Ga naar inhoud

henkh

Legend
 • Aantal berichten

  3000
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

201

Persoonlijke info

 • Land
  Nederland

Registratie

 • Hoe heb je ons gevonden:
  zoekmachine
 • Jij bent:
  ondernemer
 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  46-50
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  commercie en marketi
 • Welke andere websitesover ondernemerschap en/of innovatie bezoek je regelmatig?
  kvk
  sproutstart
  be

Bedrijfsinfo

 • Branche
  29

Recente bezoekers van dit profiel

Het recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. henkh

  AVG zorgt voor hogere kosten verzuimbegeleiding

  Dank je wel Norbert, Ik ga er morgen gelijk mee aan de slag. Het vervolg zal ik hier zeker delen.
 2. henkh

  AVG zorgt voor hogere kosten verzuimbegeleiding

  Verzekering loopt nu 3 jaar en wordt vanaf januari jaarlijks verlengd. In de eerste 2 jaar geen ziekmeldingen gehad dus niets geclaimd. Hoofdkantoor zit in Gouda.
 3. henkh

  AVG zorgt voor hogere kosten verzuimbegeleiding

  Norbert en Dirk bedankt, inderdaad een betere optie om nu eerst advies in te winnen, Ga er maandag gelijk werk van maken. Vond ik ook maar de maatschappij verwees naar de stijging van landelijk ziekteverzuim en mijn eigen verzuimcijfers. En als je maar een paar mensen in dienst hebt dan geeft een verzuim van 4 maanden ineens een heel hoog percentage.
 4. henkh

  AVG zorgt voor hogere kosten verzuimbegeleiding

  abbo was op basis van verrichtingen, Wist ik veel. Heb me er eigenlijk nooit echt in verdiept en advies van tussenpersoon opgevolgd maar dat blijkt dus niet handig. Contract wordt per 1 januari mt een jaar verlengd, kan ik tot 31 december er van af als ik niet akkoord ga met de verhoging? En dan opnieuw advies inwinnen? Per januari komen er waarschijnlijk 2 medewerkers bij. En zonder verzuimverzekering vind ik een groot risico.
 5. henkh

  AVG zorgt voor hogere kosten verzuimbegeleiding

  idd. vorige maand de nieuwe tarieven van de arbo dienst ontvangen en die liegen er niet om. En een verdubbeling van de premie van 3 naar ruim 6 %. Veroorzaakt door de algemene stijging van verzuim en in mijn geval van 1 dame die 4 maanden thuis heeft gezeten vanwege privé problemen en in september met de noorderzon vertrokken is. (niet heel rouwig om maar geeft nog wel jaren naweeën) Voorlopig merk ik er niks van, met de groei van bedrijf en personeel ervaar ik alleen maar meer regels en werk. o.a de SPAW. had hier tot voor kort nooit van gehoord tot ik ineens een uitnodiging kreeg om aangifte te doen. (personeel betaalt "voorlopig" zelf wel de premie maar ik moet het papierwerk en de incasso doen met alle kosten van dien) Zal tijd worden maar denk dat er niks van terecht komt als ik nu alle voorstellen en het gekonkel daarop zie.
 6. Bij mij in Chrome gaat dat prima, Verder blijft het toch even wennen zo'n vernieuwd forum en dan te bedenken dat ik helemaal niet van veranderingen hou (Hmm, de teller blijft op 2995 berichten staan, zo kom ik nooit aan de 3000 )
 7. heb me aangemeld en gelijk maar een reactie geplaatst. Of het werkt nog niet naar behoren of er is geen discussie meer mogelijk bij kalender activiteiten. Zou mooi zijn als we af en toch toch wat "reclame" voor een event kunnen maken.
 8. henkh

  Higherlevel.nl Nieuwjaarsborrel

  tot

  gedaan En nu eens kijken of het discussie topic ook werkt, Beetje reclame voor de borrel kan geen kwaad.
 9. In de kalender de nieuwjaarsborrel opgezocht. Er staat een link "naar de website van het evenement" maar als je daar op klikt kom ik op de homepagina uit. En wie zich al aangemeld heeft vind je ook niet meer terug.
 10. henkh

  Ondernemers met kleine yes momenten.

  Tja, en dan rij je morgen al een week in een nieuwe auto. En ja Mikky : stapje terug per januari gaat ook niet lukken. Je kan wel een stuk luxer meerijden.
 11. henkh

  Het einde van de online supermarkt

  Wat mij betreft komt er geen einde aan de online supermarkt. ;) Gisteren voor het eerst in 2 maanden weer eens in de supermarkt geweest. En bij binnenkomst wist ik gelijk al waarom de online supermarkt vanaf het eerste moment van bestellen heb omarmt ;D (of moet dat met een "d" zijn ???) En voor de liflafjes en lekkere dingen hebben we voldoende speciaalzaken en restaurants hier in het dorp. :)
 12. Balen, laat ik nou net op die dag "groot" nieuws hebben. ;D
 13. Graag gedaan Mikky :) En als het de 11de zo uitkomt kan je gewoon weer meerijden. In mijn splinter nieuwe auto. ;)
 14. Speciaalbier heeft altijd mijn interesse, kamperen wat minder. Maar ik ben nu al nieuwsgierig. ;D
 15. In een heel ver verleden heb ik ooit Premie A op de aankoop van ons huis ontvangen. die moest ik wel als inkomen bijtellen (Het bleef ondanks dat toch een gouden regeling ;)) Later ook diverse subsidies ontvangen vanwege energie maatregelen maar die waren echt privé. En ja als je het op je spaarrekening zet dan valt het in box 3. Maar in 2019 worden de vrijstellingen daar ook weer voor verruimd. Leg het anders op je dak in de vorm van zonnepanelen. Het levert je veel meer rendement op en die panelen vallen niet in box 3 ;D

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké