Jump to content

Pitbullcontent.com

Junior
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Address
  Vioolstraat, Uden, 5402av, Netherlands
 • Country
  Nederland
 • First name
  Pim
 • Last name
  Piepers
 • Company or organization name
  Pitbullcontent.com
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  financiering
  ondernemingsplannen
  innovatief ondernemen

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  meer geld willen verdienen en meer klanten willen krijgen met hun website.
 1. Haha, hilarisch om dit nu jaren later terug te lezen. Geen voicemail hebben is inmiddels al lang niet boeiend meer, was toen volgens mij ook al niet. Wat ik wel grappig vond (ik heb veel van de vervolgreacties destijds niet gelezen, nu dus pas) is dat er gedaan wordt alsof het compleet onredelijk is om - al is het maar 1 of 2 telefoontjes per week - die niet te willen. Inmiddels is het ingebakken in mijn systeem en word ik nu alleen nog maar functioneel gebeld. Bellen is sowieso verschoven naar appen of mailen. Bellen gebeurd nu alleen nog maar als er iets echt belangrijks speelt. Anonieme nummers zijn nog steeds voornamelijk verkopers. Hoe ik dat weet? Nou gewoon, ze proberen het dan eerst twee keer achter elkaar anoniem, en dan de derde keer niet, en dan is het natuurlijk simpel: nummer zoeken en dan blijkt dat het verkopers zijn. Ik ben zelf ook verkoper. Ik weet dus heel goed waarom dit wel of niet werkt. Ik bel ook wel eens koud naar een bedrijf toe. En dan zien ze altijd mijn nummer. Conclusie: voicemail heeft geen meerwaarde (voor mij) en anoniem gebeld worden merk ik niet meer. Het is wel eens voorgekomen dat iemand mij dan maar ging mailen zei dat ik niet opnam. Verder is de schade zeer beperkt en kan ik iedereen van harte aanraden: uit die voicemail, is compleet kansloos. Voor wie anonieme bellers geen probleem vindt, prima. Ik, en velen met mij, vinden het niet meer van deze tijd.
 2. De meningen lopen uit een, goed om te zien. Ik ben en blijf sceptisch over het anoniem bellen. Heeft voor mij met vertrouwen te maken. Zoals ik in het forum aan gaf, heb ik na wat tips mijn voicemail weer aan gezet. Het heeft mij ook doen stil staan wat mijn doelgroep hierbij voelt. En laten we het vooral luchtig houden, zo erg is het ook weer niet, mijn toon was niet heel vrolijk in de eerste post, dat had ik wat kleiner kunnen uitdrukken. Toch vind vind ik het anno 2013 gewoon niet netjes, dat is mijn mening en daar zal ik bij blijven. Wat ik mij voorgenomen heb is om hier over heen stappen -zie dit topic- en mij aan te passen. Daarom hoop ik dat het mij nu beter bevalt. Dank voor de kritiek, daar word ik alleen maar beter van.
 3. Ik heb liever een kritische kijk. Daarom ben ik hier. Nu neem ik even uitgebreid de tijd om hier een goede oplossing voor te vinden. En ja, ik ben eigenwijs en denk -gezien jarenlange ervaring met anonieme nummers- niet bijster veel mis te lopen als ik ze niet op neem. Ook ben ik van mening dat jij ook beter niet anoniem zou moeten bellen, maar ja, wie ben ik? Ik hou er niet van, dat is mijn persoonlijke gevoel daar bij. Ik vind het gewoon storend dat ik niet weet wie mij belt, wat is daar mis mee? Volgens mij heb ik dus ook geen zen cursus of zo nodig... Toch ga ik het toch weer proberen gezien de tips van onze collega forumleden. Wie weet wat het mij op levert, al ben ik nog steeds sceptisch. We zullen het zien! ;D Thanks.
 4. Hoi Danny, topics die ik onzinnig vind, sla ik over en ik ga ook niet melden dat ik het onzinnig vind. Ik zit er al een tijdje mee en heb zoals ik zei, veel ervaring met onzinnige telefoontjes. De antwoorden hier waren zeer welkom, die van jou, daarentegen, kan ik niet zoveel mee. En ja, ik heb het zooo druk, bedankt voor je 'respectvolle' reactie... :-| Ik bedoel het niet verkeerd maar toch bedankt.
 5. Heel erg bedankt weer voor de reacties! Na mijn bel-me-niet.nl account aangepast te hebben, en de voicemail weer (na aanpassingen) aangezet (naar verwachting dus minder gedoe met overbodige belletjes door het bel-me-niet register) ga ik het toch weer proberen. Dat men bijvoorbeeld onbewust is van het feit dat men anoniem belt, lijkt mij heel sterk, maar inderdaad, je weet maar nooit. Voor particulieren kan het inderdaad verwarrend zijn als ik mijzelf open stel via mijn website, maar mij alleen kunnen bereiken wanneer ik de telefoon op neem. Ik maak mij minder zorgen over dat men meteen naar de volgende aanbieder gaat. Maar ik vind het wel lonen als ik de kans krijg om ze terug te bellen, wat bij anonieme bellers dus niet het geval is. Hopelijk neemt de frequentie overbodige telefoontjes snel af (ik vind 3 tot 5 per week te veel) en word ik nu beter en specifieker benaderd. Dank nogmaals, Groet, Pim
 6. Ik wil natuurlijk niet arrogant zijn. Het is meer het probleem dat ik mij het niet kan veroorloven om daar relatief veel tijd mee kwijt te zijn. Telkens ophangen en nee zeggen kost ook tijd... Het is niet dat de voicemail geld kost, maar vooral irritant. Ik besef mij dat ik er vroeg of laat niet onderuit kom, hopelijk komt het ooit zo ver dat ik een telefooncentrale of zo heb waar ik mensen met een automatische, uitgebreide beantwoording kan voorzien van informatie... Daarnaast verwacht ik anno 2013 wel wat van ondernemers... Tja, dat is misschien soms een kans misgelopen. Maar de ervaring leert dat het vrijwel altijd onzinnige belletjes zijn... Dank tot zover, ben benieuwd naar nog meer reacties!
 7. Beste forumleden! Als ondernemer vind ik het niet nuttig om anonieme telefoonnummers aan te nemen en ik gebruik ook geen voicemail. Sterker, ik kan ondernemers die mij anoniem bellen niet serieus nemen. Dit gebeurt volgens mij ook nauwelijks, vrijwel altijd telesales. De reden dat ik geen anonieme telefoonnumers meer op neem is omdat het rendement van deze gesprekken talloze malen nihil is gebleken en vaak één of ander bedrijf is wat mij iets wil verkopen. Dat vind ik niet zo'n probleem, daarvoor kan men mij altijd open en eerlijk bellen, ik sta altijd open voor een gesprek, sterker nog, ik hou wel van directe acties dus ik schroom zeker niet. Daarnaast kan men mij altijd mailen (via mijn website bijvoorbeeld). Zoek mijn naam op in Google en je hebt het. Bedrijven of personen die mij anoniem menen te bellen vertrouw ik simpelweg niet, vanwege dat het mij teveel zinloze tijd kost. Ik heb ook geen voicemail, omdat de spam van Vodafone van iedere gemiste oproep mij te veel werd (ondanks aangepaste voicemailinstellingen). 9 van de 10 smsjes gaan over dat er uberhaupt gebeld is (wat je sowieso ziet), met de melding dat men niets heeft ingesproken. Wanneer dit wel het geval is, zijn dit vrijwel altijd mensen die mij kennen. En de mensen die mij kennen, daarvan heb ik ook het nummer. Dus die hoeven eigenlijk niet eens in te spreken want ik draaide dan nooit het voicemailnummer maar gelijk de persoon in kwestie. Ik ben zelf ook open, je kan alles van mij zien (voor zover ik dat zelf bepaal) dus vind ik het heel normaal om ook openheid te verwachten. Ik heb hierdoor veel meer rust in de tent en wordt niet afgeleid door zoveel extra berichtjes en afgeschermde telefoonnummers. Ik krijg nu steeds vaker kwalitatieve, nuttige gesprekken. Ik ben dus ook minder 'in gesprek' waardoor ik dus meer tijd heb voor relevante gesprekken. Ik heb deze week ook mijn bel-me-niet.nl account vernieuwd. Wat is uw mening? Ik krijg uit mijn omgeving te horen dat er kans is dat serieuze klanten ook anoniem bellen, nou daar geloof ik dus helemaal niets van, want als ze mij echt te pakken willen krijgen dan ben ik een 'Google Search away'. Kent u mijn ervaring met overbodige belletjes en beriichtjes? Wat vind u er van? Dank, Pim PiepersAV.COM
 8. Hoi mensen, bedankt voor de reacites! Inmiddels hebben we onze commissieovereenkomst aangepast naar een handelsagentuur. Dan klopt het beter t.o.v. het BW. Het blijft tricky. Wanneer we artikelen verkopen op de betreffende webshop, krijgt iedereen (5 deelnemers) zijn deel per verkocht artikel. Het is lastig omdat een 'normale' handelsagentuur eigenlijk uit gaat van 'verkoop met tussenkomst van de agent' waarover dan commissie betaald wordt. Omdat iedereen door middel van zijn of haar specialisme de webshop draaiende houd, wordt dat gezien als de tussenkomst van de agent. Het is niet zo dat men met een koffer artikelen bij anderen de spullen verkoopt aan derden. Die koffer is als het ware de webshop. En webshop moet natuurlijk organisch worden, dus uiteindelijk gaat de verkoop op zich zelf lopen, behalve dat wij op de achtergrond continue aan de webshop werken. Maar we zijn er uit denk ik! Groet en dank, Pim Piepers
 9. Beste forumleden! Aangezien ik tot nu toe alleen oudere berichten kan vinden over dit onderwerp en er nu weer veel veranderd toch maar een post. Waar moet je als ondernemer precies rekening mee houden bij het inhuren van een verkoper op commissiebasis? Wat ik denk te weten is het volgende: - Een commissie betaalt men alleen uit bij een succesvolle transactie; - Een commissie kan in contract vorm voor een bepaalde tijd afgesproken worden met ook een vast eenmalig percentage per verkochte producten/diensten; - In een contract kan bepaald worden dat een verkoper op commissie bepaalde doelstellingen behaalt over periodes. - Het beste huur je een zzp'er in die je dan kan factureren. Hoe kan ik eventueel zorgen voor een goede afspraak met mensen die geen zzp'er zijn? Een soort van kwitantie of tijdelijk contract? Hoe bepaal je het precieze tijdstip van uitbetalen? Want pas uitbetalen wanneer de klant betaalt, heeft geen regelmaat en voorschieten is te risicovol. Hoe hou je dit gestroomlijnd? Bedankt voor het lezen.
 10. Hoi, Dank je voor je reactie, Joost... Alle betrokken partijen zijn de belanghebbenden. Dus leverancier, webdeveloper e.a. We vinden het feit dat een stichting geen eigenaren heeft wel handig, zo houden we het neutraal. We hebben ook een heus sociaal doel, dus het voelt nu goed om het zo aan te pakken. Wanneer de zaak dan groter wordt (hopelijk) kunnen we altijd nog kijken. Bedankt to zover!
 11. Bedankt voor de reacties, zeer waardevol! Wij hebben op zich de BV nog niet uitgesloten. Feitelijk zoeken we naar een manier om iedereen zo min mogelijk risico te laten lopen. Onze leverancier kwam met het voorstel om het een stichting te laten zijn. Jullie antwoorden hebben mij weer in de goede richting gestuurd. Maar, ik zou toch wel willen weten wat buiten het winstverhaal de belangrijkste verschillen in risico zijn tussen stichting en bv. We kunnen allemaal gewoon in loondienst, wat misschien ook wel zou gebeuren bij een BV, maar dat is in ieder geval wel handig van een stichting. Hoe men immers uitbetaald wordt is minder van belang als dat het een veiling extra inkomen is. Alvast bedankt, Met vriendelijke groet, Pim Piepers
 12. Beste mede forumleden. Wij zijn momenteel met een leverancier in oprichting van een webwinkel die een DIY product wil verkopen. Er zijn een aantal betrokkenen die allemaal zeer geïnteresseerd zijn in het participeren aan de webwinkel. Omdat iedereen zo min mogelijk risico wil lopen is het idee geopperd om de webwinkel te voorzien van een creatief gedeelte (stukje social media en netwerk e.d.) en het dan zo als stichting te gaan draaien. Want, we zouden dan in ieder geval geen risico lopen als eindverantwoordelijke, je kan het doel van de stichting breed formuleren, we kunnen onszelf loon uitbetalen en je zou bijvoorbeeld materialen op die stichting kunnen aanschaffen. Wat zijn de precieze mogelijkheden van een stichting met commerciële activiteiten? Vallen we niet door de mand als we een aanzienlijke omzet (en dus aanzienlijk loon) gaan verdienen met die stichting? Dat het eigenlijk gewoon een commercieel bedrijf is wat verpakl is in een bepaalde rechtsvorm? Heel graag uw bijdrage. Pim Piepers
 13. Hartelijk bedankt, Norbert, dit helpt mij weer een stap verder. Ik denk dat een echte betaalde verzekeringsagent voor mij nu onbetaalbaar is, ik bepsreek dingen voornamelijk met mijn boekhoudster. Ik nodig je uit om te connecten... Groet en dank, Pim Piepers
 14. Bedankt voor de reactie! Misschien vind ik die specialist wel door hier een oproep te plaatsen? En natuurlijk hoop ik op reacties om zo mijn eigen topic in leven houden... De sites van het KvK en de Belastingdienst zijn zeer informatief, mijn voorkeur gaat echter uit naar kennis van mensen uit de praktijk. Ik zal uw advies in ieder geval ter harte nemen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept