Jump to content

Flappy

Junior
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Hallo, Ik ben zelfstandige (eenmanszaak) van beroep in de techniek. Ik draai per jaar gemiddeld een omzet van 110.000 per jaar. Helaas kan ik hiervan weinig investeringskosten aftrekken omdat ik deze amper heb. Mijn ambitie is om vastgoed te kopen en te gaan verhuren. Uiteraard wil ik dit klein beginnen, zoals vakantiehuis of garagebox Graag zou ik dit verder willen uitbouwen naar een vastgoed onderneming. De kosten die ik hiervoor wil gaan maken wil ik graag als investering aftrekken. Kan ik beide activiteiten onderbrengen in 1 BV? Dus vastgoed en mij verhuren als zelfstandige? Bijvoorbeeld onder een handelsnaam: "beheer BV" Alvast bedankt voor jullie reakties
 2. Even voor je gezocht ... ;) You're right. Alleen staat er niet bij dat dit inclusief is.
 3. Je gaat gezellig mee op vakantie ? Dat wij altijd te bereiken voor vragen,en instructies,bijvoorbeeld bij het opzetten van de tent, bij het schade rijden van schade enz. Ik vind je borg erg aan de hoge kant, stel dat ik één week wil huren dan betaal ik minimaal 175 euro. Echter moet ik nog wel even 575 euro borg storten. Geld waar ik op dat moment op mijn vakantie niets aan heb. Dit is inderdaad hoger dan het gemiddelde. Toch is dit niet uitzonderlijk. Ik ben zelfs een verhuurder tegengekomen die E750 als borg vraagt. Verder stel ik mij vragen bij de verzekering. Als ik met een huur object een probleem heb dan verschuif ik dat probleem naar de verhuurder. In jouw geval moet de huurder het blijkbaar maar uitzoeken. Komt niet erg klantvriendelijk over. Dit is mij niet helemaal duidelijk. Hoezo probleem verschuiven naar huurder? Is je caravan wel verzekerd bij verhuur? De caravan is verzekerd voor verhuur. Hiervoor is er gewoon een verzekering voor af te sluiten En wat doe je als een huurder het zaakje total-los rijd en jij hebt aansluitend boekingen? Wij hebben goede contacten met een caravanverkoper. Deze heeft er altijd een aantal klaar staan. Zomaar even wat gedachten die bij mij opkomen. Wat de linkjes betreft : het is voor google beter om tekst te gebruiken ipv plaatjes. Tekst indexeert beter. Plaatjes maken je site ook langzamer. Kijk anders eens naar Wordpress of Joomla om je site te bouwen. Veel handiger en je hebt geen kennis van html nodig. Ook is het maken van wijzigingen zo gebeurt. Het is mij nog steeds niet duidelijk wat men bedoelt met plaatjes of text?? De site is gemaakt met de sitebuilder Strato.
 4. Bedankt voor uw feedback, hierbij mijn reaktie. - Inderdaad is de domijnnaam vrij lang. Is het mogelijk nadat de site is gemaakt de domijnnaam aan te passen? - Het logo is onscherp. Dit heeft met de sitebuilder te maken. Ik moet hier nog even dieper op induiken hoe deze scherper op de site te krijgen. - Inderdaad staat dubbele teksten in de site aangegeven. Heb dit aangepast. Verschillende pagina's heb ik verwijderd en samengevoegt in 1 pagina. - Graag zou ik willen weten wat u bedoeld met: Voor zoekmachines is het ook wel handig om de links in het menu gewoon als tekst te maken en niet als afbeelding. Het hoe en wat is mij niet helemaal duidelijk. - Inderdaad staat het proffesioneler te teller van de pagina te verwijderen. Is verwerkt.
 5. De gedachte hierachter is dat mensen worden beloond als zuinig met de caravan word omgegaan
 6. Uiteraard moet de auto wel voorzien zijn van een trekhaak. De caravan kan gewoon worden getrokken met rijbewijs B Per 2013 worden de regels voor het trekken van een caravan versoepeld. Rijbewijs B met aanhangwagen Met een rijbewijs B mag u een personenauto of bestelauto met aanhangwagen besturen. De aanhangwagen mag, inclusief laadvermogen, niet meer wegen dan 750 kilo. In bepaalde gevallen mag u, met alleen rijbewijs B, een aanhangwagen trekken die zwaarder is dan 750 kilo. U moet dan voldoen aan 2 voorwaarden: De lege auto moet zwaarder zijn dan de aanhanger maximaal mag wegen. De totale combinatie (dus auto en aanhanger samen) mag niet zwaarder zijn dan 3.500 kilo. Er wordt daarbij gekeken naar wat de aanhanger maximaal aan gewicht kan vervoeren. Dat, plus het gewicht van de maximaal beladen auto, mag niet zwaarder zijn dan 3.500 kilo.
 7. Omschrijving van je concept: Het verhuren aan Caravans inclusief bijbehorende accessoires voor een goedkoop weektarief. Momenteel (vergeleken met andere aanbieders) zijn wij een van de goedkoopste. De borg is wel wat duurder dan gemiddeld. Maar als de caravan zonder schade wordt ingeleverd krijgt men deze borg uiteraard terug. In deze "crisis" tijd denk ik dat de mensen wat meer naar de portomonee gaan kijken. Door een caravan en een campingplaats af te huren ben je goedkoper uit dan een huisje te huren. Met een caravan ben je veel flexibeler. De caravan heeft ook de luxe van een huisje. Bij een goede camping zijn de sanitaire voorzieningen gewoon goedverzorgt en prima Je ervaart met de caravan meer de vrijheid van het vakantie vieren. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: - Mij goed laten informeren over caravans door een goedbekende caravanverkoop onderneming - Inmiddels een caravan gekocht inclusief de bijbehorende accessoires. - Met de caravan een lang weekend naar de camping geweest om het kamperen te ervaren en alles uit te testen. - Zelf een site gemaakt met de algemene voorwaarden. - Zelf een folder en visitekaartjes gemaakt. - Actief op een twitter account - Een facebook pagina geopend - De folders liggen inmiddels bij de caravanverkoop onderneming. Dit heb ik afgesproken met de eigenaar, ik koop bij jullie de caravan als ik bij jullie folders mag leggen. Wat ik nog wil doen is flyeren, dus folders huis aan huis gaan verspreiden. Werkt dit?? Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: De uitdaging is dat dit gaat lopen en dit een succes gaat worden. Momenteel zijn we begonnen met 1 caravan. De uitdaging is om deze van de zomer vol te boeken. Zodra de caravan qua boekingen vol raakt willen ik een 2e aanschaffen en zo verder uitbreiden. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Anders dan bestaande concepten zijn wij goedkoper dan de rest! Wij spelen in op de "crisis". Wat voor feedback hoop je te krijgen: Wat ik graag wil weten is: - Wat ondernemers van mijn concept vinden. - Wat ondernemers van mijn site vinden. - Wat ondernemers van mijn algemene voorwaarden vinden. - Wat zijn de beste manieren om meer bekendheid te krijgen, via google awards?? - en heel belangerijk, wat vinden jullie van mijn site??: www.vandevoordecaravanverhuur.eu Ik ben op zoek naar verbeterpunten en opbouwende kritiek. Alvast bedankt voor jullie tijd en moeite!!!
 8. Beste Forumleden, Wat vinden jullie van mijn nieuwe onderneming? Gaat dit volgens jullie wat opleveren? En, Wat vinden jullie van mijn site? - [Mod edit: link naar eigen site verwijderd, zie toelichting onder] Kritiek is welkom ;) Ik ben erg benieuwd naar julllie reakties!! Groeten Flappy
 9. Bedankt voor jullie reaktie! In de 1e plaats hoef ik het niet voor mijn boterham te doen. Ik ben zelf zzper, en wil het geld wat ik "over" heb zinvol investeren ipv op de bank te zetten waar amper rente op is te vangen. Ook mijn ondernemingskriebel is oorzaak van om hiernaast nog wat bij te ondernemen. Met geld moet je wat doen is mijn mening. Zelf train ik fanatiek in de krachtsport, vandaar dat dit mijn intresse trekt, kan ik zelf ook nog van het spul gebruik maken ;D Hiernaast denk ik ook aan het opkopen van failissement handel wat ik vervolgens weer wil doorverkopen. Is hier nog een leuke marge op te behalen? Als ik dit wil gaan doen betekend het natuurlijk wel dat een ruimte moet worden gehuurd om het spul om te slaan. Al jullie advies of kritiek is van harte welkom!
 10. Beste ondernemers, Ik loop met het idee rond om 2-de hands gewichten, dumbels en eventueel fitnessapparaten te gaan verhandelen. Voor nieuwe gewichten betaalje al gauw zo'n 3,5 tot 4,5 euro per kg. Tweedehands lijkt mij dit voor de helft te kunnen doen. Wat vinden jullie hiervan? denken jullie dat hier markt in zit? Belachelijk idee? Groeten
 11. Als je een paar honderd werknemers hebt of manager/directeur bent van een enorm bedrijf, wel. Naar ik begrepen heb. Verder ben ik trouwens nog niet heel veel wijzer. Heb het topic ook niet heel nauw gevolgd want ik dacht niet dat het zo veel reacties te weeg zou brengen. Zou ik het hele topic door moeten lezen denken jullie? De VVD is er voor ondernemers. Linkse partijen zoals PvdA, SP komen meer op voor de zwakkere in deze samenleving.
 12. Ik zal deze van mijn site halen Ik wil de verstandhouding met mijn ex werknemer uiteraard goed houden. Bij het plaatsen hiervan heb ik totaal niet bij nagedacht over eventuele consuquenties hiervan. Het is ook niet mijn bedoeling geweest zoals mijn ex werkgever dit opvat. Alleen steekt het mij de toonzetting van deze brief. Iedergeval bedankt voor jullie reakties of de nog komende reakties!
 13. Nee ik heb niet bij de AIVD gewerkt, zo komt deze clausule helaas wel over, maar als tekenaar/werkvoorbereider bij een installateur. Ik benoem geen opdrachtgevers van mijn vorige werkgever op mijn site. De projecten die ik op mijn site benoem zijn bedoelt om aan te geven waar mijn werkervaring ligt. Dit zijn gewoon projecten waar ik trots op ben en dus graag laat zien.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept