Jump to content

bas93

Senior
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Top! Ik ga even rondkijken! Hartelijk dank!
 2. Bedankt voor de snelle reactie! Ik zit al een tijdje te hoogleraar naar VOIP aanbieders, maar dat er heel veel zijn en de kosten erg onduidelijk zijn. Kan je mij een aanbieder adviseren?
 3. Beste formuleren, Ik ben al een tijdje op zoek naar een goede en simpele vervanging voor het mobiele telefoonnummer van mijn bedrijf. Op dit moment werken wij met een mobiele telefoon, maar het 06-nummer komt de professionele uitstraling niet ten goede. Omdat ik veel onderweg ben wil ik wel het liefst een mobiele telefoon blijven gebruiken, maar dan met een 'vast' telefoonnummer Ons kantoor is gevestigd in een pand waar meerdere bedrijven in zitten en wij het internet delen, VOIP Is naar mijn idee dus ook geen optie. Mijn oog was gevallen op ereceptionist, maar de reviews van hun zijn niet al te best. Weet iemand een goed alternatief wat wel betrouwbaar is, of heeft iemand een andere oplossing? Alvast bedankt voor de adviezen!
 4. Beste forumleden, Omdat ik het met mijn bedrijf behoorlijk druk begin te krijgen heb ik besloten dat ik een student wil inhuren als vertegenwoordiger. Nu heb ik gekeken naar een aantal opties die mogelijk zijn en daar is uitgekomen dat op basis van een freelancecontract, zodat ik, met mijn eenmanszaak, geen loonheffing hoef af te staan, maar gewoon een vast bedrag per maand naar hem kan overmaken. Hij heeft nog een andere kleine opdrachtgever, maar aan de drie komt hij dus niet. Is dit mogelijk om te doen, of betreft dit toch een dienstverband? Alvast bedankt!
 5. Hartelijk dank voor de reacties allemaal. Het is een stuk prettiger om dit terug te lezen, dan de reacties op de vorige websites. Deze punten worden genoteerd en aan gewerkt. Nogmaals bedankt!
 6. Omschrijving van je concept: Zoals eerder beschreven zijn wij een chauffeursbedrijf gespecialiseerd in het leveren van privé-chauffeurs voor diverse gelegenheden. Studentchauffeur website Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Het bedrijf bestaat nu een half jaar en loopt goed. Naar aanleiding van veel kritiek op de vorige websites hebben wij nu een professionele website laten maken. Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: De uitdaging was om een goede website te laten maken. Bezoekers moeten een goede indruk krijgen van ons bedrijf en we vonden het belangrijk om de site overzichtelijk te houden, simpel, maar wel mooi en strak (modern). Ook vonden we het belangrijk dat het reserveren van een chauffeur makkelijk moest gaan. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: De website is in tegenstelling tot andere websites van chauffeursbedrijven lekker fris, modern en strak. Ook het reserveren van een chauffeur staat centraal op de website. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Ik hoop feedback te krijgen op de website. Wat zijn de verbeterpunten en waar vallen jullie over. Zouden jullie een chauffeur boeken na het lezen van de diverse teksten?
 7. Beste forumleden, Afgelopen week ontving ik een mail van iemand die serieus geïnteresseerd is om mijn chauffeursbedrijf te vertegenwoordigen naar het zuiden van het land. Het betreft een beginnend chauffeursbedrijf en zijn gespecialiseerd in het vervoeren van personen in hun eigen auto. De betreffende persoon heeft al een klein chauffeursbedrijfje en het idee is om dit verder te laten gaan onder onze naam. Een soort van 'franchise' dus. Echter heb ik geen ervaring met hoe dit in z'n werk gaat en hoe ik dit het beste kan aanpakken. Ik vind de uitbreiding van naamsbekendheid vooral belangrijk en het erg leuk om 'mijn' bedrijf proberen op te zetten en aan de man te brengen in een nieuwe regio. Wat mij betreft hoeven er dus geen 1000-en euro's 'opstartkosten' betaald te worden. Mijn vraag is nu hoe ik dit het beste kan aanpakken. Is het mogelijk dat we allebei een eenmanszaak hebben en dat ik toch de volledige eigenaar van mijn bedrijf blijf, zodat hij er niet vandoor gaat met mijn bedrijfsnaam. Alvast bedankt voor de adviezen!
 8. Ik heb er verder geen verstand van, maar misschien kan je hier wat informatie vinden: https://www.higherlevel.nl/forum/index.php?board=3;action=display;threadid=40596
 9. Ik snap absoluut wat u bedoeld. Maar hij belde mij op en begon over dat 'gedeponeerde merk', dus volgens hem is dat wel degelijk van belang. Er zijn landelijk tientallen bedrijfjes die dit doen onder de naam 'BOB'. Als wij nou een landelijk bedrijf waren en ons niet alleen richten op 't Gooi, had het wel gemogen? Oke, het is vanuit mijn oogpunt misschien makkelijk bekeken, maar het komt er wel op neer!
 10. Oke, hartelijk dank voor uw reactie. Mijn advocaat gaat het verder uitzoeken.. Toch vind ik het een vreemd verhaal omdat hij de merknaam alleen 'bob taxi' geregistreerd heeft staan onder een heel andere bedrijfsactiviteit. Wacht het antwoord van mijn advocaat af! Hartelijk dank voor jullie adviezen!
 11. Beste forumleden, Vanmiddag kreeg ik een telefoontje van een taxi bedrijf uit Hilversum met de naam 'BOB taxi'. Ze vertelde mij dat ze de naam 'BOB' geregistreerd hadden staan in het merkenregister. Ik moet nu mijn naam 'BOB-service.nl' van hun veranderen en anders "stuurt hij zijn advocaat op mij af", zoals hij zei. Hij is echter een taxi bedrijf, terwijl wij een chauffeursbedrijf zijn, we verhuren echt alleen chauffeurs, zonder de auto. We hebben dus niet dezelfde werkzaamheden. Wel zijn wij flinke concurrentie voor hem, omdat het natuurlijk goedkoper is om alleen een chauffeur in te huren, dan een taxi te nemen. Ik heb in het merkenregister gekeken en daar staat hij inderdaad als "BOB taxi" geregistreerd, met als klasse aanduiding "KI 39 Transport; verpakking en opslag van goederen; organisatie van reizen". Dit komt volgensmij ook niet overeen met onze activiteiten. Verder zijn er ook nog veel meer soortgelijke bedrijven die de naam "BOB" voeren, kijk naar "rentabob', 'huurbob', 'eurobob' etc. Mijn vraag is nu, moet ik mij echt zorgen maken en mijn naam veranderen, of is het puur bangmakerij en kan hij juridisch niets maken? met vriendelijke groet, Bas93
 12. Beste iOptimize, Hartelijk dank voor je grondige en kritische blik. Alle punten die je opnoemt, heb ik genoteerd en zal deze gaan aanpassen. Een professionele website is op dit moment een te grote investering, omdat de toekomst nog niet helemaal zeker is. Ik ga dit jaar solliciteren bij de politie en als ik aangenomen wordt, kan ik BOB-service.nl niet meer aanhouden. Wat je zegt over de formulieren is waar, er zit geen validation oid op.. Dit was echter op de oude website ook zo, en ik had hier vrij weinig last van.. Het is trouwens een kleine moeite om er een validation op te zetten, dus wanneer ik er last van krijg zal ik het zeker activeren. Nogmaals bedankt voor je kritische blik!
 13. Als het goed is, moet de site nu wel goed uitlijnen, klopt dit? Wat betreft het lettertype, kan ik het nog steeds niet helemaal vinden..
 14. @luuceu Omdat het alleen om de terugweg gaat (rijdt gewoon met je eigen auto naar het restaurant), is het toch vaak goedkoper dan een retourtje taxi. Ook is het een groot voordeel dat de klant zijn of haar auto 's ochtends weer voor de deur heeft staan. We zijn nog niet officieel operationeel, de opening is over een paar weken, dus we zijn nog niet lastminute beschikbaar. In de afgelopen 2 maanden hebben we alleen gereserveerde ritten gereden en hier mogen wij absoluut niet over klagen, sterker nog, elk weekend hadden we gewoon ritten, zonder al te veel promotie!
 15. Hartelijk dank voor jullie reacties. Op de website gebruik ik voor de standaard teksten lettertype 12 of 10, in mijn browsers, op mijn telefoon en op mijn laptops (zowel mac als windows) wordt dat normaal weergegeven. Vervelend dat dit toch niet op alle computers zo is. Ik zal eens contact opnemen met een kennis, of hij er wat aan kan doen!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept