Jump to content

wellnessessential

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketi
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Joure
 1. Ik merk het ook, in juli geen bestellingen en in augustus al weer 5, waarvan de laatste week 3. Breekt toch nog het zonnetje door na een belabberde zomer ;)
 2. Volgens mij is een conversie van 3% vrij hoog. Ik weet niet wat je verkoopt op internet. Geeft wel een kick om het zelf te doen he. Ik kijk zelf elke dag in analystics om te kijken hoe de dag is geweest en waar ik wellicht nog wat aandacht aan moet besteden, ik zit zelf net onder 1% conversie. Veel succes verder!
 3. Ik heb misschien wat een gekke vraag. Als ik in google (NL) kijk of een ranking programma bekijk, sta ik met het zoekwoord etherische olie, op pagina 1 onderaan. Hoe kom ik er achter of dit bij een andere gebruiker ook zo is? Is Google lokaal gebonden, ook met zoekwoorden? Wie weet dit?
 4. "En per zoekwoord. Zo te zien googelt Iwan op w.e. en ik vermoed dat w.e. zelf googelt op "etherische olie". " @Wouter Ik zoek inderdaad op etherische olie, wat je zegt over google dat klopt. Ik heb dan zo'n programmaatje, ranking tool, ik hoop dat dit een realistische beeld geeft. Zou je es willen checken? waar staat w.e. bij jou, met zoekwoord etherische olie, in google? bestelling blijven wat achter, vandaar. Groet, Ann
 5. @Danny Thanxs! had een klein berichtje geplaatst in de kleine Yes momenten, toen kwam ik deze tegen (grote Yes moment) daar vond ik mijn stukje beter passen. Ik was even bang iets verkeerds te hebben gedaan, ben net een paar dagen op dit forum actief. Jij ook veel succes!!
 6. Hobbymatig aan de slag met een webwinkel, veel moeten lezen en leren en gewoon maar proberen, veel tijd in gestoken en moeizaam begin, het draait toch allemaal om google. Met een belangrijk zoekwoord zag ik 3 weken terug dat het zoekwoord bij de eerste 100 stond. Vorige week stond ie op 27 en nu ineens op nr. 12 Yesss. Ik had al een paar bestellinkjes en nu is het wachten op meer??...Ik gedraag me trouwens belachelijk, elke keer weer even de ranking checken. Zijn er meer met deze (dwangmatige) stoornis?.. Ik noem het een plezierige verslaving. Binnenkort maar een beetje afkicken. Als de bestellingen binnenlopen, meld ik me weer op het Yes forum.
 7. Met mijn belangrijkste zoekwoord van plaats 27 ineens naar nr 12! Yes, sta bovenaan pagina 2 in google.
 8. Een leuke column, ik ben niet helemaal in het diepe gesprongen. Gewoon alles zelf doen met weinig of geen budget. Het enigste wat je nodig hebt is tijd. Ben nog maar een paar maandjes bezig en de bestelling beginnen binnen te komen. Ook bij mij wordt het rechtstreeks van de fabriek naar de klant gestuurd. Dat je dan geen verstand hebt van de producten wil er bij mij niet in. Je probeert en test toch zelf alles uit. Het is juist fijn dat je je alleen maar bezig hoeft te houden met optimalisering van je webwinkel, geen gedoe met voorraden in inpakken, versturen etc. Het bevalt me uitermate goed en denk nog niet na over stoppen, Ik noem het een pleziere verslaving, elke dag even kijken of de ranking al wat hoger is, hoe de zoekwoorden het doen. Ik had voorheen nooit verstand van een webwinkel beheren of bekend met SEO, maar alles is te leren en te lezen vooral op internet. Ik wens ook iedereen veel succes met het starten van een webwinkel, je moet wel een bepaalde drive hebben en vooral veel doorzettingsvermogen. Een typdiploma is ook wel handig want je typt je suf. Je begint in herhaling te vallen. Opmerking nr.3 : Domeinnaam in je signature en je website heb je nu wel genoeg onder de aandacht gebracht.
 9. Ook ik heb een adwords campagne, heb er nog weinig respons op. Als het budget op is, stop ik hier dus ook mee. Wat de SEO aangaat, ik doe alles zelf, ik steek geen kosten in het optimaliseren, ook dat doe ik zelf. Ik heb een webshop in etherische olie producten, ik heb de producten nu aangemeld bij Google shopping, bepaalde producten zie terug in de organische google, dit is wel kicken. Ik heb ook het idee dat deze producten met bijbehorende zoekwoorden nu stijgen in de ranking. mod-edit:link in je handtekening svp, zie gebruiksregels. Signature is in te stellen in je profiel
 10. Ik ben sinds een paar maandjes bezig met een website in etherische olie, gewoon voor de hobby Ik had helemaal geen verstand van een website beheren en optimalisering. Ik blijk toch wel een doordouwer te zijn, gewoon alle vrije uurtjes erin steken. Ik heb een paar keer het gevoel gehad te moeten opgeven, valt niet mee om als kleintje tussen de grote te zitten. Maar gewoon doorgaan en alles lezen wat er te lezen valt. Ik kom nu toch met mijn zoekwoorden steeds hoger in google, en de bestellingen beginnen nu binnen te komen, dus echt wat je zegt, een yes moment. Met weinig toe geen budget, toch proberen hoog te komen. Mijn tip is, als je een webshop begint, adwords beginnen en de producten aanbieden in google shopping. Met bepaalde producten sta ik nu op pagina 1 van google. Het is wat ik noem, een plezierige verslaving. Dus gewoon doorzetten. mod-edit: links svp in je signature, niet in je bericht, zie gebruiksvoorwaarden
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept