Jump to content

fiets12

Junior
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Ellen Timmer, joost rietveld Roel Jongman bedankt voor jullie advies veel aan gehad.
 2. beetje jammer dat jullie zo reageren vooral Christine. goed lezen is ook een optie. Advocaat is inmiddels ingeschakeld.
 3. bedankt, en als ik nu straks beter ben, ik heb ander werk zijn ze dan verplicht mij als statutair directeur van het kvk te halen. Wat gebeurd er met mijn aandelen? deze staan op prive. blijf ik dan hoofdelijk aansprakelijk? kan ik bv mijn aandelen ook in een holding plaatsen?
 4. Nog een bijkomende vraag. ben je als aandeelhouder ook hoofdelijk aansprakelijk? zelf heb ik 20% mijn collega 40% en beheergroep 40% kan deze beheeergroep ook hoofdelijk aansprakelijk worden gesteld?
 5. Bedankt voor je antwoord. Het klopt wat je zegt de persoon in kweste jaagt mij op de kast. vrijdag heb ik een gesprek met de andere aandeelhouder. Dus jij weet met zekerheid dat ik niet hoofdelijk aansprakelijk gesteld kan worden. Wat bedoel je met het benadelen van anderen exact?
 6. wat mij gewoon dwars zit is dat wij zijn overeengekomen dat ik ga stoppen. een andere werkgever ga zoeken als ik beter ben. inmiddels zit ik ruim 7 maanden thuis. En omdat de bv bijna op springen staat wilt deze persoon geen accoord geven om mij uit t kvk te schrijven. Deze persoon wilt verder met de bv. alles op alles zetten en dit siert de persoon in kwestie. Het enige dat deze persoon mij erbij wilt houden is dat deze persoon als hij failliet gaat en hoofdelijk aansprakelijk word gesteld de schuld met mij kan delen. Ik baal hier zo van. Het enige is dat mijn salaris nu uit deze onderneming komt en wie neemt er nu iemand aan die in de zietewet zit. zoals ik al zei rug tegen de muur.
 7. Wat achteraf bleek dat het een factuur betrof het een factuur die vooruit betaald had moeten worden. Ook gaat het om een factuur van een andere klant die dubbel geboekt staat alleen met andere produkt namen. Deze zijn wel in de jaarcijfers meegenomen. Nu zegt mijn mededirecteur dat dit fraude is, ik was mij van geen kwaad bewust dus deze moeten nu worden afgeboekt alleen doet hij dat nu niet. Hij wilt ook niet dat ik me uit het kvk schrijf. Hij zet mij met mijn rug tegen de muur. Ik wil verder, alleen ben ik nu ziek en goed ook.
 8. Daar lag de factuur van de klant die nog niet betaald had. de currator was van onze klant. Het bedrag is afgewezen. dus moet worden weggeboekt. (ikzelf had dit niet gedaan omdat dit bij de currator lag) mijn mede directeur heeft dat na de uitspraak nog niet gedaan.
 9. nee het bedrijf is nog niet failliet
 10. Wat er afgeboekt had moeten worden lag toen der tijd bij de currator. Nu er uitspraak is gedaan moet het afgeboekt worden. dat is tot op heden niet gedaan. Er is in juni besloten dat ik ander werk krijg buiten de BV. Het enige is dat ik nog ziek ben en helaas nog niet kan werken. En ik sta nog steeds als directeur bij het KVK. Ik ben al vanaf Januari niet op de zaak geweest mijn vraag is eigenlijk in hoevere ben ik hoofdelijk aansprakelijk, mag er iets fout gaan met de ondernemening. Ik kan hier niets aan doen...Ik wil van het KVK. Ik wil eigenlijk niets meer met de bv te maken hebben.
 11. Goedeavond, Inmiddels ben ik vanaf januari 2010 ziek thuis, ivm mijn darmen ook daarbij een burnout. Ons bedrijf heeft 3 aandeelhouders waaronder ikzelf met 20%. Nu gaat het met de zaak niet zo goed en hebben de andere 2 aandeelhouders besloten mij te ontslaan uit de BV. (nog niet schriftelijk maar mondeling) De eene aandeelhouder geeft geen toestemming om mij van het KVK te halen. Hij zegt 2 schouders kunnen meer dragen dan 1 schouder mag het fout gaan. Zelf ben ik bij de aandeelhouders vergadering niet geweest ivm mijn ziekte. Heb wel t verslag gekregen. Nu is er iets naar voor gekomen dat in de cijfers niet klopt. Er is iets geboekt wat afgeboekt had moeten worden. De mede directeur zegt dat dit mijn fout is. En dat we nu hoofdelijk aansprakelijk zijn. Inmiddels is dit nog steeds niet afgeboekt. Ik heb hier geen zicht op omdat ik absolute rust moet hebben, maar dat krijg ik zo niet. Op deze manier kom ik nooit van mijn ziekte af. Heeft iemand een passende oplossing? mvg X
 12. Goedeavond, ikzelf heb 20% van de aandelen, sta wel bij kvk als mededirecteur. er worden sociale lasten ingehouden op mijn salaris, ik zit inmiddels in de ziektewet en loop bij de Arbo. Als het bedrijf failliet gaat heb ik dan recht op een ww uitkering? Hoe gaat het nu met mijn ziektewet? (deze wordt nu verzekerd uitgekeerd) Ik hoop dat u een passend antwoord heeft voor mij. met vriendelijke Groet P
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept