Jump to content

Josina

Super Senior
 • Content Count

  195
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  41-45
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

Recent activities

 1. Ik krijg ook wel minstens 5 spamberichten per dag van Nederlandse bedrijven. In het begin meldde ik ze wel bij de Opta, maar die doen volgens mij niets met 'kleine' bedrijven.
 2. Ik neem aan dat een tekstschrijver ook auteursrechten heeft? Je mag niet zonder toestemming dingen overnemen die precies hetzelfde zijn.
 3. Onze multiplatformversie werkt op Mac, Windows en Linux. Aub geen promotie van eigen producten op HL!
 4. Geconcentreerd blijven is soms lastig. Bij ons is het in januari gillend druk, dan ben ik van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat aan het bellen of mailen. Dan merk je dat je best eens een fout maakt. Deze week is het 'normaal', maar juist dan zak ik in. Gewoon te druk geweest. Dan zit ik als ontspanning hier te lezen.
 5. Mooi hoor. Je mag trots zijn op jezelf!
 6. Wij worden erg vaak gebeld. Er zijn regelmatig 'anonieme' bellers, maar dat zijn meestal grotere bedrijven met een telefooncentrale. Daar zie je de nummers ook niet van. Ongewenste telefoontjes poeieren we netjes af; de frequentie valt reuze mee.
 7. Die kennis van me gaat bijvoorbeeld veel naar kringloopwinkels om daar partijtjes boeken op te kopen. Soms staan er op Marktplaats ook partijen, mensen kopen tegenwoordig veel e-books. Ook op de markt kun je soms goedkoop terecht. Misschien zelf ook een advertentie op Marktplaats zetten: partijen boeken gevraagd?
 8. Ik ken iemand die plan 3 redelijk professioneel aangepakt heeft. Het is voor hem een aardige bijverdienste, maar geen volledig maandloon. Maar goed, voor jou is dat misschien -voorlopig- genoeg. Kun je ondertussen weer aan nieuwe ideeën werken.
 9. Ik heb hier al een hele lijst ophangen wat ik allemaal NIET -of juist wel- moet antwoorden en/of klikken ;D Wel prettig dat jullie alles doorgeven.
 10. Ben het eens met XiaoDI. Winkelpanden zijn tegenwoordig bijzonder prijzig. Kleine ondernemers knappen daar op af. En met gevolg: je ziet in ieder stadje dezelfde winkels. C&A, Hema, Blokker, Marskramer, M&S, Livera, 6 drogisterijen waaronder de Etos, Kruidvat, enzovoorts. Het assortiment is karig. De winkels van de kleine ondernemer zijn veel leuker om te bezoeken. Als ik een pan van de Blokker wil bestel ik deze wel online.
 11. Ik wens iedereen een gezond en een gezellig 2013 toe. En dat we daarnaast maar stinkend rijk mogen worden ;D
 12. Ik ben helemaal niet creatief, dus ik heb het uitbesteed. Voor 7 of 9 tientjes (zoiets) had ik honderden kaartjes die perfect naar mijn zin waren. Je hoeft maar te roepen wat er op moet en je krijgt ook nog een drukproef waar nog van alles aan veranderd kan worden. Gewoon, bij de plaatselijke ontwerper die samenwerkt met een drukkerij.
 13. Beste Ron, Ik ben bijna 9 jaar ondernemer en ondanks diepe dalen maar gelukkig ook hoge pieken geniet ik nog steeds iedere minuut. Ik wens jou hetzelfde (dat genieten dan ;)). Heel veel plezier gewenst!
 14. Op [mod edit: schrap op basis van whois gegevens] staan ook een berg bedrijfsuitjes.
 15. Eens met hierboven. Verder nog: Veel mensen hebben al een uitvaartverzekering die erg standaard is. Is het dan misschien een idee om wat bijzondere uitvaarten aan te bieden? Want daar is men misschien wel naar op zoek? Ik hoor dat er tegenwoordig nogal vraag is naar aparte uitvaarten.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept