Jump to content

henkh

Legend
 • Content Count

  3,442
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

henkh last won the day on June 28

henkh had the most liked content!

Community Reputation

281

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Country
  Nederland
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  51 >

Company info

 • Branch
  Overig
 1. Alles komt in 3en dus heb ik nog wat ongeluk te goed puur verveling
 2. Tja. mentaliteit van klanten is soms ver te zoek. Zelf had ik een urinaal besteld omdat ik de eerste dagen na de operatie geen kant op kon. inmiddels kan ik met krukken prima uit de voeten en zit deze weer in de doos. Gekscherend tegen mijn vrouw gezegd dat de retour periode nog niet voorbij was en zij vond dat het best wel terug kon sturen. schoongespoeld en in de onbeschadigde doos. Dat ging met toch iets te ver, dus maar verhuisd naar zolder en hopen dat ik het nooit meer nodig heb. Zelf heb ik ook wel eens gedacht aan een webshop te starten maar met alle sores die ik op HL lees hou ik het maar bij "uurtje factuurtje"
 3. Na het ongeluk op 14 juli en de door de orthopeed gestelde slechte prognose heb ik me wel even achter de oren gekrabd en schoot ik gelijk in de modus van: had ik maar... en als ik..... Helaas schiet je daar niets mee op en AOV afsluiten was jaren geleden al geen optie vanwege vele uitsluitingen door medisch verleden. Bleef over een broodfonds, heb daar wel naar gekeken maar nooit verder mee gegaan. Inmiddels zijn we 3 weken verder en heb ik die modus volledig verlaten. Het bedrijf draait wonderwel door en genereert voldoende omzet en winst om het nog wel even uit te houden. Zelf ben ik nu aan het kijken wat ik wel nog kan als fysiek werk niet meer haalbaar is en staan diverse plannen al ruw op papier. Daarnaast richt ik me toch op herstel en stiekem hoop ik toch op een volledig herstel. In mijn situatie is het ontbreken van een AOV voorziening geen onoverkomelijk probleem maar denk er toch wel aan wat het zou zijn als dit mij 10 jaar eerder overkomen was. Wat mij betreft komt er toch weer een verplichting als de vroegere WAZ met een volledige acceptatieplicht en een minimale uitkering. Aanvullen met een particuliere AOV of broodfonds is dan een keuze die iedereen dan zelf kan maken.
 4. Pff, bestel ik een medisch knie kussen voor mijn herstel bij een externe partner van Bol krijg ik een 18 delig massage set. laat ik daar nou net niet op zitten te wachten. Volgens de aanvullende voorwaarden kan ik het geen eens retourneren. En moet ik het via het postkantoor retourneren aan de externe partner. Dat wordt een aardige tocht met mijn rollator. Niet echt een ondernemersklacht maar wil het toch even met jullie delen.
 5. of je hem op de loonlijst zet of een zzp constructie bedenkt het blijf een terugkerende verplichting. Kan jouw bedrijf dat aan? heb je voldoende buffer om iedere maand "salaris" te betalen en gaat het niet ten koste van jouw eigen winst. Als je 100k winst maakt kan je wel iets lijden maar als je modaal of minder winst over houdt en hij kan zijn eigen kosten niet terug verdienen dan ga je dat direct voelen. crediteuren kan je wel eens laten wachten maar salaris is gelijk aan het eind van de maand overmaken. Iemand in de bijstand kan best wat bijverdienen maar dat wordt wel verrekend, per saldo schiet hij er niets mee op.
 6. Ik koop regelmatig voor mijn bedrijf spullen via Bol, gewoon uit gemak en luiigheid wist niet dat Bol zo snel uitbetaald. zou bijna partner worden. maar zoals Roel al zegt: ze zullen het kunnen lijden.
 7. ja alleen de leesbril +5 ontbreekt. Verder werkt het prima, kan wel een fotootje voor en na plaatsen maar denk niet dat HL leden geïnteresseerd zijn in mijn knieën
 8. Dat kan, zitten wel wat regels aan. ook dat is mogelijk heb je dat bij de oude machine ook toegepast dan krijg je wellicht te maken met desinvesteringsbijtelling. aan de hand van door jou zelf opgestelde jaarstukken?
 9. zullen we er dan gelijk een openen: Blij met Bol?
 10. Heb je eigenlijk ervaring met werk in een callcenter? en heb je daarmee aantoonbare resultaten behaald? Zomaar een schot voor de boeg geven is leuk maar niet een solide basis voor een succesvolle onderneming. Voordat ik met mijn huidige bedrijf begon ben ik gewoon met de bezem begonnen, ik had 0 ervaring in de schoonmaak maar wel als ondernemer. korte tijd in loondienst mij alle ins en outs eigen gemaakt wat geresulteerd heeft in een vliegende start en een gezonde onderneming.
 11. Ik voorzie een carrière switch voor Cosara. tegeltjesaandemuur.nl
 12. Kijk eens over de grens, zelf koop ik voor mijn schoonmaakbedrijf regelmatig in bij een Duitse groothandel. Sommige producten zijn daar tot 30% goedkoper. ik koop niet zozeer voor verdere handel meer voor gebruik in mijn werk bij klanten maar met de inkoopprijzen uit Duitsland zou ik een prima marge kunnen maken. Toiletpapier en handdoekjes koop ik wel in Nederland voor doorlevering maar dat gaat in bulk tegen andere condities. 1 pak toiletpapier kan je goedkoper bij de supermarkt halen.
 13. In 2013 ben ik in grote lijnen begonnen met de principes van PF zonder dat ik er een naam voor had. Het boek was eigenlijk meer een feest van herkenning.
 14. Geen idee hoe het er uit ziet maar met mijn bedrijf moest ik in het voorjaar een huis ontruimen. De eiken inrichting was aan de straatstenen niet te slijten of in te leveren bij de kringloop. misschien toch een puntje om te onderzoeken. Laatstelijk wat nieuwe lampen gekocht en het viel mij op dat RVS en Glas oververtegenwoordigd waren in de winkels.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept