Jump to content

Dutch007

Senior
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Country
  Nederland
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

 • Location
  Utrecht
 1. Beste leden, Ik ben zojuist gebeld door telefoonnummer 020 - 217 00 80 met de mededeling dat iemand anders onze domeinnaam (zogenaamd) wil registreren (.org). Ze wilde het speciaal aan ons aanbieden voor een paar honderd euro (terwijl de domeinnaam gewoon vrij is/was). Jullie kennen het verhaal denk ik wel maar wil jullie hier wel voor waarschuwen. Hierbij de gegevens van dat "bedrijf": Trademark Office B.V. Parnassusweg 819 (Zuidas) 1082 LZ Amsterdam Postadres: Trademark Office B.V. Celciusstraat 32 1704 RW Heerhugowaard
 2. Duidelijk antwoord! Mijn accountant heeft mij inderdaad ook exact hetzelfde verteld wat u heeft gemeld. Vraagje aan u: Voor onze content op de belgische website zijn we nog aan het twijfelen qua aanspreekvorm. Moeten je/jij of toch u uw gebruiken om de mensen in Belgie aan te spreken?
 3. Fijn, bedankt voor je reactie!
 4. Zijn inderdaad "eigen" cadeaubonnen. Ik weet wel dat mijn direct concurrenten die vanuit Nederland de Belgische markt zijn betreden ook daar allemaal vrijgesteld zijn maar ze kunnen het natuurlijk ook verkeerd hebben:). Bedankt voor je advies! Iemand anders die mogelijk antwoord op de vragen kan geven?
 5. Werkelijk? Dat is apart. Wat verkopen jullie dan? Correct..cadeaubonnen zijn vrijgesteld van de BTW
 6. Beste forumleden, Ik ben voornemens om de Nederlandse webshop activiteiten uit te breiden naar België (Vlaanderen). Hetzelfde concept gaan we realiseren maar dan met een .BE domeinnaam. Alles zal vanuit Nederland gerealiseerd worden. Ik heb gelezen dat je tot een drempelbedrag van 35.000 het allemaal geen probleem is. Ik heb nog wat aanvullende vragen: - Wij zijn vrijgesteld van de BTW, geldt dit dan ook voor onze activiteiten in België? - Dienen wij een Belgisch KVK en/of BTW nummer aan te vragen? - Dienen wij een fysiek adres in België te hebben? - Wat te doen als je het drempelbedrag overschrijdt? - Moet ik een Belgisch rekeningnummer openen? - Belgische omzet kan ik dat gewoon optellen bij de Nederlandse omzet en bij de Nederlandse belastingdienst aangifte doen? Mijn excuses voor de vele vragen. Ik heb de KVK en de Belastingdienst gebeld (stagiaires volgens mij) en die kunnen mij niet echt een goed antwoord geven.
 7. Website rammelt aan alle kanten. Wellicht gewoon vanaf 0 opnieuw beginnen.
 8. Misschien handig dat de gedupeerden zich verenigen? Als een rechter een groep ziet van een paar honderd man die allemaal gedupeerd zijn door 1 en dezelfde partij dan kijken ze wellicht toch heel anders naar de zaak of heb ik het mis?
 9. Mag hij ontbinden zonder kosten? [ mod edit: volledig quote reactie MKB Clickservice verwijderd ]
 10. Het is me nog steeds onduidelijk of die producten en diensten in die 190 euro inbegrepen zijn, of met andere woorden: wat je precies voor die 190 euro krijgt. Een voorbeeld van een contract, met prijzen, zou inderdaad een bijzonder overtuigend bewijs kunnen zijn van hoe transparant en waardevol jullie dienst is! :) Wat denk je zelf? Die krijgen we natuurlijk nooit te zien!:) En maar roepen dat ze transparant zijn. Het verhaal begint nu zielig te worden. ___ reactie verplaatst naar onder de qoute
 11. Wees transparant. Upload jullie contract eens!!!! Of toch maar niet?:)
 12. Is het wellicht handig om het contract te uploaden op Higherlevel? Juridisch zit het vast en zeker goed in elkaar dus ze zullen het contract niet zo snel gaan wijzigen. Dit om mensen te waarschuwen!
 13. Mag ik ook inhaken m.b.t. deze vraagstelling. Ik zit met het volgende (fictief voorbeeld): Een bedrijf heeft een naam geregistreerd als handels- en merknaam (High Toys BV). Handelsnaam is bij de kvk gewoon geregisteerd als High Toys BV. De website waaronder ze opereren om hun diensten/spullen te verkopen is www.speelgoed.nl (zeer generiek en beschrijvende term). Ze geven in al hun communicatie (b.v. over ons pagina en alle brochures e.d.) High Toys BV aan maar wel verwijzend naar www.speelgoed.nl. Ik heb ook een generieke domeinnaam, namelijk www.speelgoed.com. Kan ik mijn handelsnaam b.v. Pietje Puk BV registeren maar mijn diensten/spullen actief aanbieden op www.speelgoed.com? En is het ook mogelijk om mijn handelsnaam te registeren als Speelgoed.com? Ik hoor graag van jullie en hoop dat mijn case enigszins duidelijk is. Groetjes,
 14. Hallo leden, Ook ik ben op zoek naar een bedrijfsnaam/handelsnaam. Ik start binnenkort een bedrijf waarbij ik op een site allerlei locaties ga presenteren (trouw, feest, congres, vergader en evenementenlocaties). Het is de bedoeling dat opdrachtgevers (diegene die een locatie zoekt) en locatiehouders elkaar op het platform kunnen vinden. De opdrachtgever kan dan bijv. meer informatie/offerte op vragen bij een locatie. De bedrijfsnaam moet de lading dekken. Het moet in 1 keer duidelijk zijn wat we doen. Heb jullie creatieve ideeën ;D?
 15. Ik twijfel niet aan de inzet. Ik wil meer op de hoogte zijn van de behaalde resultaten. Als de ene medewerkers bijv. 20 leads per week binnenhaalt en de andere maar 2 dan gaat er ergens iets niet goed.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept