Jump to content

Nayo

Senior
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Female
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Omschrijving van je concept: Unieke en betaalbare high heels voor dames. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: -inkopen gedaan - Ik heb zelf de foto's van de producten gemaakt en bewerkt. - alle schoenen gecontroleerd op fabrieksfouten etc. - schoenen gemeten en gepast - Promotie gemaakt - alles geupload op de website - professionele fotoshoot voor banners etc.. Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: ik graag unieke high heels voor dames aanbieden die je zelden of helemaal niet kunt krijgen in nederland. Belangerijk is de kwaliteit en betaalbaarheid. Unieke schoenen tegen een betaalbare prijs. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Vaak zie je basic pumps of veel voorkomende pumps. deze pumps zijn ook in grote hoeveelheden beschikbaar. ik lever op het moment maximaal 12 stuks per schoen. Wat voor feedback hoop je te krijgen: wat men van de producten vind. p van de prijzen en watvoor uitstraling ik heb . Advies over promotie
 2. Ik was ook niet helemaal blij met mijn banner. Hij is zeker niet snel in elkaar gezet, maar ik begrijp wat je bedoelt. Ik ben een fotoshoot aan het regelen. Zodat ik professionele fotos als banners kan gebruiken. dat zal wat beter naar voren komen. vrouwen staan absoluut wel de hele dag op hoge hakken, dit weet ik uit eigen ervaring en uit de omgeving. Het is niet pijnloos, maar we doen het wel!
 3. ik heb trouwens ook mening gevraagd over de producten, alleen bij ron heeft hier wat over gezegd.
 4. Ik heb jullie reacties doorgelezen , dankjulliewel. Ik probeer de dingen die jullie hebben opgenoemd te verwerken. Ik vind inderdaad dat het niet helemaal duidelijk is dat ik een limited assortiment heb. Een bijpassende tekst onder mijn logo is inderdaad een goed idee, ik heb hier al eerder over nagedacht maar heb tot nu toe niks kunnen bedenken wat ik goed genoeg vond. verder heb ik 2-5 werkdagen staan, omdat ik een baan heb. Ik kan op dit moment niet een specifieke tijd opnoemen. afhankelijk van mijn werktijden kan ik de bestellingen opsturen. verder zie ik bij heel veel grote webwinkels ook hetzelfde staan. ik ben ook pas begonnen en moet mij ritme vinden. zodra ik die heb gevonden kan ik specifieker zijn. verder zijn er inderdaad meer exemplaren gemaakt van mijn schoenen, echter zijn ze wel uniek. Omdat er maar een limited aantal van zijn gemaakt. de schoenen die ik aanbied kan je helemaal niet of zeldzaam krijgen in nederland. ik koop de schoenen in het buitenland en waar ik ze koop worden er niet het hele jaar lang dezelfde schoenen verkocht. ze maken maar een bepaald aantal van deze schoenen en als deze zijn uitverkocht worden er weer nieuwe exemplaren gemaakt. er worden dus niet duizenden exemplaren geproduceerd. de schoenen hebben wel een bepaalde merk, maar dit zijn onbekende merken. het is daarom niet echt relevant om de merken op te noemen vind ik. het geeft geen toevoeging. ik wilde inderdaad ook de schoenen op de voorpagina zetten, echter heb ik maar een klein assortiment. Als je op de banner klikt, kom je bij de collectie en ook via het menu. als ik dan ook nog 5 van deze schoenen op de voorpagina zet worden deze weer herhaald in de collectie. als mijn collectie groeit wil ik zeker de schoenen op de voorpagina promoten. Omdat de klanten in het menu dan ook veel andere schoenen zien. of vinden jullie dat veel herhaling niet erg is. Over de banner, helemaal gelijk. ik heb heel lang met de banner geprutst, ik weet dat de volgende banners duidelijker de schoenen moeten tonen.
 5. Omschrijving van je concept: Ik heb een webwinkel voor dames. Ik ben begonnen met het verkopen van hoge hakken omdat dit het snelste de aandacht van vrouwen trekt. IK heb unieke schoenen die niet ergens anders of in iedergeval zeldzaam te krijgen zijn in nederland. De schoenen zijn van goede kwaliteit. Van alle schoenen zijn er maar een bepaald aantal. Klanten hoeven dus niet bang te zijn dat ze rondlopen met een schoen waar iedereen mee rondlopen. Verder zijn de schoenen best betaalbaar. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Ik ben maanden lang bezig met mijn webwinkel. Ik heb besloten online te gaan per 1 december omdat de feestdagen eraan komen en ik niet strx nog met alle schoenen wil zitten. Er zijn dus genoeg dingen die ik kan aanpassen maar het belangerijkste werkt goed. ik zou graag willen weten wat jullie mening is, zowel over mijn producten en over de webwinkel. zakyra.nl Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: ik wil vrouwen in nederland exclusiviteit bieden, tegen een betaalbare prijs. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: vaak vind je in nederland veel basics of loopt iedereen rond met dezelfde schoenen. mijn klanten zijn uniek, er zijn maar een bepaald aantal vrouwen in nederland met dezelfde schoenen. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Ik hoop vooral feedback te krijgen over mijn producten, wat men vindt van de prijs en van de schoenen.
 6. Hallo, ik ben al een tijdje opzoek naar een goede webwinkel software, die makkelijk bedienbaar is en waar ik niet heel veel aan hoef uit te geven. ik kom er echt niet uit. verschillende prijzen functies koppelingen etc. ik zie door de bomen het bos niet meer, iemand tips ?
 7. @ norbert super handige benadering, ik begrijp helemaal wat je bedoelt. Neem dit zeker mee!!
 8. @norbert - ik importeer zelf binnen de eu. - Ik houd zelf de voorraad - Ik ga zelf herpakken - transport risico's : ik haal zelf de voorraad op - vervoer naar klanten via tnt of dpd - verzendskosten worden laag of helemaal niet in rekening gebracht. Retourzendingen zijn voorlopig op eigen kosten van de klant.
 9. super veel info, Ik ben zeker geholpen. Prive rechtsbijstand wilde ik inderdaad erbij doen omdat mijn werkgever niet echt blij is met dat ik mijn eigen webwinkel wil openen. ik heb mijn arbeidsvoorwaarden gelezen en er stond geen info over, echter hebben ze ergens nog een regel boek met concurrentiebeding etc etc. Dat wordt nog allemaal uitgezocht, echter denk ik niet dat ik er heel erg achteraan zal gaan zitten. Ik zal waarschijnlijk een andere baan zoeken indien er echt moeilijk over gedaan wordt. Dus rechtsbijstandsverzekering privé? Haal ik waarschijnlijk van mijn lijst af indd. - Ik ben al verder aan het zoeken en aan het vergelijken, Er zijn er heel veel.... - Dat was eigenlijk het antwoord op de vraag die ik zocht!!! Ik zal voor beide de benodigde verzekeringen apart doen, als ik eenmaal mijn keuze heb gemaakt tussen al het aanbod.
 10. Beste joost, Is interpolis niet goed dan? Wat raad jij aan ?
 11. Dankjewel Bart . het enige nadeel van Rabobank is dat ze altijd lange wachttijden hebben. En dat je voor privé en zakelijk nooit één persoon kan spreken, maar altijd meerdere afspraken moet maken. hihi Maar ik ben zeker geholpen, ik zal dan voor beide apart de verzekeringen afsluiten.
 12. Hallo, Ik heb een vraag,misschien voor jullie heel dom of logisch. ik ben mijn eenmanszaak aan het opstarten. Nu heb ik een privé offerte openstaan via rabobank, voor mijn inboedel, aansprakelijkheid en rechtsbijstandverzekering. ik vraag mij namelijk af, moet ik zowel voor privé en voor de zaak de verzekeringen afsluiten ? Of geld mijn privé verzekering ook voor de zaak of andersom?? aangezien ik bij een eenmanszaak ook privé aansprakelijk ben voor alles wat er met de zaak gebeurt.
 13. At thor: begrepen! Ik weet dat het niet altijd even makkelijk zal zijn indd.
 14. Marco: het was een vraag. Ik wil zelf vanuit mijn baan beginnen. Dat moet wel lukken toch?
 15. jaa dat weet ik. ze kopen allemaal hetzelfde in dat is irritant. soms heb je wat unieks nodig. kijk op nelly.com daar hebben ze echt leuke schoenen vind ik altijd. ook uniek dat zoek je toch ? ik zal je zeker laten weten
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept