Jump to content

Water

Junior
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  innovatief onderneme
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. 8) Hopelijk is het model niet aartslelijk
 2. In België is het even erg. De banken denken helemaal niet meer mee. Hebben zelf recent een failliet van de aannemer en hadden daardoor een extra bedrag te lenen (waren bereid de hypotheeklening van 50% te verhogen naar ...), na 3 maanden hebben ze nog een beslissing genomen. P.S. Aan de andere kant moet je een afspraak nemen om een een kredietkaart te vernieuwen. Waanzin!!
 3. Bedoel je persberichten? Want er zijn ook zat sites waar je eindeloos veel onzinberichten kan plaatsen. Inderdaad persberichten. Bedoeling is om aan onze sites gerelateerde persberichten te maken met daarin links naar onze sites en deze via een service te verspreiden.
 4. Kan er iemand mij een service voor het distribueren van persartikels doorgeven (maandelijkse fee liefst < 15 euro)? Thanks. P.S. Je vindt er natuurlijk een aantal via Google maar ik had graag ervaringen van gebruikers vernomen. Zeker ook in functie van mogelijke backlinks/SEO.
 5. Verkoop je deze goederen als particulier? Indien niet, moet je er ook rekening mee houden dat klanten de goederen kunnen terugsturen als het om webhandel gaat. Sommige leveranciers omzeilen dit door inderdaad de goederen te laten afhalen (factuur wordt onderetekend door klant) of laten een eigen dienst de goederen leveren factuur aftekenen. Dit zou de termijn van 14 dagen bedenktijd teniet doen.
 6. Dan zie je pas hoeveel obstakels er zijn om te komen tot een eengemaakte europese markt! Als ik als Belg lever aan een Nederlands bedrijf met BTW nummer dan lever ik een factuur zonder BTW af. Geen probleem. P.S. Is het inderdaad zo dat Nederlanders minder producten voor privé-gebruik op de zaak kopen? Vanaf dat men het kan verantwoorden aan de belastingdsdienst (en dat is vrij ruim) is dat een klassieker in België.
 7. Buiten het feit dat het niet beter is voor je SEO, zou ik er zeker afblijven. Ik heb het 1x gedaan en kan zeggen: nooit meer!!
 8. Als er geen redelijke ( en dan bedoel ik een gematigde) boete is voorzien van het schenden van een NDA, heeft deze volgens mij weinig waarde. Het naar de rechter gaan, bewijzen, ... is zo een rompslomp. Maar indien de boete redelijk is, gaat de partij die de inbreuk heeft gedaan soms akkoord met het betalen van de boete om van de hele zaak af te zijn en zijn reputatie te behouden.
 9. Vraagje Rijbaan Transport: Ik wil online matrassen verkopen. Ligt in de lijn met deuren qua grootte en gewicht.. I Kunnen klanten pinnen bij aflvering? Verdelen jullie alles in sectoren en leveren jullie op bepaalde dagen in bepaalde gebieden zodat de klant verwittigd kan worden? Kortom: Wat voor diensten bied je aan?
 10. Ik betaal 0.89 euro per transactie en maandelijks abonnement van 30.99 euro. Duidelijk duurder dan andere partijen. Voordeel is wel dat Ogone dikwijls al standaard "interfaces" heeft met de meeste webshops zodat de integratie heel simpel is. Maar of het de extra kost waard is?
 11. Ik vind de facebook of twiiter login functies wel handig. Anders vraag ik steeds een nieuw paswoord aan (ben nogal rommeling met mijn paswoorden)
 12. Niemand die een standaardcontract heeft? Waarschijnlijk staan er auteursrechten op het contract ;D
 13. Water

  welke pin-automaat?

  Vraagje: Waarom staan er zo weinig aanbieders op betaalterminal.nl. Ben onlangs gecontacteerd door Bepay. Zouden veel goedkoper zijn maar op de site van Bepay staan geen prijzen. Is er ergens een prijsvergelijking?
 14. Ik kreeg zojuist een e-mailtje terug van een website die mijn tekst had gebruikt: "Wij hebben dit fragment overgenomen uit een cursus. Van enige schadevergoeding kan dus geen sprake zijn" Deze mensen hebben blijkbaar geen idee wat auteursrecht betekend. P.S. Ben wel benieuwd over welke cursus het gaat, daar het voor 100% mijn tekst is.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept