businessexperience

Newbee
  • Aantal berichten

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke info

  • Jij bent:
    ondernemer

businessexperience's trofeeën

  1. bij pachten moet je er zeker van zijn, dat de verpachter/verhuurder het recht heeft om te verhuren/verpachten....want als degene de verpachter/verhuurder zelf de pand ook huurt, kan hij of zij meestal t pand niet aan derden verhuren, kijk eerst naar zijn of haar huurovereenkomst, als die persoon t pand ook huurt tenminste. als alles rond is en je wilt de zaak pachten, huur je ook de apparatuur en inventaris, dus ben jij daar voor verantwoordelijk in geval van reparatie of vervanging, let goed op die zaken, succes
  2. een schatting maken wat betreft de kosten, is moeillijk, want je wensen en wat voor apparatuur je wilt gebruiken is belangrijk..maar als je innovatief bent en je fantasie ook gebruikt, kun je een pizzeria beginnen vanaf 15.000 euro tot en met 50.000 euro, apparatuur hoeft niet veel te kosten, meestal zijn ze van RVS, je kunt gebruikte apparatuur aanschaffen, interieur en meubels nieuw of van een faillesemant kopen, hoeft niet duur te zijn, als alles in je zaak maar op elkaar afgestemd is,.....succes
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.