Jump to content

R van Putten

Senior
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Dordrecht
 • Phone number
  31651500455
 • Branch
  Innovatie & concepten
 • Branch 2
  ICT/ automatisering
 • Branch 3
  Financiering & bankwezen
 • Website address

Recent activities

 1. Goed om te weten in dit vroege stadium. Ik ga direct mijn verzekeringsagent benaderen. Dank voor het delen van je kennis!
 2. Het product en receptuur wordt inderdaad samengesteld op mijn verzoek. De verpakkingen zijn custom en door ons ontworpen, maar worden voorzien van etiketten met gegevens als voedingswaardes, ingredienten, benodigde waarschuwingen en adviezen etc.
 3. Bedankt voor je snelle reactie Norbert. De grondstoffen komen uit het buitenland, maar het eindproduct wordt hier in Nederland gefabriceerd. De productiefaciliteit is in bezit van alle benodigde certificeringen.
 4. Goedemiddag, Ik heb diverse artikelen gelezen over de wetgeving voor voedingssupplementen. Nu vraag ik mij af of er verschil wordt gemaakt tussen de verwerking en verkoop van deze middelen. Het betreft alleen de verkoop van gesealde verpakkingen, het product is in poedervorm. We zullen ons niet bezig houden met de bereiding of verwerking van het product. Dienen we ons in dit geval nog steeds volledig te certificeren conform HACCP en eventuele andere eisen gesteld vanuit de NVWA of EU of is alleen de wetgeving conform etikettering (zoals vermeld op http://www.ondernemersplein.nl/rege
 5. Welke online trends, digitale technologieën en innovatieve tools moet u als ondernemer kennen? Hoe vertaalt u uw strategie in concrete resultaten? Hoe kunt u online meer leads genereren binnen de B2B? Het antwoord op deze en nog veel meer vragen krijgt u tijdens het PB2B-evenement op 3 oktober in het Beurs-WTC in Rotterdam. 400 professionals vinden tijdens deze avond een plek om te netwerken, te leren en inspiratie op te doen. Diverse experts binnen hun vakgebied delen hun kennis met u op deze avond in het Beurs-WTC. Wie kunt u verwachten? Steven van Belleghem PhD Organisa
 6. Dit topic is bedoeld voor discussie over bovenstaand(e) evenement(en).
 7. Beste Edward, ik was deze discussie al weer bijna vergeten ;) De situatie is alweer wat anders, ook na het inwinnen van extra informatie blijkt dat het veelal toch beter is om iemand aan te nemen. Je gaat hoe dan ook een arbeidsrelatie aan.
 8. Absoluut niet...denk dat je een te snelle conclusie trekt. Ik heb genoeg 'standaard' sites gebouwd in b.v. Wordpress. Een statische site is niet zo bijzonder, een netwerk site moet wat meer voor gebeuren vanwege de interactie. Daarnaast zijn standaard scripts of modules nooit perfect. Er is dan ook meer custom dan standaard. Voor de communicatie tussen modules moet je echter wel een solide basis hebben.
 9. In de basis is alles in het Engels, dit dient dus NL te worden. Van externe modules zijn soms enkele teksten niet te verwerken via de standaard manier, moet ik dus in de code zelf aanpassen...altijd even zoeken dus :)
 10. Omschrijving van je concept: Een zakelijk platform / netwerk gericht op ondernemers te vinden op http://www.probizniz.nl. Een aantal functies zijn vergelijkbaar met platformen als LinkedIn en Facebook. Naast het netwerken zijn er meerdere functionaliteiten; 1. Online marketing - je maakt eenvoudig een eigen pagina aan waarmee je door de social media koppeling kosteloos (standaard pagina's) een campagne op kunt zetten. Pagina met foto, video, documenten en CSS. Je deelt altijd binnen het ProBizniz netwerk (Twitter, LinkedIn etc) maar ook binnen je eigen online netwerken. 2.ProDeals
 11. Bedankt voor je reactie. Als er (nog) niks binnenkomt wil ik dus ook geen loon overmaken. Uitzendbureaus zijn ook niet goedkoop, m.a.w. ik moet een redelijke buffer hebben. Ik ga de mogelijkheden eens onderzoeken en kijken wat het beste bij deze situatie past.
 12. Alweer een tijdje geleden maar het begint nu actueler te worden. Ik heb meerdere activiteiten waar ik mensen voor nodig heb, hierbij zou je o.a. moeten denken accountmanagers die klanten binnen halen. Ik zorg voor de backoffice en uiteraard het totale overzicht. Deze accountmanagers zouden beloond moeten worden op basis van prestatie. Uiteraard wil ik geen problemen met de belastingdienst mbt afdracht verzekeringen e.d. Aangezien het startups zijn (en dus beperkt budget) wilde ik nog niet direct vast personeel in dienst nemen. Ook omdat ik in meerdere branches actief ben en de inzet
 13. Ja hoor hij doet het! Weet je toevallig ook hoe ik deze op een kortere tijd kan zetten, ipv de hele dag als x-as b.v. 3 of 4 uur, geeft een wat duidelijker beeld. Je maakt mijn dag helemaal goed als je ook zoiets hebt voor de koersen van AEX en valuta...
 14. Bedankt voor je snelle reactie. Via de link kom ik gelijk op de grafiek. Zodra ik hem in een HTML blok zet en sleep naar de juiste plek op mijn site ziek ik echter alleen de code. Doe ik iets niet goed?
 15. Goedemorgen, ik ben op zoek naar een AEX graphic chart om te plaatsen op een website. Ben al even aan het zoeken maar kan nog niet de juiste oplossing vinden. De data moet uiteraard telkens ververst worden, een simpele afbeelding volstaat niet. Mocht er iemand een tip hebben dan hoor ik het graag. Bij voorkeur iets als die van DFT en niet die van aex.nl. Die info van belegger.nl zou ook ideaal zijn. Alvast bedankt. Groet, Ruben [titel aangepast - mod]
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept