Jump to content

Pbeek

Junior
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  46-50
 • You are primarily interested in:
  juridische en fiscal
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Naast het verwarringsgevaar bestaat ook afbreuk. Mocht nav een eventuele slechte levering door jou shop leiden tot een negatieve reactie naar de andere shop dan heb je snel een probleem met deze shop Daarnaast is het SEO technisch niet verstandig Bezint eer ge begint
 2. Het is niet bewezen dat ze het goed doen! Net jou topic gelezen over spam? Gepaste naam is de Gebr. sPamwer
 3. Lijkt mij imho dat de kapitaalverstrekkers een kronkel hebben om te accepteren dat vele honderden mio als aanloopverlies wordt genomen. Een nooit haalbare ROI ...
 4. Het bedrijf Zalando draaide in 2011 een verlies van 60 mio. Een omzet groei in 2012 van maar liefst 125% resulteerde in een nog hoger verlies van maar liefst 90 mio. Er moet toch iemand voor die verliezen opdraaien en dat geld ophoesten? Wie kan mij uitleggen hoe dit werkt? Of worden we voor de gek gehouden?
 5. Nee zal direct een printbare PDF eraan toevoegen.
 6. @ Dennis, bedankt voor je bericht. Bij de bestelling vinkt de klant aan akkoord te gaan met de algemene leveringsvoorwaarden. Een link naar de voorwaarden staat naast het aanvinkt vakje. Tevens staan de leveringsvoorwaarden goed zichtbaar op de site. Na de ontvangst van de bestelling ontvangt de besteller een bevestiging van de opdracht met daarbij een PDF waar de algemene leveringsvoorwaarden staan.
 7. Hartelijk dank Sebastiaan. Een artikel met duidelijke uitleg.
 8. Ik heb de volgende vraag: Een bedrijf koopt via een webwinkel een grijze computer. Na de computer uitgepakt te hebben vinden ze de kleur grijs niet mooi en willen het product retour sturen. Volgens de door het bedrijf geaccepteerde leveringsvoorwaarden van de webshop is retourneren op basis van kleur niet mogelijk. Het bedrijf stelt dat het dezelfde rechten heeft als consument Piet. Die mag het product zonder reden binnen 7 dagen retour sturen. Is de wet kopen op afstand voor dit bedrijf van toepassing?
 9. Pbeek

  Aanschaf auto

  Graag wil ik jullie advies over het volgende: Ik ben voornemens begin volgend jaar een auto te kopen. Momenteel ben ik IB ondernemer echter een BV in oprichting is in gang gezet. Doe ik verstandig aan als IB ondernemer de auto aan te kopen of te wachten tot de BV daadwerkelijk rond maart is opgericht?
 10. @ sca, bedankt voor de reactie. Wat mij opvalt is dat de 1 zegt dat je webwinkels anders kunt waarderen dan stenen winkels en de ander zegt dat voor beide dezelfde waardering van toepassing is. Hoe zit het nu?
 11. @ wouter. Bedankt voor de tip.
 12. Hoe waardeer je een webwinkel? Deze vraag is kort door de bocht maar heeft iemand informatie over deze vraag? Waarderen accountants een webwinkel als een stenen winkel?
 13. Beste Joost, beste Dennis, Hartelijk dank voor jullie input. Dit geeft weer stof tot nadenken. Ik ben me behoorlijk aan het verdiepen in de materie en vraag links en rechts om een deskundige mening. Beter goed voorbereid dan half werk.
 14. Beste Joost, Mijn bedrijf werkt zonder voorraden, geen vervoermiddelen, bedrijfspand, echter een inventaris van enkele bureau's en computers. Alleen een behoorlijke winst die ik momenteel naar privé verschuif waarbij ik afreken tegen 52%.
 15. Hartelijk dank voor deze reactie. Duidelijk verhaal. Bij het oprichten bestaat er ook de mogelijkheid tot het plaatsen van stemrechtloze aandelen. Nu heb ik hierover de volgende vragen: 1) mocht ik in de toekomst een werknemer een stemrechtloos aandeel aanbieden. Hoe bepaald de waarde van dit aandeel zich met de winst van de vennootschap? 2) kun je een stemrechtloos aandeel na een einde dienst verband terugvorderen? En hoe bepaal je de waarde? 3) heeft iemand ervaringen met het aanbieden van stemrechtloze aandelen aan medewerkers?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept