Jump to content

H.G.

Senior
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Vergeet het ook niet aan te passen onderaan bij "Klantenservice". Tevens zie ik op de homepage dat het mogelijk is om producten te vergelijken. Als ik dan iets vergelijk verschijnt er een melding dat deze is toegevoegd aan de vergelijking.. maar waar deze dan te vinden is..? "Om Welke goed te laten werken, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarmee akkoord bent. Wat betekent dit voor mij?" Eerste stuk loopt niet lekker.
 2. De website ziet er inderdaad goed uit. Nog een klein puntje -> de video doet het niet onder het kopje "impressie". Ik krijg de melding "deze video is privé".
 3. Volgens mij heb ik dezelfde ontvangen, ze waren de variabel $bedrijf vergeten. Link naar nieuwsbericht -> http://www.emerce.nl/nieuws/nuonoplichters-slaan-weer-toe
 4. Bestellingen aannemen terwijl je weet dat je ze niet meer uit kunt leveren neigt toch wel een beetje naar oplichting.. Je geeft aan dat de klanten voor ongeveer 300 euro p/st zijn benadeeld. Dit is geen flauw bedrag. Over hoeveel benadeelde klanten gaat het ongeveer? Mochten dit er heel veel zijn dan zou ik persoonlijk niet voor kiezen om de webshop onder dezelfde naam te voeren. 300 euro is namelijk geen bedrag dat een klant snel vergeet, mocht mij het overkomen en ik zou daarna zien dat de webshop weer verder gaat, hetzij met een andere eigenaar zou ik daar niet vrolijk van worden. Mocht je de webshop niet van naam veranderen, dan zou ik serieus kijken naar het compenseren van de benadeelde klanten. Wellicht is er een mogelijkheid om dit compensatiebedrag in mindering te brengen op de aankoopprijs.
 5. - Rechtsboven in de hoek staat "ma t.m vr" -> "ma t/m vr" - Succesverhalen -> Ik kan me voorstellen dat je graag het vertrouwen wint van je potentiele klanten door succesverhalen te plaatsen. Echter als je deze nog niet hebt, plaats ze dan ook niet. "Nu werk ik alweer een half jaar voor mijn nieuwe werkgever", uhh.. medi-step bestaat toch pas een maand;) Daarnaast is er gebruik gemaakt van stock foto's. Als potentiële klant zou dit voor mij een averechts effect hebben. - Footer; Kopje "Referenties" -> Link "Aanmelden Vacatures". Dit klopt niet - "U bent student, of heeft al ervaring in het werken in de zorg. U wilt een volgende stap maken in uw loopbaan. U beschikt over relevante diploma’s en bent nieuwsgierig naar wat de mogelijkheden voor u zijn." Medi-Step bemiddelt dus ook voor studenten; echter wordt er in de volgende zin aangegeven "u beschikt over de relevante diploma's". Die combinatie zal nog niet aan de orde zijn;) Je bedoelt het waarschijnlijk net iets anders, maar zo komt het bij mij over. - link van referentie bevat /referenties-2/ waarschijnlijk had je ten tijden van het aanmaken van de pagina al een pagina met deze naam, als je deze verwijderd hebt is het mogelijk om de link aan te passen - Referenties -> 1 referentie wekt niet echt vertrouwen op - BEGIN -> wellicht is HOME beter - Ik kwam er na even op de site rondgeneusd te hebben achter dat medi-step alleen werving & selectie in de zorgsector verzorgd. (wellicht duidelijker vermelden) - Ik heb ook nog even gekeken op de linkedin pagina Medi-Step is een jong werving en selectie bureau werving- en selectiebureau dat sinds oktober 2012 actief is in Nijmegen en omstreken. Medi-Step is klein van opzet en word wordt bestuurt bestuurd door professionals uit de praktijk. Medi-Step houdhoudt zich bezig met het invullen van vacatures in de zorg en welzijn op MBO, HBO en WO niveau door bemiddeling op maat. Onze doelstelling is passend personeel te plaatsen voor vaste aanstellingen. Deze zin loopt niet helemaal lekker Door te bemiddelen in vaste banen, draagt Medi-Step bij aan een betere kwaliteit en continuïteit van de zorg. Founded 20142012, toch? -- Hopelijk kun je iets met deze feedback.
 6. Allereerst bedankt voor alle reacties. - De tip voor een video er aan toe te voegen hadden we nog niet aan gedacht, bedankt hiervoor. - Het verdienmodel is in de huidige vorm de reclame die op de website staat; in de toekomst is het de bedoeling door middel van affiliate meer omzet te genereren. Bv. pagina over de eiffeltoren -> "Hotel boeken in Parijs" en daaronder de beschikbare hotels (hier zijn we op dit moment druk mee bezig). --- - Zoals meerdere (terecht) opmerken is de site een zeer globale site (geen niche). Bij de meeste bezienswaardigheden is een vrij algemene tekst geschreven, dit dient nog aangepast te worden met meer specifieke informatie. Bij een aantal artikelen is dit al gebeurd (vb. vrijheidsbeeld). -- - Goede tip omtrent de excerpt; daar hadden we nog niet nagekeken -> komt op het todo lijstje te staan - We gaan de artikelen nog eens goed onder de loep nemen en dan met name letten op de schrijfstijl - Spelfouten; hier moeten we ook zeker nog eens op gaan letten - Datums moeten nog aangepast worden - u & jij; ik wist dat die ging komen ;) moet naar gekeken worden - Hmm, wat betreft de zoekfunctie heeft u gelijk, dat is inderdaad niet het verwachte resultaat van de gebruiker; komt ook op het lijstje - Het bericht (dat er nog geen berichten zijn) is geplaatst in meerdere categorieën. Ik begrijp wel dat het verwarring oplevert -> eens naar kijken - De term site bij het zoekformulier is eigenlijk geen aandacht aan besteed; komt op het lijstje - Reactieformulier komt ook op het lijstje - De laadtijd wordt ook nog een onder de loep genomen Bedankt John voor je uitgebreide feedback -- - Unieke teksten is niet het doel op zich. Het doel is het bieden van kwalitatief goede teksten over een bezienswaardigheid. Dus dat je voordat je er heen gaat goede tips hebt over de bezienswaardigheid. Bijvoorbeeld vooraf reserveren, het binnendoor weggetje etc. Zoals hierboven al is gemeld is het de bedoeling dat dit duidelijk naar voren komt bij alle artikelen, dit is nu nog niet het geval. Hier moet nog hard aan gewerkt worden. - De doelgroep zijn reizigers die graag goed voorbereid op vakantie gaan. Zelf ga ik voordat ik op reis ga altijd eerst op internet op zoek naar goede tips. Bijvoorbeeld of er plaatsen zijn die je zeker moet bezoeken of je ergens korting kan krijgen (jup, een echte Nederlander) etc. Deze informatie is niet altijd voor alle locaties beschikbaar. Vanuit die gedachten is de website opgericht. Om de website te vullen hebben we een tekstschrijver ingehuurd die de algemene teksten schrijft. -- Nogmaals bedankt voor alle reacties, het wordt enorm gewaardeerd. Mvg, Ingrid
 7. Bedankt voor je reactie. Het probleem met de laadtijd was me nog niet bekend. Ik ga me er eens even in verdiepen. Bedankt voor het spelfoutje -> meteen gecorrigeerd. Nogmaals bedankt!
 8. Omschrijving van je concept: Het concept van de website is eenvoudig; het delen van reisinformatie. De link naar de website is http://bit.ly/UmW38g (Graag wil ik jullie verzoeken niet de naam van de website of directe links te plaatsen naar de website, alvast bedankt) Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Recentelijk hebben wij de website in een nieuw jasje gestoken, hierdoor ziet het er allemaal wat frisser en moderner uit. Daarnaast zijn we druk bezig met het schrijven van teksten (zowel intern als uitbesteed). Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: De vraag is niet echt van toepassing (of ik moet hem verkeerd begrijpen) Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Er zijn meerdere reiswebsites met ervaringen over bezienswaardigheden. Wij proberen ons te onderscheiden door unieke teksten die op een leuke manier geschreven zijn. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Wellicht zijn er een aantal foutjes ingeslopen met het maken van de website. Daarnaast zijn er misschien nog leuke suggesties om de website verder uit te breiden.
 9. Het is onmogelijk om voor jou te schatten hoeveel klanten je per maand gaat krijgen. Gebruik maken van Facebook, Twitter en Google Adwords zijn namelijk geen garantie voor klanten. Het gaat om het correct inzetten van deze middelen. Daarnaast is het aantal klanten onder andere afhankelijk van je aanbod, de prijs en de gebruiksvriendelijkheid van de website. Besef je goed dat er enorm aanbod is van dameskleding en accessoires. Hoe kun je dan wel goed schatten hoeveel klanten je gaat behalen? Probeer realistisch te blijven, ga geen onrealistische hoeveelheden schatten. Probeer aan de hand van je budget bij Google Adwords uit te zoeken hoeveel potentiele klanten je hiermee kunt bereiken, wat hiervan (ongeveer) het clicktrough percentage van is en hoeveel hiervan daadwerkelijk iets bestellen. Hopelijk kun je iets met deze reactie, Ingrid
 10. Allereerst: de website ziet er fris uit! (en dat past wel bij de schoonmaakbranche;)) Een paar verbeterpuntjes: - Favicon -> nu standaard Joomla Favicon - Footer -> volgens mij is SITEMAP een woord - Mogelijkheid tot inloggen (LOGIN) -> echter hier kun je verder nergens op klikken (vb. over ons) - Het lettertype dat gebruikt is bij de banner op de voorpagina oogt niet zo lekker, deze wijkt volgens mij ook af van de rest van de website. - Tevens is de banner niet klikbaar. In plaats van "Kijk bij Glazenwassen" klikken op de afbeelding en naar de desbetreffende pagina gaan Dit zijn de puntjes die ik (snel) zie. Hopelijk heb je er iets aan.
 11. Bij de berekening (oud & nieuw) staat een link naar een uitgebreidere berekening, deze gaat echter naar een pagina die niet bestaat. http://www.podiumverhuurhaaglanden.nl/berekening Daarnaast zou ik er voor kiezen om minder dropdown menus te nemen, nu is het een lange lijst daarvan. In plaats daarvan kun je beter bij afrok & topping kiezen voor checkboxen. Hier zijn immers maar twee mogelijkheden. Tevens vond ik bij de "oude" versie ook wel leuk dat je een plaatje ziet. Ik weet niet of je dat nog van plan bent. Misschien is het ook wel helemaal niet nodig voor je klanten.
 12. Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home/s010485/domains/podiumverhuurhaaglanden.nl/public_html/paginas/berekening-kort-nieuw.php on line 62 Ik zie alleen bovenstaande foutmelding, ben je er toevallig mee bezig?
 13. - De tekst in de banner bovenaan komt een beetje blokkerig over, misschien iets hogere resolutie plaatsen? - Banner PayPal & Ideal zou ik iets verder naar onderen plaatsten en in de spotlight/bestseller omhoog. Ideal & Paypal eisen nu veel aandacht op, mochten bezoekers willen weten hoe ze kunnen betalen vinden ze dat wel als je een stukje naar onderen gaat. Ze gaan niet bewust op zoek naar het "bestseller" of "in de spotlight". - Volgens mij staan er een paar artikelen niet goed bij "voor mama" (kinderschort bv) - Bij "Verzending" staan onderaan tips voor het onderhouden van producten --> ik mis de link hiertussen - Contactformulier; alleen naam is verplicht, het is dus mogelijk om alleen een naam achter te laten (daar kun je natuurlijk niets mee). Denk hier nog even goed over na (wellicht is het gedaan doordat ook een "call back" functie is ingebouwd in dit formulier.) Ik zou tevens "Call me Back" veranderen in "Telefoonnummer". Hopelijk kun je er iets mee. Mvg, Ingrid
 14. Ja, dat is natuurlijk ook waar (dat doen ze niet voor niets). De marge van het eigen merk is me bekend en deze stijgt alleen maar bij meer verkopen. Wellicht dat het verstandiger is om me te richten op het eigen merk en voor de toekomst te richten op meer merken. Bedankt!
 15. Bedankt voor je reactie. Inderdaad hebben sommige A-Merken al een eigen webshop, in eerste instantie ben ik dan ook niet echt geïnteresseerd in deze merken. Waarom A-merken? De A-merken hebben een aanzienlijke hogere verkoopprijs, gewone "sokken" gaan voor een paar tientjes weg dus daar is nagenoeg geen marge op te halen, daarnaast zijn deze er dertien in een dozijn. De A-merken daarentegen zijn een stuk exclusiever en naar verwachting is hier ook een interessante marge op te halen. Vandaar mijn keuze voor A-merken, mede hiermee kan ik me onderscheiden van de anderen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept