Jump to content

de--spijker

Senior
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Tot nu toe moet ik nog steeds bericht krijgen van de RDW. De belastingdienst geeft geen duidelijk antwoord (belastingtelefoon natuurlijk). Veel onderwerpen gaan over een zakelijke bestelbus die als camper wordt omgebouwd voor privé gebruik. Uiteraard mag dat niet. Mijn vraag heb ik nog niet echt een antwoord op kunnen vinden.
 2. Bedankt voor de reacties. Het gaat mij erom dat ik zakelijk een bestelbus goed kan gebruiken en zakelijk een camper. Als het dan even kan koop ik er liever geen twee. Vandaar de vraag.
 3. Ik hoor je al denken; kijk even op de belastingsite voor de voorwaarden voor een bestelbus en de voorwaarden voor een camper en dan weet je het antwoord. Toch kan ik het antwoord niet helemaal vinden. Hopelijk kunnen jullie mij verder helpen. Ik wil een zakelijk bestelbus kopen die aan de voorwaarden voldoet van een bestelbus. Deze wil ik ook bijna dagelijks gaan gebruiken als bestelbus, maar ik heb niet heel de laadbak nodig als ik een L4H3 bestelbus koop. Als ik in de laadbak minimaal ten minste 200 cm lang, ten minste 130 cm hoog over een breedte van ten minste 20 cm en een lengte van ten minste 200 cm vrij houdt met een vlakke vloer en geen zitplaatsen achterin maak, kan ik dan wel gewoon een bed/wc/keuken/kasjes maken? De bestelbus als camper gebruiken wil ik een aantal keren per jaar naar beurzen enzo. Voor beide is en blijft het gebruik puur zakelijk. Mag het bovenstaande? De bestelbus voldoet naar mijn mening wel aan alle voorwaarden van een bestelauto, maar niet aan alle voorwaarden van een camper (geen vervoer van personen achterin) Ik hoor graag jullie mening en ideeën. Alvast bedankt weer!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept