Jump to content

henkh

Legend
 • Content Count

  3,511
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

henkh last won the day on June 28 2020

henkh had the most liked content!

Community Reputation

297

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Country
  Nederland
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  51 >

Company info

 • Branch
  Overig
 1. Wellicht een link naar jouw site? dan hebben we vergelijkingsmateriaal voor jouw persoonlijke mening
 2. Ik vraag me af wat de meerkosten voor banken zijn als je een particuliere rekening voor wat zakelijke ontvangsten en betalingen zijn die alleen via internet bankieren gedaan worden. Als het op jaarbasis maar een paar honderd zijn. Tegenwoordig kan je met contant geld bijna nergens meer terecht of ze behandelen je alsof je melaats bent. op mijn particuliere rekening heb ik iig veel meer transacties met veel lage bedragen. KNAB hanteert tot 1000 transacties per jaar met een vast bedrag. geen idee wat de zakelijke kosten bij andere banken zijn.
 3. Na 5,5 maand weer volledig aan de bak. revalidatie geslaagd.
 4. Verzekeringen en wegenbelasting zijn btw vrij, die boek je in zijn geheel als kosten. Rijden in een youngtimer met een lage dagwaarde is aantrekkelijker om zakelijk te rijden zeker als je weinig km rijd, onderhoudskosten kan je ook aftrekken. alleen kunnen die kosten ook een blok aan je been worden. Volgens mij hoef je met bijtelling geen km bij te houden, Ik doe het in ieder geval niet juist om dat soort administratie te ontlopen. Nog nooit gezeur gehad met de BD.
 5. medicijnautomaat In het meest saaie dorp van ZH hebben alle apotheken ze al.
 6. Privé zag ik de bui al aankomen en heb ik heel tijdig alles besteld. Zakelijk krijg ik het meeste via DHL en DPD en daar merk ik weinig vertraging. Eind van het jaar koop ik nog wel wat klein spul voor bedrijf wat vaak via post.nl geleverd wordt. Dat schuif ik nu maar even door naar januari. Laat het altijd op mijn huisadres bezorgen omdat de meeste zendingen toch overdag komen en wij vaak in de vroege ochtend of late avond werken. Heb wel eens overwogen om een pakket bus naast de voordeur te plaatsen maar de meest kleine artikelen worden vaak in een gigantische d
 7. Voor mijn bedrijf koop ik bij een Duitse groothandel regelmatig schoonmaakmaterialen. Hun webshop is zo ingericht als je eenmaal goedkeuring hebt door je btw nummer te verstrekken alle prijzen zonder btw zijn. Laatst gevraagd bij een Belgische webshop in fotoartikelen en bij hun was het ook geen probleem. Via hun klantenservice kreeg ik bericht dat dit geheel automatisch in het bestelproces opgenomen was. En idd account aangemaakt btw nummer ingegeven en kon direct prijzen zonder btw zien en bestellen. Denk dat de meeste bedrijven in het buitenland (Europa) het geen probleem vinden
 8. afhalen op afspraak in winkel na lockdown kan idd weinig over vinden. Alternatief is dat winkeliers lokaal zelf gaan bezorgen. Wellicht zouden ouders met een bakfiets (die nu werkeloos stil staat) deze uit kunnen lenen aan winkeliers. Op wat tijd en inspanning na een goedkoop vervoermiddel voor lokaal bezorgen. Ben benieuwd of er op gehandhaafd wordt. en valt speelgoed van 0- 12 maanden ook onder babyspullen? (lees net in de krant dat de winkels aangepast worden op het assortiment wat nog wel verkocht mag worden)
 9. Het betreft alleen contactberoepen en dan alleen nog in de niet medische sector. Met mijn bedrijf merk ik er weinig van omdat de meeste van onze klanten in de industrie en productie zitten waardoor thuiswerken geen optie is. Maar schoonmaakbedrijven met veel klanten in onderwijs en detailhandel zullen het zeer zeker weer gaan merken. Sprak gisteren de eigenaar van de oliebollenkraam bij het tuincentrum hier die echt in zak en as zat. Normaal staat hij daar op het parkeerterrein maar moet daar nu weg omdat de hekken dicht gaan. Hopelijk vindt hij een andere stek binnen de gemeente
 10. 1666 per maand, ruim meer dan bijstand voor een alleenstaande. Maar met de discussie of zzpers te weinig verdienen of de markt verzieken is Joep niet geholpen. Zeker niet in dit beroerde Corona jaar. Ik heb even gezocht op eigen vermogen en bbz voor ondernemer. eerste zoekresultaat maar voldoende info en als ik het zo lees zijn de eigen vermogen grenzen een stuk hoger. Wellicht toch als inkomensondersteuning of anders als lening. Joep zal dus naar de gemeente en met een plan moeten komen. Het lijkt mij dat gemeentes in deze barre tijden toch enige coulance tonen zeker als de ond
 11. Tijdens mijn diensttijd als hospik heb ik ruime ervaring opgedaan, nu ik een nieuwe hobby zoek ben ik beschikbaar als vrijwilliger.
 12. Ben het helemaal met Roel eens, dit soort constructies moet je eigenlijk niet willen. Mijn schoonmaakbedrijf maakt schoon bij bedrijven en particulieren. Op regelmatige basis of enkele opdracht. Ik stuur iedereen een factuur die ze kunnen overmaken. contante betalingen accepteer ik niet. Ik heb dus geen (kleine) kas meer. Bedrijfsmatige uitgaven die niet op factuur gaan pin ik ter plekke met de bankpas van mijn rekening. Collega's en dan voornamelijk glazenwassers gaan nog wel met de knip langs de deuren, ik ben er al jaren klaar mee. Geen idee hoe dat in jouw branche gaat.
 13. until

  Jammer, maar begrijpelijk. Ondertussen borrelen bij diverse leden al weer nieuwe plannen op voor als het weer kan.
 14. Heeft de verzekeraar niet ex btw uitbetaald? De meeste verzekeringsmaatschappijen keren schades zonder btw uit omdat je die zelf terug kan vorderen. Heeft de verzekeraar laten weten waarom ze minder uitkeren?
 15. Ik heb ook nog een Brother labelprinter QL570, ooit "gratis" gekregen bij een paar rollen stickers. Staat al een jaar of 6 op mijn bureau en ik blijf het een handig ding vinden. De kosten printen dalen al een aantal jaren en dit jaar helemaal hard sinds ik digitalisering omarmd heb.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept