Jump to content

IamtheJob

Senior
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Bedankt voor alle reacties en excuses voor mijn late reactie. Inderdaad inmiddels mijn master Finance afgerond en ben momenteel zoekende welke kant ik op wil met mijn carrière. Ik heb het product al meerdere malen met succes gemaakt. Het gaat niet om de kwaliteit van de chocola, want mensen kopen het eerder als een grap. De vorm van de mal is namelijk een piemel. Het hele idee klinkt niet echt serieus, en het is het wellicht ook niet, maar het lijkt me leuk te proberen. Verkoop wil ik online en via winkels doen. Online kan het product ook anoniem naar iemand anders verzonden worden als grap (eventueel met tekst boodschap). Voor winkels dacht ik bijvoorbeeld aan seksshops op de wallen waar veel toeristen komen. Naar mijn idee is de wettelijke kant momenteel de grootste drempel. Mag ik dit zomaar verkopen? Het enige wat ik doe is gekwalificeerde chocola kopen, omsmelten en verkopen. Alvast bedankt weer!
 2. Hey! Ik heb een relatief eenvoudig idee. Ik wil chocolade smelten, in een mal gieten en online verkopen. In eerste instantie zou ik graag heel klein beginnen om te testen of er potentie inzit. Ik vroeg me af of ik hiervoor gelijk een kvk aan moet vragen vanaf het begin? Verder ben ik opzoek naar iemand die mij meer kan vertellen over de voedsel en warenautoriteit regels. Het enigste wat ik doe is chocola smelten en in een mal gieten, maar ik verkoop dus wel eten, hoe zit dit precies? De verzending heb ik al geregeld zodat de chocola niet smelt. Zijn er verder nog andere dingen waar ik rekening mee moet houden? Alvast bedankt!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept