Jump to content

Anjor

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  41-45
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  KvK
  MKB Nederland

Company info

 • Location
  Oss
 1. Mijn dank voor deze sneller reactie. Zal hier zeker een kijken. Edwin Bril
 2. Beste leden, Op voorhand mijn excuus als dit de verkeerde rubriek is. Ik weet dat er voor de modewereld een B2B platform (FashionUnited) is waar onderling nieuws, ervaringen, hulp etc. gedeeld wordt. Is er bij iemand bekend of er ook een platform is voor interieur textiel? Heb op google reeds meerdere zoekpogingen gedaan maar kan hier niet vinden wat hier op lijkt. Jullie tips zijn welkom. Edwin Bril Anjor Retail | S©andic Lifestyle.
 3. Beste Ties, Mijn excuus als het zo overkomt. Dit is zo niet bedoeld. Natuurlijk is alle hulp welkom maar het is niet mijn intentie om op deze manier een partner te vinden laat staan lui over te komen; verre van dat zelfs. Aan de andere kant heb ik wel altijd geleerd dat als ik een tip krijg deze door te spelen bij mogelijke belanghebbenden waardoor de opmering van "had dat maar gezegt" wordt voorkomen. Zal je artikel nog een keer lezen. Met groet, Edwin
 4. Hallo Nico, Mijn excuus; zo had ik het nog niet gezien. Wat betreft QCredits; mooi alternatief, maar ik wil eerst kijken of ik een persoon kan vinden met bij voorkeur een passie voor horloges. Ik denk dat ik, al is het voor een profesionele investeerder een relatief klein bedrag,meer heb aan een investeerder die naast zijn/haar financiele inbreng ook kennis kan delen om zo de lancering tot een succes te brengen. Mocht je binnenkort nog iemand sreken..... ;)
 5. Beste Nico, Een beetje denigrerend vindt ik je opmerking wel; "family and fools". Daarbij komt dat het geen antwoord op mijn vraag is. Als ik met je eigen woorden mag reageren : "Lees eerst de vraag eens zou ik zeggen"
 6. Beste Joost, Deze had ik idd ook al gezien. Haal er echter (te) weinig reviews uit. Wellicht moet ik de vraag stellen of het uberhaubt verstandig is om middels dergelijke sites op zoek te gaan naar een investeerder. Indien nee; welke weg zou dan raadzaam zijn??
 7. Beste leden, Momenteel ben ik bezig met de voorbereidingen voor de introductie / lancering van een jong Noors horlogemerk van Zwitserse makelij. De site is gereed, het contract ligt klaar om te tekenen en het vertrouwen is naar elkaar uitgesproken. Nu heb ik imiddels het forum doorzocht maar kan niet vinden wat ik zoek: Ervaringen met Investeringsplen.nl. Ik heb, om één en ander te kunnen realiseren, een laatste financieel zetje nodig van € 5000,= en heb hiervoor gekeken naar de diverse sites die vraag en aanbod van investeringen bij elkaar brengen. Nu valt mijn oog op eerder genoemde partij maar kan eigenlijk geen recensies vinden over deze partij. Zijn er mensen die ervaringen hebben of kennen van deze partij? Het gaat me met name om de "kans van slagen". Tip over andere partijen en / of mogelijkheden zijn ook meer dan welkom! Met groet, Edwin
 8. Beste leden, Samen met een Noorse ondernemer ben ik aan het kijken wat de mogelijkheden zijn om voor zijn bedrijf op basis van een nul uren contract te gaan werken in Nederland en in de toekomst Benelux. Mijn diensten zullen voornamelijk worden ingezet als hij een verzoek uit Nederland / Benelux krijgt. Deze zal hij dan naar mij worden doorgespeeld zodat ik in contact kan treden en namens het bedrijf de zaken waarneem. Het betreft een luxe product waarvan de beloning op basis van provisie en onkosten vergoeding zal zijn. Een vast uurloon komt dus niet ter sprake. Mijn grootste vraag is nu; weet iemand waar ik snel de juiste informatie kan vinden over de regelgeving hiervan in Nederland, de do's en nartuurlijk de don'ts. Zie graag jullie tips en advies.
 9. Beste allemaal, Het is/was zeer zeker niet mijn bedoeling om iemand tegen het verkeerde beet te trappen. Het valt me alleen op dat er topics tussen zitten die in verhouding net zoveel gelezen zijn en ik weet niet hoeveel antwoorden krijgen. En als je dan ook nog inhoudelijk kijkt waar het overgaat denk ik; je vraagt naar de bekende weg. bv: ben ik legaal bezig als ik van namaak kleding de labels eruit knip en dan via een webshop verkoop.... Het heeft dus niets met arogantie te maken maar met een teleurstellend resultaat. Zelf had ik een reactie met een antwoord in de goede richting hoger ingeschat. Nogmaals mijn excuus als ik iemand gekrenkt heb. PS; voor iemand met dyslectie doe ik het volgens mij helemaal niet slecht....of wel?
 10. Dat Zwitserland lid van de EVA is en hierdoor de regels hetzelfde zijn was al bekend en ook is dan ook geen antwoord op mijn vraag. Eén telefoontje naar de KvK was voldoende om mijn vraag te beantwoorden; Indien de leverancier een EUR.1 certificaat toevoegd wordt ik vrijgesteld van invoerrechten. Misschien volgende keer gewoon geduld hebben tot een werkdag en geen moeite meer doen op fora. Moet eerlijk zeggen dat het resultaat aan expertiese een beetje tegenvalt. Topic gelosten.
 11. Beste leden, Op dit moment ben ik in een vergevorderd stadium om het Noorse horlogemerk Bruvik fine Timepieces te gaan importeren en distrubueren in Nederland en een later sttadium ook Belgié en Luxemburg. De overeenkomst wordt op dit moment opgesteld en alle ins en outs verzonden. Nu moeten straks alleen de horloges nog naar Nederland worden ingevoerd. En op dit punt begin ik een beetje vast te lopen omdast ik niet direct de concrete informatie die ik hierover zoek kan vinden. Noorwegen is één van de EER/EVA landen wat betekend ondermeer de bevordering van vrije handel met EU landen. Kan de leverancier nu een EUR.1 certificaat aanvragen en toevoegen bij de goederen zodat ik als importeur korting of vrijstelling krijg van invoerrechten? Ook als deze horloges in Zwitserland worden gefabriceert? Deze specifieke informatie kan ik helaas niet direct vinden binnen de diverse sites vandaar dat ik een beroep doe op de deskundigen binnen HL.. Zie de reacties graag tegemoet.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept