Jump to content

Klaas van Dijk

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

  • You are:
    ondernemer in spe
  • How did you find us:
    zoekmachine

Register

  • What age group do you belong to?
    25-30
  • You are primarily interested in:
    ondernemen algemeen
  • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
    Geef hier svp een aa
  1. Allemaal dank voor jullie antwoorden. Ik zal proberen enkelen vraagtekens te verhelderen. Er is geen verplichte overname van personeel. Optie is er wel maar deze mensen draaien op payroll. Het concept wil ik eigenlijk zo behouden. Eventueel een kleine aanpassing aan de kaart. Er dient wel gezocht te worden naar een nieuwe kok en bedienend personeel (als ik die niet overneem). Echter is dat geen probleem, mijn eerdere ervaringen in de horeca hebben geresulteerd in een groot netwerk onder horecapersoneel. Is het zo dat een omzet van 450.000 te hoog is? Als ik dit heel gro
  2. Hallo allemaal, ik heb een situatie die ik graag aan jullie wil voorleggen. Ik lees al vaker mee op dit forum en dit is mijn eerste keer dat ik iets post. Ik schrijf dit bericht omdat ik van mening ben dat de leden van HL vaak kritisch en onafhankelijk naar situaties kijken, eigenschappen die ik op dit moment goed kan gebruiken. De casus is als volgt: Mij is aangeboden een restaurant voor overname in het stadscentrum van een stad met ruim 45.000 inwoners. Aangeboden worden een geheel ingericht restaurant. De overnameprijs (inventaris & goodwill) bedraagt momenteel rond de 70.000
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept