Jump to content

dirk vn

Senior
 • Content Count

  86
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  46-50
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  hallo van kvk
 1. Marge groothandel ligt tussen de 1.3 en 2.0, al naargelang de branche. Dit is wel excl. BTW natuurlijk. Hoeveel gangbaar is in de kledingbranche kan ik niet zeggen, daat ben ik niet in thuis.
 2. Je bent fout met het zinnetje van vroeger: Het juiste zinnetje vroeger was; Wacht Mr. Van Damme Op Antwoord? Wortel, macht, vermenigv., delen, optellen, aftrekken. En mijn rekenmachine doet het goed ;)
 3. ja, ff gecheckrt en dat is van easyfactuur.com. Zoals gezegd, ik gebruik het al jaren, en ben er tevreden over. Ik krijg geen alarmbellen als ik de site bezoek, en voor zover ik weet zitten er geen virussen op hoor. Ik gebruik avast als virusscanner, en deze meld niks. En ik heb op al die jaren nog nooit problemen gehad met virussen of wat dan ook. Geld dubbel en dik waard, met db, factuur mailen enz.
 4. kijk eens naar easyfactuur, gebruik ik al jaren. € 68 éénmalig werkt goed, zonder tirlantijntjes. En je kan je factuur compleet naar eigen wens maken
 5. Daar zijn speciale stekkers voor. Je kan op de markt zowel 220 V als 380 V krijgen vanuit de geplaatste electriciteitskasten op de markt. Loop maar eens over de markt, en bekijk de electriciteitskasten (als je ze niet vind, volg dan de kabel vanaf een kraam dat electriciteit neemt en je komt er vanzelf) dan zul je zien dat dit speciale stekkers zijn die in de kast passen, vanwaar je dan een rol kunt gebruiken om af te rollen tot je kraam met 220 V. Hou wel rekening dat je de electriciteit moet betalen (varierend van 2.5 tot 15 euro, afhankelijk per markt) Nog een tip; ik weet niet over welke food producten je het hebt, maar op sommige markten zijn er quota's van producten bv. er mogen maar 3 kippenkramen staan. Als jij als nieuweling er met je kippenkraam aankomt kan je onverichter zake terugkeren naar huis. De markt mag open liggen, jij zal geen plaats toebedeeld krijgen.
 6. Ik denk dat ie er ondertussen uit is dat 2 producten in een webshop niet werken.
 7. Het is nochtans simpel. Wat er met je bedrijf gebeurt is je al duidelijk blijkbaar. De vraag situeert zich dus nu nog over je personenbelasting. Ik snap niet waarom je je daar vragen over stelt: jij als persoon krijgt je loon uit jouw vennootschap. Een belgisch onderdaan die een loon krijgt uit een belgische vennootschap, wat heeft nederland daar nu mee te maken. Dus belastingen op je loon worden gewoon in belgie verrekend. Jij als persoon en jouw vennootschap zijn 2 totaal verschillende dingen: jij bent een natuurlijk persoon, jouw vennootschap een rechtspersoon. 2 "peronen" die elk afzonderlijk moeten bekekene worden. Ik hoop dat je er wat aan hebt. grtz Dirk
 8. In ieder geval, iedereen hartelijk bedankt om het meedenken. Heb weeral wat bijgeleerd :)
 9. heb de meta inmiddels aangepast. En DMOZ gevraagd om dit te veranderen. Dus nu maar even afwachten. Het rare is, dat ze ervoor mijn meta hadden aangenomen, maar overlaatst had in enkel onderaan de © 2000-2014 biokill naar © 2000-2015 biokill veranderd toen mijn oog erop viel dat dit nog niet was gebeurd, en vanaf toen stond er terug die melding "in Pulderbos etc".
 10. Ja, de site is al oud, maar werkt eigenlijk meer als doorverwijspagina. Deze is inderdaad ooit gemaakt met frontpage (indeed, these where the days) Hij voldoet nog, en ik heb eigenlijk nooit de tijd gemaakt om hem eens te vernieuwen. In ieder geval bedankt, ik heb DMOZ voor een aanpassing gevraagd. De tekst heeft er inderdaad ooit opgestaan, maar gezien we veranderd zijn van vestigingsadres is het niet erg productief dat in de omschrijving ons oude adres nog staat vermeld.
 11. Beste mensen, Ik sta voor een raadsel, wellicht hebben jullie een idee hoe ik dit kan oplossen. Als men in google "biokill" intikt, kom ik als eerste organische hit tevoorschijn. Echter, de beschrijving die eronder staat, is niet op mijn site terug te vinden. Hoe kan ik dit veranderen. Concreet: het betreft www dot biokill dot be. De beschrijving eronder begint met: "In Pulderbos wordt een insecticide verkocht dat vriendelijk is voor mensen ..." terwijl deze tekst nergens op mijn site terug te vinden is. Alvast bedankt.
 12. optellen. Je winst is je ontvangstenminus je aankoop+ aangroei stock (of eventueel minus als de stock geminderd is)
 13. Origineel idee, goede look. Toch een puntje van kritiek. -Mensen zijn gewoontedieren. Als men op een productpagina is en men wil nog eens het gehele gamma bekijken is het voor de meeste klanten niet logisch hoe het nu werkt. Je kan wel op "bekijk onze producten" gaan staan, en dan komt er een scroll menu naar beneden, maar in mijn opinie zouden jullie toch beter met een dropdownmenu werken over de ganse bovenkant van de site. Dit zijn mensen gewoon. De manier hoe ze nu het gamma moeten bekijken is misschien vernieuwend, maar tevens ook een reden om weg te klikken, en elke reden om weg te klikken is er één teveel. -Nog iets: jullie schrijven ergens:En wat kost het bezorgen? In Nederland is bezorging gratis. In België en Duitsland, zijn we door kosten genoodzaakt om €2,99 voor de verzending te vragen. Maak dit véél duidelijker, dit is een USP -Laatste punt wat me opvalt: geen telefoon. Mensen houden er nu eenmaal van om je telefonisch te kunnen bereiken, dit geeft een groter vertrouwen dan een whatsapp nr (dus bellen heeft geen zin) Voor de rest: productfotos zijn meer dan behoorlijk, dus das geen punt. Ik hoop dat jullie een blijvertje worden, want ik vind dit best een origineel idee. Succes Dirk
 14. het punt is dat je BTW mee moet afdragen op hetgeen je klant heeft betaald voor de verzending. Dus als je klant € 10 betaald voor de verzending, zijn daar maar € 8,26 voor jou bij. De andere 1,74 moet je als BTW doorstorten ( 10:1,21= 8,26)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept