Jump to content

phonegeek

Senior
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketi
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.entrepreneur.com

Company info

 1. Heb je al eens met een accountmanager van Tradetracker gesproken? Ikzelf heb nog niet de stap genomen om direct zaken met hen te doen omdat ik het op een laag pitje heb gezet, maar ik ga het zeker heroverwegen. Mijn gevoel was in ieder geval goed bij hun. Succes! Ja, afgelopen week sprak ik een account manager en het gaf een goed gevoel. Uitgebreid de tijd genomen om mij van alles uit te leggen. De keus is gemaakt!
 2. Ja, dat weet ik. Ik heb vandaag met TradeTracker gesproken en overweeg het via hun te doen. De kosten zijn te overzien.
 3. Nog niet maar nu wel. Bedankt. Is een minimum aantal orders per maand een indicatie wanneer je pas voor affiliate marketing kunt kiezen? Cleafs.nl had ik gesproken en een dame aldaar zei dat alleen bedrijven worden geaccepteerd die minimaal 700 orders per maand binnen krijgen. Zelfs bij Affiliate4You kreeg ik nul op het rekest. Bij Daisycon of TradeTracker heb ik daar niks van over gehoord en ontvangen ze me met open armen.
 4. Zit al een tijd te twijfelen voor welk netwerk te kiezen maar op het forum heb ik niet het gouden antwoord aan kunnen treffen. Ik begrijp dat elk zo'n netwerk ook branches heeft waar ze zich in specialiseren/richten. Mijn webwinkel gaat via SEOSHOP, er is een xml-feed mogelijk via Daisycon, TradeTracker, Cleafs en Affiliate4You. In eerste instantie twijfel ik tussen de eerste twee. Ik vroeg me af welk netwerk zich meer richt op vrouwen zoals meisjes/mode/accessoires-sites.
 5. Ok, thanks. Zou je er een screen shot van kunnen maken? Dan ga ik dat melden. Ik ben namelijk ook benieuwd. Als je zon melding krijgt, vallen er dan functionaliteiten uit op de site?
 6. Ik heb het net nagevraagd bij de provider maar er schijnt geen storing te zijn. Kan het niet liggen aan de browser die je gebruikt? Volgens mijn provider (seoshop) moet de site met vrijwel alle browsers te openen zijn.
 7. Inmiddels ben ik 3 maanden verder sinds het starten van dit draadje. Er is veel veranderd, zo heb ik o.a. het aanbod uitgebreid en heb ik verscheidene winacties gehouden op Facebook en Twitter om naamsbekendheid te verkrijgen. Het aantal bezoekers kruipt geleidelijk aan omhoog. En zo ook de conversie. Tevens een nieuw logo in gebruik genomen. Echter is er nog een lange weg te gaan maar ik heb een grote drive en passie voor wat ik aanbied. Mijn vraag is: wat vinden jullie nu van mijn webshop? Alle feedback is welkom!
 8. Sinds een maand heb ik een automatische data feed met Marktplaats Admarkt vanuit mijn webshop en dat werkt echt voortreffelijk. Voor een paar centen per ad krijg ik al een goed resultaat, met andere woorden, er is conversie. Echter heb ik mij een maandje terug ook aangemeld voor een zakelijke Ebay shop waarvoor ik 10 euro per maand voor betaal. Tot op heden heb ik er weinig mee gedaan en ben ook voornemens om de Ebay shop te laten voor wat het is. Mede vanwege het feit dat het, mijns inziens, toch weer extra tijd vergt om de shop te vullen en bij te houden. Ik vroeg me af een webshop in combin
 9. Sinds kort heb ik een samenwerkingsverband met een organisator van feesten. Ik wil van die waaiers uitdelen tijdens zo'n evenement ter promotie in plaats van flyers. Hierbij denk ik aan het inkopen van rond de 500-1000 stuks. Misschien wel minder, afhankelijk van de prijs. Ik vroeg me af of ik voor zo'n hoeveelheid beter af ben door ze in NL in te kopen of in China. Iemand die hier ervaring in heeft en misschien wat tips kan geven waar ik op moet letten?
 10. Ik dacht er ook over om mij niet aan de Facebook promotie richtlijnen te houden aangezien heel veel (zo niet alle) bedrijven zich hier niets van aantrekken. Aan de andere kant ben ik natuurlijk ook bang dat mijn Page op zwart gaat. Ik heb een tab van een Nederlands bedrijf erin gezet, zij heten pagecreators.nl. Het is niet duur, het goedkoopste pakket is 10 euro onder voorwaarde dat je niet meer dan 1000 fans hebt. Die 10 euro wordt trouwens niet elke maand afgeschreven, je kan de automatische betaling via Paypal stopzetten en als je het na 3 maanden weer nodig hebt weer 10 euro voor bet
 11. @iwanvangeelen: Waarom aanmelden bij het cbp en wat kan dat voor mij betekenen? Dank u allen! Ik ben al van het idee afgestapt. Ik heb maar een aanvraag gedaan voor het Qshops-keurmerk. Ik zie nu dat het keurmerk me 25 euros kost per maand. Dacht per kwartaal, verkeerd gelezen dus.
 12. Ik ben aan het overwegen om het bedrijfslogo in mijn Twitter bio te vervangen door een pasfoto om toegankelijkheid en betrouwbaarheid uit te stralen. Geen idee of het echt waarde daaraan toevoegt. Dat geldt hetzelfde voor de webshop waarbij ik onder het kopje 'Over ons' een pasfoto wil toevoegen. Een beetje off-topic, misschien maar een aanvraag doen voor een keurmerk (Qshops) op de webshop om zo de betrouwbaarheid te vergroten? Er zijn natuurlijk tal van keurmerken die worden uitgegeven maar helpt dat echt om de consument over de streep te trekken?
 13. Handig om bij zo'n site aan te melden en het is nog gratis ook. Dit is nou iets waar ik naar op zoek ben.
 14. Je kan wel eens gelijk hebben. Ik ben nog aan het 'spelen' met het prijsbeleid. De prijzen kunnen altijd nog lager, niet hoger. Weggeven kan altijd nog. Bedankt voor de link van Fashionchick.
 15. Verklaar je nader aub. Ik heb een concurrentie-analyse gedaan en met sommige producten zit ik er qua prijs net boven of onder. Daarnaast bied ik mega bling crystal cases aan, vergelijkende aanbieders hiervoor heb ik dus niet.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept