Jump to content

Harry Robbertsen

Senior
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  41-45
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 1. Kijk eens op www.helder.nl daar heb je geen bkr registratie. Is private lease.
 2. Op bericht van 16 april 2015 op deze Facebookpagina staat een interessante opmerking van een oud medewerker.
 3. Voor jou is het lastig te zeggen omdat ik niet weet wat voor bedrijf je hebt maar als ik dit probleem zou hebben dan zou ik zelf samen met mijn glazenwassers huis aan huis gaan aanbellen en vragen of de mensen de ramen gewassen willen hebben.
 4. En ze hebben dezelfde registrar als ik kijk bij sidn. Of ben ik dan heel achterdochtig? hmm zie dat Streya de website ook maakt dus dat is dan niet heel toevallig ;D Vind de site er wel knullig uitzien.
 5. Omdat je 13 keer werkzaamheden gaat uitvoeren zou ik het jaarbedrag nemen en dan door 4 delen. Hoef je ook geen zorgen te maken dat je 1 kwartaal meer moet factureren en het wellicht vergeet.
 6. Dit gebeurt heel veel bij glazenwassers. Als ze een klus hebben die ze alleen niet aankunnen of ze hebben zelf geen tijd dan huren ze een andere in. Pak je toch nog een stukje marge op de werkzaamheden van een ander.
 7. Goed plan, wil er graag aan mee werken maar ben nog nooit benaderd door ze. Schoonmaakbedrijven vallen waarschijnlijk niet in hun doelgroep. ;D Toch wel Henk. Aantal maanden geleden door hun gebeld. Toen ik aangaf dat ze niet zo positief hier op de website stonden was het gesprek snel afgelopen. modedit:quoteregel aangepast.
 8. Kan het zijn dat deze dame een arbeidsgehandicapte werkneemster is die een bepaalde loonwaarde heeft? Dan kan het wel zo zijn dat zij lager uitkomt dan de € 11,13 die het minimaal moet zijn. Het overige wordt dan door het UWV aangevuld. En anders wellicht via een uitzendbureau of payroll organisatie zoals wordt gesuggereerd. Hier heb ik geen ervaring mee. Onze medewerkers zijn allemaal bij ons op de loonlijst. Mijn ervaring met de grote schoonmaakbedrijven is dat zij zich netjes aan de cao houden. Hier wordt ook op gecontroleerd door de OSB waar zij (bijna) allemaal lid van zijn omdat ze anders geen keurmerk krijgen. Verder krijgt ieder schoonmaakbedrijf wel een controle van de Ras eens in de paar jaar. Wij hebben die vorig jaar gehad en moesten toen van een aantal door hun uitgekozen medewerkers de loonstroken van de maanden mei en december opsturen alsmede de bankafschriften zodat ze konden zien of de uurlonen wel klopten en of er vakantiegeld en eindejaarsuitkering werd uitbetaald. Ik denk toch dat het moet lukken om als klein schoonmaakbedrijf tegen de grote jongens te concurreren. Niet bij de hele grote klanten zoals bijvoorbeeld een ziekenhuis met heel veel schoonmaakuren maar bij de klanten waar 10 tot 30 uur in de week wordt schoongemaakt. Wij hebben een aantal van deze klanten die eerst bij een top 5 schoonmaakbedrijf zaten maar daar zeer ontevreden over waren. Dit zijn klanten waar de grote jongens hun neus een beetje voor ophalen en voor hun niet veel te verdienen valt met de tarieven die zij hanteren. Er worden dan een paar medewerkers bij die klant geplaatst samen met een werkprogramma en de schoonmaakspullen en ze mogen het zelf uitzoeken. De marges zijn dan zo klein dat er geen begeleiding van een objectleider af kan. Als wij dan een offerte maken en we zijn 2 of 3 euro duurder per uur of te wel 40 tot 60 euro per week als het om 20 uur gaat dan zijn er genoeg bedrijven die het er voor over hebben. Bij ons worden de medewerkers goed ingewerkt en heeft de klant mijn 06 nr of die van een collega van mij mocht er iets zijn. Als je de klant ontzorgt, korte lijnen hebt, en laat zien dat je betrokken bent bij zijn bedrijf dan zijn er genoeg leuke klanten te vinden waar het niet om de prijs gaat maar om de kwaliteit.
 9. Je zal toch 31 januari bedoelen om te betalen of zie ik iets verkeerd?
 10. Rabobank heeft gevraagd of ze een stuk over ons mochten schrijven voor hun site ikgastarten.nl Ikgastarten
 11. Wij maken zelf gebruik van Xelion. Ik weet dat er veel functies zijn waar wij geen gebruik van maken. Wellicht is dit ook mogelijk.
 12. Mocht je een camping zoeken in Nederland die wellicht interesse heeft dan zou ik TerSpegelt eens proberen. Die hebben verschillende type accomodaties die ze verhuren tot aan Watertenten. Zie hier de verschillende accomodaties: http://www.terspegelt.nl/nl/lekker-slapen/kamperen/huuraccommodaties Alhoewel ik mij wel afvraag of dit iets is voor een klimaat als wat Nederland heeft. Ik zie namelijk geen keukentafel of andere zitgelegenheid dan een bank. De bedoeling is dat mensen eten op de veranda of zie ik dat verkeerd?
 13. Henk, Ook wij zitten in de schoonmaak en hebben een zwarte auto. We krijgen er veel complimenten over. Evenals onze bedrijfskleding. Namelijk niet de kleur blauw wat de meeste schoonmaakbedrijven hebben maar lime groene shirts. Dezelfde kleur dus als op de auto. Mochten wij weer een auto aanschaffen dan zal dat ook weer zwart zijn.
 14. Ik heb contact gehad met mijn hostingprovider (Protagonist) en die geven aan dat er maar één database is en er geen sprake is van dubbele content. nexuscleaning.nl verwijst gewoon naar www.nexuscleaning.nl Volgens mij kan je bij een doorverwijzing kiezen om de ingetypte naam te laten staan of de website naam waar je naartoe verwezen wordt te tonen. Ze zullen dan wel het eerste aanhouden. Klopt bovenstaande allemaal en hoef ik mij hier geen zorgen om te maken of moet ik toch nog iets doen?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept