Jump to content

s. leyal

Senior
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student
 • Gender
  Male
 • First name
  serdar
 • Last name
  leyal
 • How did you find us:
  anders

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  franchise gids

Company info

 • Location
  Maastricht
 • Branch
  Innovatie & concepten
 • Branch 2
  Life sciences
 • Branch 3
  30
 1. Beste leden, Al een geruimde tijd ben ik bezig met het schrijven van een ondernemingsplan en aan het oriënteren voor de ontwikkeling voor een mobiele app en website welke zich zou richten tot de gehele groep binnen horeca branche. Tot mijn verbazing heb ik vandaag de ontdekking gedaan dat eenzelfde applicatie met exact hetzelfde naam, welke ik wilde gebruiken, sinds kort in gebruik is in het buitenland (niet Europees land) . Mijn vraag luidt dus als volgt. Mocht ik mijn bedrijfsplan en de ontwikkelingen hiervan voortzetten met hetzelfde naam, en hetzelfde structuur van werking. Wat zouden hier de gevolgen van kunnen zijn? En, is het mogelijk om mijn bedrijfsplan verder te ontwikkelen met een andere naam ? Alvast bedankt
 2. Dat is een niche en waarschijnlijk ook wel een interessante. Nadeel is dat gewilde toegangskaarten voor de volle prijs verkocht kunnen worden; die worden dus niet als deal aangeboden. Tenzij de verkoper stapelgek is. Of je een sponsor hebt die het verschil vergoedt. Dat is nou ook precies hetgeen waar we zo een beetje vastlopen. Bij het vinden van een sponsor. Hier hebben wij nog niet naar uitgekeken en dus blijft het een open optie. Maar er zijn natuurlijk ook dagelijkse aanbiedingen daarnaast.
 3. Dat klopt, Naast het te ontvangen fees, denken wij aan een abonnement vorm tot max. 100 euro p.m. voor de lage fee. Hierdoor krijgt de ondernemer de beschikken, indien gewenst, zelf zijn aanbiedingen te beheren. De ondernemer kan meedoen in advertenties die wij nemen. Dan hebben wij toch een beschikbaar vermogen voor een eventuele betaling aan affiliates. Is dit een mogelijke oplossing?
 4. Beste leden, Bedankt voor het meedenken en de reacties. Ik begrijp dat het niet jullie bedoeling is om mij af te kraken maar kritisch meedenken en op de feiten drukken. Wij zullen een unieke concept van marketing hanteren waarbij een win-win situatie ontstaat voor de koper en aanbieder. uiteraard zijn wij nog niet zo ver dat we over alle kennis beschikken en willen dat jullie graag meedenken. Maar om de vragen te beantwoorden die gesteld zijn; - Riekus Waar ga je je goederen vandaan halen? Connectie's bij grote webshops met teveel voorraad? antwoord: Over welke vorm van goederen kunnen we hier spreken en aan denken? -Jeroen Bakker Maar klanten krijgen en een duurzaam en substantieel bedrijf opzetten is zoveel moeilijker dan enkel een website inrichten, heb je daar je aandacht al op gericht? Antwoord: Is aan gedacht, Wij willen eerst een website inrichten en naarmate de klantenbestand groter wordt zullen we overgaan tot een volwaardig bedrijf. We hebben al een aantal gesprekken gehad met ondernemers die zeer positief gereageerd hebben over het concept. -Starterscoach - ben je een topverkoper? - ben je een goede marketeer? Antwoord: Het lukt me aardig. Wij werken op dit moment in de media en marketing van bekende groepen in Nederland. Binnenkort studeren er twee af aan de ''International Bachelor Communication and Media'' en dan willen de er de vaart in zetten. Maar contacten zijn er voor marketing. -DealSellers Misschien wil TS wat meer info geven over zijn concept, zodat we wat gerichter kunnen helpen / meedenken? Antwoord: - het is de bedoeling dat wij een gebruiksvriendelijk concept ontwikkelen voor de ondernemer die desgewenst of zijn actie kan wijzigen, stoppen( De gekochte deals gaan door), Later op de dag/week/maand indien gewenst met één druk op de knop weer online kan staan met zijn aanbieding. - Wij willen een Commissie fee hanteren van 15% of 10% per verkochte voucher. - Ruimere aanbiedingen termijn van max. 2 weken i.p.v. 1 dag of 2 dagen. -We zullen het hele jaar ( mocht het doorgaan) in diverse magazine en lifestyle bladen staan. -We zullen aanbieders zijn, van een op max. gestelde aantal, van toegangskaarten voor uitgaansgelegenheden welke heel gewild zijn. Dus in een aanbieding vorm. om even een globaal beeld te geven van de veranderende toepassingen in ons concept.
 5. Wat zou een soortgelijke website mogen kosten ?
 6. Beste Higherlevel leden, Graag stel ik jullie allen een vraag mbt het laten maken van een dagdeals website. een website die gebruiksvriendelijk, snel en makkelijk beheerd kan worden door de beheerders en ondernemers. Met functies zoals te denken aan; mailing, makkelijk je aanbiedingen beheren als ondernemer of wijzigen, gemiste deals etc Ik weet niet of ik namen mag noemen van de dagdeal websites, maar mocht er een voorbeeld genoemd moeten worden dan post ik dat wel even. Wat zijn nog meer de punten waar rekening mee gehouden moet worden bij een dagdeals website. Alvast bedankt groetjes, Seurdar [titel aangepast - mod]
 7. 1 tip is voldoende; niet aan beginnen. Dankjewel Wouter , waardevolle tip.
 8. Als ik het niet mis heb, gezien de werkwijze, fee-commissie en betalingsverkeer, is dit de franchisegever waarmee ik onlangs een oriënterend gesprek mee heb gehad. Het is wel zo dat het bedrijf waarmee ik gesproken heb pas gelanceerd is en eenzelfde werkwijze hanteert. Ik zal maar gelijk alle reacties gaan lezen i.p.v. een paar en zo in ieder geval voor mezelf wat tips meenemen.
 9. Hallo harm, Inderdaad mooi voodoo poppen. Mijn ontwerp zou dan ook in die richting moeten zijn. Ik zal je site zeker blijven volgen en je tips opnemen.
 10. bedankt Wesley. Je hebt inderdaad gelijk. Wel ben ik er van overtuigd dat het zal aanslaan op een heel breed publiek en de verkoop als een trein zal gaan. Na diverse keren een vragenvuur te hebben gehouden onder een breed publiek is er positief gereageerd. Maar je idee is inderdaad wel te gebruiken. Nogmaals bedankt.
 11. Dankjewel Twabla. Ik heb namelijk ook te maken met logo's van instellingen en voetbalclubs voor een soortgelijke gadget. wat kan ik hierin zoals tegenkomen in de rechtsvorm.
 12. Zo halverwege ergens. Dus heb ik het tweede bericht maar aangeplakt. ;D Ja ging perongeluk op enter drukken :P maar ik loop vast bij de vragen die ik gesteld hebt. of waar zou en moet ik opletten.
 13. Hallo higherlevel gebruikers, Graag wilde ik ideeën van de ervaren higherlevel gebruikers/aanwezigen die mij een stap verder kunnen helpen naar mijn plannen richting mijn eigen ontwerp. Ik heb een aantal ideeën die ik wens uit te stippelen maar kom er op bepaalde punten er niet uit. Kort zal ik het als volgt uitleggen en hopen dat jullie mij verder kunnen helpen waar nodig. Mijn ontwerp die ik wens te vermarkten is als het ware een messenblok set. Dit zal uiteindelijk moeten plaatsvinden in de doelgroep ''funny '' maar wel de nodige kwaliteit met zich meebrengen. Het messemblok zou uiteindelijk uitzien als bekende personen of andere bekende categories. Het is een niet al te grote product maar één van een messenblok met 4 á 5 messen. Ik richt me dan in de verkoop van €25 tot €50 euro met de messen inclusief. het plan is dan om eerst te beginnen met een beperkt aantal van 100 stuks. Mijn vraag: 1-Omdat ik te maken hebt met bekende gezichten en personen wil ik graag weten of ik te maken heb met auteursrechten ? 2-Waar is de mogelijk om voor een laag maar kwalitatief mogelijk te laten produceren? BV: azie of bestaat de mogelijkheid ook in Nederland. 3- Kunnen er in het buitenland ook kwaliteit controleurs zijn die jou product inspecteren 4- wat zijn de stappen als het ware die ik kan zetten en doen. Hoop dat jullie mij kunnen helpen
 14. Hallo higherlevel gebruikers, Graag wilde ik ideeën van de ervaren higherlevel gebruikers/aanwezigen die mij een stap verder kunnen helpen naar mijn plannen richting mijn eigen ontwerp. Ik heb een aantal ideeën die ik wens uit te stippelen maar kom er op bepaalde punten er niet uit. Kort zal ik het als volgt uitleggen en hopen dat jullie mij verder kunnen helpen waar nodig. Mijn ontwerp die ik wens te vermarkten is als het ware een messenblok set. Dit zal uiteindelijk moeten plaatsvinden in de categorie ''funny & gadgets'' maar wel de nodige kwaliteit met zich meebrengen. Het messemblok zou uiteindelijk uitzien als bekende personen of andere bekende categories. Het is een niet al te grote product maar één van een messenblok met 4 á
 15. Hallo beste leden en een ieder, Graag zou ik meer informatie willen hebben betreffende patent en auteursrecht wat ik zelf niet heb kunnen lezen in mijn geval. Ik zal het heel kort houden en mijn vraag gelijk stellen. Ik heb een bezoek gebracht naar Turkije en ik heb daar een Food-sector( jamin, snoep achtig iets) ondekt wat erg gewild en aanspreken is. Deze bedrijf wil zich in de toekomst uitbreiden in het buitenland en zich openstellen voor franchise. Na een uitgebreid onderzoek heb ik gezien dat zo een concept in Nederland niet bestaat en ik weet haast zeker dat het een succes zal worden. Echter is de vraag mag ik deze in nederland gebruiken onder andere naam maar wel met hetzelfde producten ? Is het kopieeren van deze producten strafbaar ? Zou het wel min of meer exact hetzelfde producten willen verkopen zoals het er ook uitziet en wordt gemaakt. Hoe kan ik er achter komen of deze wel in Nederland zijn rechten heeft ? Ik bedank een ieder vriendelijk.... Seurdar
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept