Jump to content

TimK

Senior
 • Content Count

  95
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Man
 • Address
  Nieuwendammerdijk 98, Amsterdam, 1025LR, Netherlands
 • Country
  Nederland
 • First name
  Tim
 • Last name
  Kieft
 • Company or organization name
  Addvancers | Big Business Builders
 • Email
  tim@addvancers.com
 • Website address
 • LinkedIn
 • How did you find us:
  anders

Register

 • What age group do you belong to?
  46-50
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  ondernemingsplannen
  innovatief ondernemen
  expert advies

Company info

 • Location
  Amsterdam
 • Phone number
  0622806979
 • Branch
  Communicatie & marketing
 • Branch 2
  Advies
 • Branch 3
  ICT/ internet
 • Website address

Vision

 • I'm looking for people who
  Ambitie hebben en vernieuwend naar ondernemen durven kijken
 • My opinion about entrepeneurship
  "Het zit in je of niet." En alles is te leren ;-)
 • My opinion about innovation
  Innovatie is een essentieel aspect in ondernemen. Vermogen om te innoveren is de bepalende factor om op voorsprong te komen en groei te realiseren. Zeker in een globale wereld waar een eenling in bijvoorbeeld Japan je grootste concurrent kan zijn.
 1. Volgens mij is het zo dat als je vanuit de WW start en je begint aan je bedrijf dat dat alleen kan in de startersperiode. Die gaat dus in op het moment dat je de opleiding in mei gaat volgen. De opleiding wordt (voor zover ik weet tenminste) gezien als 'bezig zijnde met eigen onderneming'. Maar niets staat je in de weg om in je eigen vrije tijd een opleiding te volgen natuurlijk. De sollicitatieplicht blijft dan wel. Of je dat meedeelt aan je werkcoach is je eigen keuze. Heel belangrijk is dat je zo lang als je nog niet in de startersperiode zit je ook nog geen (marketing)uitingen doet voor
 2. Misschien off topic: maar mijn advies is lekker laten rusten nu en je richten op positieve zaken zoals het binnenhalen van nieuwe klanten die online diensten bij je afnemen en wel betalen ;-) Succes!
 3. Beste forumcollega's, Samen met een ex-collega heb ik het plan opgevat om een bedrijf te starten dat zich bezig houdt met nieuwe vormen van marketing voor het MKB. Ondank dat we nog niet officieel zijn gestart hebben we wel al de eerst leuke klantaanvragen en de eerste projecten. Deze voer ik op dit moment met met Holding uit en mijn collega via een eenmanszaak die hij net gestart is. Onder andere omdat we wat willen investeren denken we over het oprichten van een gezamenlijke BV. Mijn holding zou 50% aandeelhouder worden en hij als natuurlijk persoon zou 50% aandeelhouder wor
 4. Ik denk dat je een product/dienst hebt waar veel startende ondernemers wel iets mee kunnen. Inderdaad zou ik ook zelf het mobiele nummer vervangen door 030- maar volgens mij ben je dat al van plan omdat op je contactpagina wel 030- stond (nu zie ik het niet meer). Bij de services vind ik persoonlijk extra uitleg ontbreken per optie. Ik zou daarom nooit direct wat aanvragen. Misschien handiger om een 'vergelijk opties' tabel te maken?
 5. Als dit waar is, waar ik niet aan twijfel hoor, dan is het dubbel vreemd dat het onder ICT'ers juist omgekeerd is...
 6. Verbaast me eigenlijk toch wel. Je (cq ik) zou verwachten dat juist wanneer het economisch lastiger wordt om je hoofd boven water te houden en opdrachten te scoren je voor de zekerheid van een vaste baan kiest. Als het allemaal van een leien dakje loopt en je uurtarief staat niet onder druk of stijgt zelfs... waarom dan in loondienst?
 7. Dank je Nico. Ik had Cadabra ook via de KvK gevonden, maar kan op geen enkele manier een bedrijfsactiviteit van ze vinden. Als ze met 'Cadabra' de markt op hadden willen gaan dan hadden ze, lijkt me, Cadabra.nl wel geregistreerd toch? Ik kan ze natuurlijk bellen / mailen en vragen of zij er problemen mee hebben... En anders maak ik er Cadabra IT als bedrijfsnaam van met www.cadabra.nl als URL. Maakt dat trouwens uit? Maar misschien belangrijker. Wat vind je van de naam?
 8. Ja jammer voor jou.... TwaBla Cadabra zou ook lekker bekken! Ik heb bij Boip.int gekeken en er is wel een andere partij die Cadabra als merkt heeft geregistreerd, maar dan voor pennen en educatiemateriaal. Bijt dat?
 9. Hi HL'ers, Graag hoor ik jullie mening over het volgende. Voor een nieuw Cloud Computing concept ben ik op zoek gegaan naar een naam. Onlangs liep ik tegen cadabra aan als naam en heb vandaag cadabra.nl geregistreerd. Het is jaren geleden de naam geweest van Amazon. Maar uiteindelijk vonden ze het (op zijn Amerikaans uitgesproken) teveel lijken op Cadaver. In het Nederlands vind ik dat minder het geval. Wat vinden jullie van deze naam? Zien jullie nog negatieve (of positieve) bijklanken? Even een beetje extra info: Het zal een out-of-the-box cloud computing concep
 10. Ok ik doe ook mee... mijn grootste automatiseringsfustratie is een beetje een dilemma... In de afgelopen jaren heb ik meerdere malen meegemaakt dat mijn website geheel of gedeeltelijk werd gekopieerd. Aan de ene kant wil je via je site openheid geven aan de andere kant wil je ook niet als een politieagent achter kopieerders aanzitten. Regelmatig krijg ik de opmerking van klanten en relaties dat ze ergens een whitepaper hebben zien opduiken die ze 'al eens eerder' hebben gezien. Vaak als je zo'n bedrijf dan belt is het excuus: Oh, sorry dat was slechts een testdocument. Ook vandaag
 11. Ik maak het niet meer zo vaak mee dat het internet er uit valt in vergelijking met een aantal jaar terug. Maar inderdaad is het soms frustrerend als je het gevoel hebt dat je meer van de materie afweet dan degene die jou support moet geven.
 12. Mijn ervaring is dat de meeste mensen vaak ten onrechte bang zijn dat hun goede idee wordt gestoken... Niet beseffend dat er misschien al lang iemand is geweest die dit ook al eens geeft bedacht... De beste ideeen zijn niet die ideeen de niemand kan verzinnen, maar die met de juiste persoon er achter. Er zijn misschien wel 100 mensen geweest die een Facebook hebben bedacht, maar er is er maar een die het straks gaat redden. Mijn advies is: maak je niet te druk over bescherming. Go for it en zorg dat je de beste bent!
 13. Voor een regionaal nummer moet je ergens een vestigingsadres hebben (officieel), maar dat kan ook het adres van en vriend of je moeder zijn. Algemene nummers zoals 088- of 0800- etc kunnen ook zonder vestiging worden aangevraagd. Jouw beoogde voipprovider zou dit moeten weten...
 14. Als je het domein echt wilt hebben, dan biedt je het gevraagde bedrag. Maar ik kan niet in de portemonnee kijken. Het tegenbod dat je nu hebt ontvangen is bindend. Maar als je nu weer lager gaat bieden is de verkoper niet gehouden zijn vorige bod gestand te doen. Zo zat dat de laatste keer dat ik een domein via Sedo kocht.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept