Jump to content

Chappelin

Senior
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • First name
  Sjoerd
 • Last name
  De Monchou
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Hi! Er werd mij laatst gevraagd of je als kleine ondernemer ook een persoonlijke rekening kunt aanhouden. Ik vertelde dat dit wel zou kunnen, maar als je gaat groeien, het toch wel een must wordt om persoonlijk en zakelijk apart te houden. Echter dacht ik laatst over het volgende: Zou je als startende ondernemer ook een extra persoonlijke rekening nemen om zowel privé als zakelijk gescheiden te houden, maar toch nog niet zoveel te hoeven betalen voor een zakelijke rekening? (Alhoewel, zóveel is het nou ook weer niet, maar toch!) Iemand ervaring over?
 2. Voor ieders informatie: Ik heb bij alle drie geïnformeerd en bij allen ligt de prijs tussen de 1500 en de 3000 euro. (Afhankelijk van stijl, tijd etc.) Dus, dan is het een kwestie van kiezen op persoonlijkheid, frisheid en creativiteit!
 3. XiaoDi, zie ik hier iemand met dezelfde brandende interesse in de technologie ´van de toekomst?´ Dan interesseert dit filmpje je ook:
 4. Dat was dus lange tijd de gang van zaken, Ideabroker-1, maar omdat Google zijn algoritmes zo vaak verandert, kun je er niet meer van uit gaan. Het is belangrijker om een goede enthousiaste klantengroep te vergaren die je doorverwijst naar andere klanten. (Welke marketing werkt er nu beter dan mond-tot-mondmarketing?)
 5. There is no reason, NOT to follow your heart... Haha, toch inderdaad wel een belangrijke toevoeging.
 6. Niet zo'n erg overzichtelijke post Nick-FB! Toch bedankt voor de informatie, ik was er zelf ook al achtergekomen! Ik zal voor andere geïnteresseerden even navraag doen bij een aantal bedrijven en hier hun prijzen/werkwijzen posten!
 7. Jup. Hoe vind je deze? Vond onlangs een geweldig inspirerende: “Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.” - Mark Twain PS: @XiaoDi, jup, ken die website! Ik ben zelf lid op Facebook van deze jongens: https://www.facebook.com/Dailyinspirationandmotivation Geeft mij op de momentjes dat ik het verkeerde pad op ga (Facebook!), toch even dat duwtje om het weer af te zetten en door te gaan ;).
 8. Hi Higherlevelers! Zoals jullie zagen aan de leuke 'futuristische' topic-discussie in de Innovatie-groep, hou ik ervan om mijn bedrijf aan te passen aan de toekomst, zodat men denkt: wow, die kijkt vooruit! Nu kwam ik erachter dat meer en meer websites die ook dit streven een simpele website met een video op hun homepage (die meestal ook responsive is) hebben, een korte animatie van 1 minuut die hun product dan uitlegt en als het ware 'verkoopt'. (Een zogenaamde Explainer Video). Nu raadpleegde ik (of kan 'pleegde ik raad' tegenwoordig ook?!) mijn grote vriend Google, om te kijken welke bedrijven in Nederland deze filmpjes leveren. De 3 websites die ik het meest tegenkwam: - letssay.nl - funk-e.nl - in60seconds.nl (+ hiernaast nog heel veel bedrijfjes die ook video filmen etc. Meer bedrijfsfilm-achtig) Heeft iemand ervaring met het laten maken van dit soort videos (wat mag dit kosten?) en wellicht met een van de bovenstaande bedrijven?
 9. Wellicht bekend bij jullie, laatst ook op TV. De documentaire: The Greatest Movie Ever Sold. Een documentaire over marketing en productplacement, totaal gesponserd door marketing en productplacement! Morgan Spurlock zorgt er in deze docu over dat men een duidelijk en goed beeld krijg over de wereld van de product placements in films en series. Daarnaast is het hem gelukt de HELE film te kunnen sponseren door die zelfde product placements :). Tijd over op een zondag avond? Kijk deze komische maar informatieve documentaire :). (Laatst op TV, en nu nog te vinden op Uitzending Gemist!) Groet. Ch.
 10. Om in te haken FvdDungen; ik denk dat sommige ontwikkelingen sneller zullen gaan dan je zult denken. Ik zag vorig jaar dit filmpje: Toen was ik verbaasd over hoe ´mechanisch´ de toekomst eruit zag. Maar als ik er nu nogmaals naar kijk, denk ik: Wow, veel van dit filmpje is NU al mogelijk. Moet je na gaan wat er qua technologie en kennis er beschikbaar zal zijn over een aantal jaar. Erg inspirerend.
 11. Goedemiddag! Een ietwat grauwe middag, maar daarvoor geen minder leerzame! Wat ik merk is dat op sommige dagen ik extreem gemotiveerd ben en op andere dagen juist het tegenovergestelde: een futloze, niet-energieke en niet-gemotiveerde ondernemer. Omdat mijn motivatie zo schommelde, zocht ik een manier om dit meer op balans te brengen en me te motiveren ook al ´heb ik er geen zin in´. Iets wat mij extreem heeft geholpen in zowel mijn motivatie als mijn resultaten (en ervoor heeft gezorgd dat ik nét dat extra beetje moed en focus heb om nét even die dingen te doen die ik anders niet zou doen, maar die later cruciaal blijken voor je bedrijf), zijn een aantal kleine dingetjes. Ik heb gemerkt dat het bij mij heel goed werkt om mijzelf constant te laten herinneren dat dit iets is dat ik WIL en MOET doen! Dingen die mij helpen: Quotes. Quotes zijn geweldig inspirerende zinnen van grootheden, perfect om je weer op de baan te krijgen als je er geen zin meer in hebt. Enkele favo´s: ,,Remember that you are going to die is the best way I know to avoid the trap of thinking you have something to lose. YOU ARE ALREADY NAKED. There is no reason to follow your heart . Stay hungy. Stay foolish.´´ - Steve Jobs ,,Twenty years from now, you will be more disappointed by the things you didn´t do than by the things you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sail. Explore. Dream. Discover.´´ - Mark Twain Wat zijn jullie favorieten? Een andere erg goede manier vind ik MOTIVERENDE VIDEOS. (oftewel: motivational videos), mijn topfavoriet is deze: http://www.youtube.com/watch?v=ev2duJejO3o Hoop dat jullie hier iets aan hebben en wellicht ook merken dat dit helpt in een dagelijke ´lack of motivation´ ;)
 12. Graag gedaan :). Krijg ik nu korting op een online onderzoek? ;) (Heb namelijk nog wel een enorm goed voorstel dat commercieel interessant is!) Bij mij komt er niets op het scherm bij wesearch.nl. Zou kunnen dat een domeinenjager je voor was en hem heeft gekocht. De .COM is inderdaad een rare. Lijkt mij geen normaal bedrijf. Je zou eens contact met ze kunnen opnemen! (Zou ook goed een soort 'opvulpagina' kunnen zijn van domeinenhunters!) Laat het even weten, ben benieuwd :)!
 13. Ai. Positief toekomstperspectief dan! Over 20 jaar: - is internet geintegreerd in alles wat we doen. In de koelkast. In de kledingkast. Alles staat altijd met alles in verbinding. Internet zal zijn zoals electriciteit, je ziet het niet, maar je gaat ervan uit dat het overal zal zijn. - internet zal op veel openbare plaatsen gratis toegankelijk zijn. Op dit moment is bijvoorbeeld al in Rijeka gratis openbare wifi van de gemeente. De zogenaamde Wi-Free. Met experimenten is ontdekt dat men hierdoor sneller en vaker op internet gaat, waardoor er natuurlijk meer mogelijkheid is om overal, plaatselijk te adverteren. - Google zal het grootste bedrijf ter wereld zijn. Zoals iedereen Facebook nu normaal vind, vind men dan Google Plus normaal, onder het motto: alles op een plaats. (Google Search, Google Plus, Google Maps, Google RSS, Google Drive etc.) Grote kans dat Google ervoor gaat zorgen dat internet in de grote steden openbaar gratis zal zijn. - DNA-technologie zal uitgebreider zijn. Zoals men nu spreekt van 'online privacy', zal er dan sprake zijn van DNA-privacy. Je kunt je DNA NU AL laten analyseren en jouw volledige genoom op een USB-stick krijgen voor een paar duizend euro. Moet je na gaan hoe dit zal zijn in de toekomst. Hierbij zullen ook andere ontwikkelingen volgen; een WC die jouw DNA automatisch leest en zo ziet welke voedingsstoffen je tekort komt? (Of welke ziektes je hebt? -> Ontdekken van kanker?) Zoals jullie zien hou ik wel van een toekomstgokje :D. Maar wat denken jullie over de NABIJE toekomst? Over de toekomst over 5 jaar? Het internet over 5 jaar? De technologie over 5 jaar?
 14. @Luuceu, matig. Vooral de standaardvoicemailmessage is dramatisch. Je hebt een extra telefoonlijn, ooit andere online telefoonservices gebruikt?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept