv's van o.a samung mag ik wel verkopen Zolas jullie hierboven zeggen OEM telefoons bestaan wel maar OEM nokia's niet ? ja maar wat dan wel ? Heb bijvoorbeeld geen interesse in chinchang mobile. oftewel hoe of waar kan ik zien dat ik bepaalde producten OEM mag verkopen in NL en als ik sommige dingen toch ORIGINEEL wil kopen/verkopen kan ik dat dus in China niet doen maar dat moet ik in Nederland doen dus in dit geval moet ik bij Sony aankloppen dus.
 14. Hallo Er bestaan zeker Oem playstations , mobiele telefoons. En de leverancier is ook echt want een vriend van mij die is zelf naar China geweest om een kijkje te nemen bij diverse leveranciers. En o.a Oem playstation , telefoons , laptops etc kom je daar wel tegen. Maar nu jullie zeggen dat het niet mag ? Ik had altijd geweten dat het wel zou mogen als het maar OEM is en geen namaak troep en zolang je zelf maar de garantie goed regelt.
 15. Oftewel wat ik nu van jullie reacties opmaak is dat ik geen playstations hier in Nederland mag verkopen ? Omdat de leverancier toch met nadruk beweerde dat het OEM zijn en geen namaak rotzooi wou ik het toch even vragen. En het is ook niet 1 leverancier die dit aanbied maar meerdere .... Vind het wel jammer ? @ Hans De spelcomputers werken ook met europese spellen dat is niet het probleem. Het probleem is dat het niet mag zoals sommige leden het hier verteld hebben. Kan iemand dit ook 100% bevestigen ?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept