Jump to content

shafton

Junior
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-2

Personal info

 • You are:
  ondersteunende organ
 • Gender
  Male
 • Address
  Manuscriptstraat 32, Almere, 1321NN, Netherlands
 • First name
  Shafton
 • Company or organization name
  Compass Projects B.V.
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  internationaal onder
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.zibb.nl

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  Mensen die een internationaal ondernemerschap aan willen met Azie, voornamelijk in China.
 • My opinion about entrepeneurship
  Ik geloof alleen in ondernemerschap met zuivere intentie's.
 • My opinion about innovation
  Innovatie is een voorwaarde voor sterkere concurrentiepositie.
 1. Eerst problemen krijgen en dan oplossen? Beetje omgekeerde wereld. Ik had het over risico's indekken maar dat heb je nu wel in de gaten
 2. Als er geen mensen meer zijn die tegen problemen aanlopen door het vinden van hun oplossing via de search functie, dan is mijn vraag al beantwoord. Bedankt voor je tip, alhoewel die al is gegeven.
 3. Er bestaan ook incasso bureau's in China. mbv contracten kun je terugkomen op afspraken.
 4. Ten eerste denk ik dat we met zijn allen aan de huisregels moeten houden. tip nummer 1 (denk ik): blijf ON-TOPIC. Ik geef volgens mij overal aan dat ik full-time bezig ben met import uit China. Ja ik ben een professional, Nee ik ben niet bezig met acquisitie. On topic please, en negeer dit draadje als het niet bruikbaar is voor U. Met off-topic reactie's wordt de tread er niet beter op.
 5. Alibaba.com is inderdaad erg vervuild en de kans is groot dat je te maken hebt met een wederverkoper of een agent. PM mij ik kan je wellicht helpen met fabrieksinspectie.
 6. Al mijn reacties zijn geplaatst om de ondernemer te helpen. Ik probeer de ondernemer niet te interesseren in "namaak producten". Ik deel alleen mijn ervaringen op het gebied van importeren. Regelmatig kom ik producten tegen die zich op het grijs-gebied bevinden. gaat het om OEM Wii-remotes waarbij Wii en/of nintendo expliciet vermeld wordt (en ervan uitgaand dat het producten zijn die geproduceert zijn onder licentie van Nintendo), dan kun je nagaan bij de fabrikant of ze een 'exclusief-contract' heeft met een distribiteur in Nederland. Op dit moment is "Gameworld" de grootste distribiteur van game console en accessiores. Hopelijk heb je hier wat aan. Er zijn inderdaad veel OEM Wii-accessoires te vinden in China. Deze kunnen ingevoerd worden mits het geen namaak is. Dat wil zeggen: alle logo's en namen mogen, zolang het geen beschermde logo's en namen zijn. Lijken de Wii-remotes in jouw geval 100% op originele exemplaren, dan kunnen de Wii-remotes alsnog als namaak gezien worden en bestaat idd de kans dat ze niet over de grens komen.Ben je nog steeds geinteresseerd in OEM Wii accessoires, doe dan inspiratie op bij http://www.dragon-electronics.comDragon electronics levert hoge kwaliteit OEM Wii accessoires afkomstig uit China.
 7. Misschien voldoet het volgende: Designed in Europe (net als apple met elektronica)
 8. Een kennis van mij (www.byoux.com) importeert merkloze zonnebrillen, dames accessiores en verkoopt ze o.a. via de webshop. De accessiores 'lijken' op originele maar worden niet aangemerkt als plagiaat. Ze zijn netjes over de grens gekomen. Je kunt ook een handigheid toepassen: kom uit het grijs gebied en voeg een extra kenmerk toe aan je product. bijvoorbeeld een andere sluiting, andere hangertjes, andere kleuren combinatie etc etc. Het is namelijk vrij toegestaan om je te laten inspireren door de goden uit de modewereld.
 9. Theoretisch klopt het wat je zegt. Volledig mee eens. Maar in de praktijk kom je meer dingen tegen die OEM worden genoemd. Producten waarbij logo/naam/verpakking toegevoegd moeten worden voordat ze de retail in kunnen worden aangeboden als OEM. Hopelijk helpt dit. Er zijn inderdaad veel OEM Wii-accessoires te vinden in China. Deze kunnen ingevoerd worden mits het geen namaak is. Dat wil zeggen: alle logo's en namen mogen, zolang het geen beschermde logo's en namen zijn. Lijken de Wii-remotes in jouw geval 100% op originele exemplaren, dan kunnen de Wii-remotes alsnog als namaak gezien worden en bestaat idd de kans dat ze niet over de grens komen. Ben je nog steeds geinteresseerd in OEM Wii accessoires, doe dan inspiratie op bij http://www.dragon-electronics.com Dragon electronics levert hoge kwaliteit OEM Wii accessoires afkomstig uit China.
 10. Beste Higher Levelers, Ik ben benieuwd naar problemen die zich voordoen bij high-levelers met import uit China. Momenteel ben ik werkzaam bij Compass, de procurement service provider. Deze verleent diensten aan sectoren als: medische techniek, elektronica, mechanica en voedingsmiddelen. Met de kennis in huis hoop ik HL-ondernemers te helpen. Vandaar dat ik een poll heb gestart hierover.
 11. Er zijn inderdaad veel OEM Wii-accessoires te vinden in China. Deze kunnen ingevoerd worden mits het geen namaak is. Dat wil zeggen: alle logo's en namen mogen, zolang het geen beschermde logo's en namen zijn. Lijken de Wii-remotes in jouw geval 100% op originele exemplaren, dan kunnen de Wii-remotes alsnog als namaak gezien worden en bestaat idd de kans dat ze niet over de grens komen. Ben je nog steeds geinteresseerd in OEM Wii accessoires, doe dan inspiratie op bij http://www.dragon-electronics.com Dragon electronics levert hoge kwaliteit OEM Wii accessoires afkomstig uit China.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept