Jump to content

L.jansen

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.webwinkelforum.n
 1. ik heb de adviezen opgenomen en heb gewoon wat afstand genomen en ondertussen inderdaad genoteerd wat me te binnen schoot. Helaas in de tussentijd gebleken dat mijn vriendin met wie ik een vof wilde starten helaas geen partner kan zijn. Hierdoor zal ik alles anders moeten gaan doen dan oorspronkelijk het plan was.
 2. Goedendag Ik ben al een tijd bezig om alles wat ik leer en vind van wat ik nodig heb om een eigen webwinkel op te zetten op papier te zetten Ik zet er alles bij van adressen/linken naar groothandels en veiligsite`s die de producten aanbieden. Tot de sofware en hosting adressen, natuurlijk ook de informatie over belastingen, verzekeringen En de goederen die ik aan moet schaffen om te kunnen starten en de prijzen enz. Voor mijzelf heel erg handig als naslag werk. Nu heb ik de kvk en de uwv site erbij genomen om te kijken wat ik nog mis aan gegevens voor ik kan beginnen aan het definitieve plan Een ervan de belangrijkste is simpel in mijn hoofd maar om het op papier te zetten is zacht gezegd erg lastig. Ze willen prognose`s hoeveel denk ik te kunnen omzetten en wat zijn de te verwachte bedragen die we als prive opname zullen kunnen opnemen. Daar kan ik geen antwoord op berekenen omdat we zo klein zullen starten dat we het eerste jaar alle winst terug in de winkel willen stoppen zodat we het aanbod kunnen vergroten en het levensvatbaar kan worden. En het redelijkerwijs aangenomen kan worden dat we de eerste maanden haast geen winst zullen hebben omdat we dan nog bezig zijn met de kinderziektes eruit te halen en naamsbekendheid te creeren. Nu is de de vraag hoe moet ik zoiets formuleren want met de minimale lening die wij zouden kunnen krijgen is er geen andere optie dan zeer langzaam uit te breiden. Mischien handig om ook bij te vermelden dat wij in schade,restantpartijen en dergelijke willen gaan handelen. Met als doelgroep minima en we dus een kleine winstmarge zullen hebben. En we in de toekomst onze activiteiten willen gaan uitbreiden in het gebied van situatie bevordering minima Ps om vragen te voorkomen het eerste jaar zal het uwv mijn inkomen aanvullen omdat dit behoort tot een traject om uit de wia te komen. daarna word de situatie opnieuw bekeken en kan het worden verlengd. ( natuurlijk pas na goedkeuring van mijn plan )
 3. Ik neem aan dat je moslim bent wegens het verbod op rente bij lening. In dat geval raad ik je aan om met een business plan naar de leiders van je moskee te gaan. Zij zullen je beter kunnen adviseren kwa leningen.
 4. Ik heb toch de toestemming gekregen onder voorbehoud. Na het lezen van mijn plannen bleken ze overtuigd genoeg. ;D Ze hebben alleen als eis dat ik me redelijk strict houd aan mijn opzet.
 5. We hebben een werkverdeling naar kunnen in gedachte. Zij zou de goederenontvangst en de shipping regelen inclusief persoonlijk de regionale leveringen afhandelen. Dit is geschat op 50 % / 50 % De prognose is dat we na een jaar genoeg omzet zouden hebben om voor ons zelf te kunnen voorzien. Dit is omdat we met minimale investering zullen beginnen en we dus maar langzaam kunnen uitbreiden. Helaas is inderdaad het voor mij inderdaad op zijn minst lastig om vanaf de start mede-eigenaar te zijn in een vof. Ik ben wel op zoek naar opties om hier toch toestemming voor te krijgen gezien er bij mij geen rechterlijke dwang zit achter de schuldsanering. Maar jij stelt nu juist de vraag aan mij waarvoor ik juist dit topic heb geopend Ik ben dus op zoek naar een constructie waardoor ik dus dit kan doen, ook als ik niet in een vof kan en het dus officieel een eenmanszaak zal zijn tot ik hier wel toe in staat ben. standaard loondienst zien we als laatste optie Edit ben ook aan het kijken hoe het dan zit met winstuitkering bij loondienst En roel bedankt voor je linken maar ik vrees dat die alleen gaan over "stellen"
 6. Bij een webwinkel word bijna alles achter de computer gedaan. De webpagina `s zijn je etalage Al je producten moeten daar representatief op worden gezet. Inkoop verkoop is ook merendeel online. Daarnaast ook de bijkomende zaken zoals reclame Alles bij elkaar zit daar veel tijd in. Ik denk dat ik iets te kort door de bocht neerzette dat ik de administratieve kant zou doen. Gezien ik dit ook hieronder heb geschaard.
 7. Dank u wel Ik zal me hier verder in gaan verdiepen en daarna verder reageren. Alleen is zij niet mijn vriendin maar een gewone vriendin
 8. Idd loondienst zou niet kunnen Daarom zijn we op zoek naar andere mogelijkheden. We wilden het werk zo verdelen dat ik alle administratieve taken zou vervullen en zij de goederen zou doen.
 9. Ik ben 100 % afgekeurd En kan alleen werk doen vanuit mijn bed. Je zult begrijpen dat dat de mogelijkheden op het vinden van een gewone baan nogal reduceerd Gaarne niet te snel conclusies trekken
 10. Hallo Ik lees hier al een tijdje mee omdat ik samen met een vriendin een webwinkel wil starten. Nu heb ik al veel onderzoek gedaan en heb ik op bijna alle punten genoeg informatie gevonden waardoor we zouden kunnen gaan starten. We hebben alleen een vrij groot probleem in constructie. Wegens door ziekte gemaakte schulden zit ik de komende 3 jaar nog in de wnsp. Hierdoor mag ik geen zelfstandig beroep uitoefenen en zou ik in loondienst bij haar moeten komen. En pas me in kunnen kopen als de wnsp is afgerond of als ik het volledig zou kunnen aflossen. Maar we verwachten dat we het eerste jaar nog geen salaris kosten kunnen veroorloven. Omdat we alles terug in de winkel moeten stoppen En het meer moeten beschouwen als een hobby met een kleine winstsmarge. Nu vroeg ik me af of hier iemand was die ideen had over hoe we deze constructie kunnen opzetten Bij voorbaat dank
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept