Jump to content

Smiles

Junior
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Duidelijk antwoord Frans. Ik heb gelukkig meerdere offertes ontvangen en jou antwoord maakt de keuze weer eenvoudiger. Super bedankt voor het checken ;-) [Modedit: Frank verfranst.]
 2. Dat is een goed idee. ik had er zelf niet aan gedacht eens naar referenties te vragen. Ik heb geen vertegenwoordiger ontvangen, doe het liefst alles digitaal. Goede prijs, naar verwachting prima gebruikt materiaal. De twijfel is inderdaad dat ik niet weet hoe de ervaringen zijn.
 3. Het bedrijf komt minder zakelijk over dan je zou verwachten maar dit hoeft geen invloed te hebben op de kwaliteit. Ik ben dus benieuwd of er mensen ervaringen positieve of negatieve ervaringen hebben. Je wilt dit eigenlijk toch weten voordat je een flinke investering doet.
 4. Ik wil een nieuwe palletstelling laten plaatsen. Nu gaat mijn voorkeur uit naar een offerte van 123magazijninrichting.nl Hebben er mensen ervaringen met dit bedrijf? Het is me niet helemaal duidelijk of dit bedrijf de juiste keuze is voor levering en montage. [mod edit: link verwijderd]
 5. Het lijkt mij persoonlijk wat overdreven om voor een jaartje proefwonen in Belgie de gehel boekhouding om te gooien. Vandaar dat ik de vraag hier neer leg en niet direct bij een fiscaal adviseur. Andere optie is in Rotterdam wonen als het teveel 'geregel' is.
 6. Ik dacht ik maak er niet mijn hoofdverblijfplaats van. Daarnaast zou ik er gewoon graag eens een jaar wonen. In het kader van waarom niet en om de markt daar beter te leren kennen.
 7. Graag zou ik het volgende voorleggen. Ik heb een B.V. In Nederland en ben DGA en enige aandeelhouder. Nu is mijn bedrijf gevestig op de tussen Rotterdam en Antwerpen. Daarom zou ik graag in belgie een appt/huis gaan huuren (Antwerpen). In de B.V. werkt ook familie. Nu heb ik geen zin in gedoe met de belgische fiscus. Kan ik mij inschrijven (woonachtig) bij mijn ouders. Hier zal ik door de weeks ook met regemaat verblijven omdat dit dichtbij mijn bedrijf is en ik wat verder in Belgie wil gaan ‘wonen’. Moet ik mij inschrijven in belgie of kan ik er gewoon een appartement huren zonder verdere problemen? ???
 8. Super bedankt voor het uitgebreide antwoord. Ik ga het insturen en dan zie ik wel even wat er gebeurt. Ik heb nu een medewerker voor 5 uur per week die in mijn webwinkel werkt. Het is dus allemaal nog wat nieuw.
 9. Vandaag een nogal dwingende brief gehad: Aansluiting bij Pensioenfonds Detailhandel. Hierin wordt geeist dat ik een formulier terug stuur naar de stichting pensoenfondsdetaihandel. Zij gaan dan bepalen of ik mij moet aansluiten bij een pensioen.... Moet ik dit insturen en wat is dit voor stichting? Is het ook echt zo verplicht ???
 10. Net de site is wat beter bekeken en ik moet idd de nodige formulieren invullen.
 11. Ik heb een Noorse klant die een bestelling wil doen. De klant woont in Noorwegen. Het is een zakelijke bestelling. De klant wil liever geen BTW betalen ivm niet E.U. deze betaalt de klant al in Noorwegen (de waarde is tussen de 500,- en 700 euro). De vraag is hoe ga ik dit verzenden om de volgende documenten te ontvangen. Dit omdat het geen E.U. land is. Zelf dacht ik aan DHLFORYOU maar of ik dan alle bescheiden ontvang? In Nederland worden niet alle pakketjes gecontroleerd met het resultaat 0 formulieren en dan heb ik weer een probleem voor mijn administratie. Wie weet hoe ik hier mee kan omgaan :-\
 12. Ik denk dat ik er dan iets te zwaar aan til. Blijkt uit jullie reacties. Maar zal toch maar eens een planning gaan maken met alle uren per dag :-\ Vind het zo irritant dat uren schrijven >;( Ik ging overigens twijfelen omdat de ik dit al eens eerder heb gehoord en het nog al eens een voorkomt dat men afgekeurd wordt. Lijkt het... Tnx voor de tips
 13. Ik zit met de volgende vraag. Afgelopen jaar een webshop opgezet en fulltime aan gewerkt. Het loopt erg goed maar een salaris eruit halen is een stuk moeilijker. Daarom heb ik er nu zelf een fultime baan bij. De uren haal ik wel met in het weekend en savonds werken. Maar ik denk toch dat de belastingsdienst daar anders over denkt. Naast mij werken er nog twee familieleden mee. Nu is de vraag hoe zit het met het uren criterium. Hoe verwerk ik de onbetaalde uren van mijn twee meewerkende familie leden. Op papier is het een eenmanszaak. Wie weet hoe ik dit moet oplossen ???
 14. Nou is het erg als ik mijn idee een stuk slimmer vind :P haha ik ga het morgen nog eens rustig doorlezen maar simpel is het niet... ik gebruik overigens speedbalance.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept