phonegeek

Senior
  • Aantal berichten

    49
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door phonegeek

  1. Heb je al eens met een accountmanager van Tradetracker gesproken? Ikzelf heb nog niet de stap genomen om direct zaken met hen te doen omdat ik het op een laag pitje heb gezet, maar ik ga het zeker heroverwegen. Mijn gevoel was in ieder geval goed bij hun. Succes! Ja, afgelopen week sprak ik een account manager en het gaf een goed gevoel. Uitgebreid de tijd genomen om mij van alles uit te leggen. De keus is gemaakt!
  2. Ja, dat weet ik. Ik heb vandaag met TradeTracker gesproken en overweeg het via hun te doen. De kosten zijn te overzien.
  3. Nog niet maar nu wel. Bedankt. Is een minimum aantal orders per maand een indicatie wanneer je pas voor affiliate marketing kunt kiezen? Cleafs.nl had ik gesproken en een dame aldaar zei dat alleen bedrijven worden geaccepteerd die minimaal 700 orders per maand binnen krijgen. Zelfs bij Affiliate4You kreeg ik nul op het rekest. Bij Daisycon of TradeTracker heb ik daar niks van over gehoord en ontvangen ze me met open armen.
  4. Zit al een tijd te twijfelen voor welk netwerk te kiezen maar op het forum heb ik niet het gouden antwoord aan kunnen treffen. Ik begrijp dat elk zo'n netwerk ook branches heeft waar ze zich in specialiseren/richten. Mijn webwinkel gaat via SEOSHOP, er is een xml-feed mogelijk via Daisycon, TradeTracker, Cleafs en Affiliate4You. In eerste instantie twijfel ik tussen de eerste twee. Ik vroeg me af welk netwerk zich meer richt op vrouwen zoals meisjes/mode/accessoires-sites.
  5. Ok, thanks. Zou je er een screen shot van kunnen maken? Dan ga ik dat melden. Ik ben namelijk ook benieuwd. Als je zon melding krijgt, vallen er dan functionaliteiten uit op de site?
  6. Ik heb het net nagevraagd bij de provider maar er schijnt geen storing te zijn. Kan het niet liggen aan de browser die je gebruikt? Volgens mijn provider (seoshop) moet de site met vrijwel alle browsers te openen zijn.
  7. Inmiddels ben ik 3 maanden verder sinds het starten van dit draadje. Er is veel veranderd, zo heb ik o.a. het aanbod uitgebreid en heb ik verscheidene winacties gehouden op Facebook en Twitter om naamsbekendheid te verkrijgen. Het aantal bezoekers kruipt geleidelijk aan omhoog. En zo ook de conversie. Tevens een nieuw logo in gebruik genomen. Echter is er nog een lange weg te gaan maar ik heb een grote drive en passie voor wat ik aanbied. Mijn vraag is: wat vinden jullie nu van mijn webshop? Alle feedback is welkom!
  8. Sinds een maand heb ik een automatische data feed met Marktplaats Admarkt vanuit mijn webshop en dat werkt echt voortreffelijk. Voor een paar centen per ad krijg ik al een goed resultaat, met andere woorden, er is conversie. Echter heb ik mij een maandje terug ook aangemeld voor een zakelijke Ebay shop waarvoor ik 10 euro per maand voor betaal. Tot op heden heb ik er weinig mee gedaan en ben ook voornemens om de Ebay shop te laten voor wat het is. Mede vanwege het feit dat het, mijns inziens, toch weer extra tijd vergt om de shop te vullen en bij te houden. Ik vroeg me af een webshop in combinatie met Marktplaats Admarkt en Google Adwords al niet afdoende is. Ik begrijp ook dat Ebay weer een extra afzetkanaal kan zijn maar wat zijn jullie ervaringen hiermee?
  9. Sinds kort heb ik een samenwerkingsverband met een organisator van feesten. Ik wil van die waaiers uitdelen tijdens zo'n evenement ter promotie in plaats van flyers. Hierbij denk ik aan het inkopen van rond de 500-1000 stuks. Misschien wel minder, afhankelijk van de prijs. Ik vroeg me af of ik voor zo'n hoeveelheid beter af ben door ze in NL in te kopen of in China. Iemand die hier ervaring in heeft en misschien wat tips kan geven waar ik op moet letten?
  10. Ik dacht er ook over om mij niet aan de Facebook promotie richtlijnen te houden aangezien heel veel (zo niet alle) bedrijven zich hier niets van aantrekken. Aan de andere kant ben ik natuurlijk ook bang dat mijn Page op zwart gaat. Ik heb een tab van een Nederlands bedrijf erin gezet, zij heten pagecreators.nl. Het is niet duur, het goedkoopste pakket is 10 euro onder voorwaarde dat je niet meer dan 1000 fans hebt. Die 10 euro wordt trouwens niet elke maand afgeschreven, je kan de automatische betaling via Paypal stopzetten en als je het na 3 maanden weer nodig hebt weer 10 euro voor betalen. Ik vond deze app wel goed, heel simpel en gebruiksvriendelijk. Daarnaast kan je shortstacks.com gebruiken zoals eerder genoemd. Zijj hebben een gratis account zonder een maand uit te proberen. Uiteraard is er ook nog Woobox maar dat heb ik niet gebruikt.
  11. @iwanvangeelen: Waarom aanmelden bij het cbp en wat kan dat voor mij betekenen? Dank u allen! Ik ben al van het idee afgestapt. Ik heb maar een aanvraag gedaan voor het Qshops-keurmerk. Ik zie nu dat het keurmerk me 25 euros kost per maand. Dacht per kwartaal, verkeerd gelezen dus.
  12. Ik ben aan het overwegen om het bedrijfslogo in mijn Twitter bio te vervangen door een pasfoto om toegankelijkheid en betrouwbaarheid uit te stralen. Geen idee of het echt waarde daaraan toevoegt. Dat geldt hetzelfde voor de webshop waarbij ik onder het kopje 'Over ons' een pasfoto wil toevoegen. Een beetje off-topic, misschien maar een aanvraag doen voor een keurmerk (Qshops) op de webshop om zo de betrouwbaarheid te vergroten? Er zijn natuurlijk tal van keurmerken die worden uitgegeven maar helpt dat echt om de consument over de streep te trekken?
  13. Handig om bij zo'n site aan te melden en het is nog gratis ook. Dit is nou iets waar ik naar op zoek ben.
  14. Je kan wel eens gelijk hebben. Ik ben nog aan het 'spelen' met het prijsbeleid. De prijzen kunnen altijd nog lager, niet hoger. Weggeven kan altijd nog. Bedankt voor de link van Fashionchick.
  15. Verklaar je nader aub. Ik heb een concurrentie-analyse gedaan en met sommige producten zit ik er qua prijs net boven of onder. Daarnaast bied ik mega bling crystal cases aan, vergelijkende aanbieders hiervoor heb ik dus niet.
  16. Ja, dat van die hogescholen en uni's kwam ik gisteren pas op. Stom stom stom, dat ik daar niet eerder aan gedacht heb. Ikzelf denk dat ik een fashion of lifestyle blogger moet benaderen. Misschien vind ik er een die dan over mijn product wilt schrijven of zich laat fotograferen met mijn product. Maar hoe en waar vind ik zulke vrouwelijke fashionistas/bloggers? @HappyFeet: ik heb al een Fanpage en het nodige gehoord en gelezen op dit forum dat een Like niet makkelijk te converteren is naar een koop. Ik heb dat ondervonden en zoek dan nu naar een ander alternatief, een 'plek' waar deze doelgroep massaal bijeenkomt.
  17. Ik had al een vermoeden. Ik stelde deze vraag namelijk ook aan mijn webshopprovider en kreeg het antwoord: "Alleen de hoofddomeinnaam bouwt pagerank op in Google, dus het heeft bijzonder weinig zin om een tweede domeinnaam aan de bestaande webwinkel te koppelen. Wanneer de .nl goed gaat lopen zou u beter in overweging kunnen nemen een tweede shop te openen op de .be extensie." Dus mijn .be domein laten hosten voor een paar euro per maand, landingspage instellen, linkbuilding en ik ben klaar? Moet ik nog ergens anders rekening mee houden?
  18. Zoals de titel al aangeeft, hoe bereik ik specifiek deze doelgroep? Ik maak al gebruik van Pinterest omdat volgens onderzoek mijn doelgroep zich hier zou bevinden cq. gebruik van maken. Echter staat Pinterest nog in de kinderschoenen en leeft dit medium nog niet in Nederland, dunkt mij. Enig idee hoe, waar of met welk kanaal ik specifiek deze doelgroep kan bereiken? Mocht het antwoord Twitter zijn, op welke keywords dien ik te zoeken?
  19. Tien minuten nadat ik de post had geplaatst zag ik dat de tweet wel werd geplaatst. Ik kreeg toen ook gelijk een email van de beheerder dat ie het weer was vergeten. Ik had 'm vanavond om half 8 al een pittig mailtje gestuurd. Aanvankelijk dacht ik precies hetzelfde als jou. Zo'n groot account, nog nooit gehoord an een automatisch twitter tool oid? Maar goed, dit was ook gelijk de laatste keer om bij deze big boy te adverteren. Het zijn meestal gewoon jonge jongens die niet heel zakelijk zijn. Goede service is niet direct waar je op moet rekenen. ben benieuwd naar de gevolgen van je tweet! Het is echt jammer dat hij het 2x was vergeten. Hierdoor begon ik echt vraagtekens te krijgen over de betrouwbaarheid van zulke accounts. Het resultaat was ongeveer 85 meer volgers en wel 70x een retweet. Mijjn tweet werd geplaatst om 21.30 uur en zou er na een uur weer afgehaald worden. Ik zie nog steeds dat ie niet is verwijderd. Uiteindelijk vind ik de resultaten toch wel wat magertjes. Ik had eenzelfde boodschap eergisteren op eenzelfde groot account laten plaatsen en kreeg het dubbele aantal volgers terug. Ik tweette toen een weggeefactie (Wil je een trendy iPhone of Samsung hoesje winnen? RT deze tweet, volg @phonegeekNL en maak kans...). Wellicht heeft het ook te maken dat de inhoud van de tweet niet aantrekkelijk genoeg is. Gisteravond liet ik nog een Shout Out plaatsen voor een euro via een kleiner account (30.000 volgers). Weinig extra volgers erbij gekregen maar wel heel snel tot 150 extra bezoekers binnen een uur door kunnen linken naar mijn webshop. Ik heb gelezen dat het dan wel goed voor je SEO is als men op je website komt door de link in je tweet. Maar het kwam de bounce rate zeker niet ten goede (54% tov ongeveer 20% op een normale dag zonder een link in een tweet). De mensen verlieten weer net zo snel mijn webshop als toen ze zijn binnen gekomen. Ik ben niet goed op de hoogte of ik op de goede weg zit met 20%. Iemand die daar meer verstand van heeft? @Maarten S: je zei dat een tweet van jou met over een mop + link naar je site veel bezoekers heeft getrokken. Heb jij een voorbeeld wat ik zou kunnen gebruiken?
  20. Tien minuten nadat ik de post had geplaatst zag ik dat de tweet wel werd geplaatst. Ik kreeg toen ook gelijk een email van de beheerder dat ie het weer was vergeten. Ik had 'm vanavond om half 8 al een pittig mailtje gestuurd. Aanvankelijk dacht ik precies hetzelfde als jou. Zo'n groot account, nog nooit gehoord an een automatisch twitter tool oid? Maar goed, dit was ook gelijk de laatste keer om bij deze big boy te adverteren.
  21. Je moet vooral denken aan jeugd van 12-18. Die volgen veel en retweeten veel. Je zal niet snel volwassenen of zakelijke accounts met zoveel retweets krijgen. Ik gaf al aan dat het juist van belang is om continu goede/interessante tweets te blijven posten. Ik las namelijk ook dat als je je inmengt in de conversaties dat je dan ook gewoon zou moeten meepraten en als er niks uitkomt, so be it. Om dan gelijk na 1-2 tweets een url in je tweet te plaatsen die doorlinkt naar je website wordt niet gewaardeerd. Dus gewoon laagdrempelig converseren ipv zelfpromotie. Waarom een tweet na 1-2 uur wordt verwijderd is afhankelijk van de accounts die ze plaatsen. Bij een groot account (90.000 users) gaven ze aan dat het na 2 uurtjes wordt verwijderd maar bij een klein account van 30.000 users mocht die tweet blijven staan. Wellicht wilt het ene account niet overkomen als reclamemaker? In mijn voorgaande post had ik nog beloofd mede te delen of de tweet van vanavond een groot effect heeft gesorteerd of niet. De tweet zou om 19 uur worden geplaatst maar werd wederom niet geplaatst. Waarom wederom? Gisteren zou de tweet geplaatst moeten worden maar de beheerder was het 'vergeten' en zou het vanavond doen. Een account van 100.000 users waar ik 10 euro voor het betaald. Tien euro is dan wel te overzien maar ik voel me ontzettend genaaid. Ik wil heel graag de naam van dat account hier willen noemen maar doe het toch maar niet. Misschien had de beheerder wel om 19 uur een stroomstoring in zijn regio of had ie toevallig op dat moment zijn wijsvinger gebroken dat ie niet op het ENTER-knopje kon klikken.
  22. Klopt! In hun bio staat dan meestal dat je hun kunt emailen voor advertenties.
  23. Ik heb gisteravond voor 6 euro een retweet laten plaatsen en in een uur 150 volgers bij gekregen. Op zich een mooi aantal gezien ikzelf in 2 maanden tijd met moeite 70 volgers erbij heb kunnen sprokkelen, maar ik heb het gevoel dat er nog meer uitgehaald kan worden. De tweet werd op 20 uur op een account met 90.000 volgers geplaatst en na 2 uurtjes weer verwijderd. Nu zul je denken: Leuk, veel volgers maar wat heb je eraan als ze niet met je in gesprek gaan. Da's weer een uitdaging net zoals met Facebook. Continu leuke en/of goede content blijven aanbieden denk ik dan. Maar zonder volgers kom je natuurlijk ook weer nergens en ik ben ervan overtuigd dat een bepaald % na een tijdje mij ook weer zullen ontvolgen. Ik heb nu meerdere interessante accounts gezien waarbij ik eigenlijk best weinig reclame voorbij zien komen. Dat komt natuurlijk ook doordat zulke tweets na 1 of 2 uurtjes weer verwijderd zullen worden. Nu tweet ik vooral een weggeefactie. Over een uurtje heb ik nog een 'reclame'-tweet op een groot account lopen. Ik ben benieuwd wat dat zal gaan opleveren. Ik hou jullie op de hoogte!
  24. Als een inwoner van Belgie zoekt op mijn product in Google.be, vinden ze me dan minder makkelijk dan als hij op Google.nl zou zoeken? De Beglische domeinnaam heb ik al geregistreerd, is het verstandig om daar weer een nieuwe webshop aan vast te koppelen vanwege de Google indexering?
  25. Nog bedankt voor je antwoord. Ik was deze discussie bijna vergeten. Inmiddels heb ik de Facebook Ads volledig gestopt en wil het geld daarvoor in Twitter Ads stoppen mede vanwege het grotere viraal bereik. Mijns inziens is Twitter toch laagdrempeliger dan Facebook om contact te maken met je volgers. Google Adwords laat ik mij nog niet mee in gezien de kosten die daar mee gepaard gaan. Ik heb begrepen dat Adwords echt veel duurder is dan Facebook Ads. Corrigeer me als ik het fout heb.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.