Jump to content

HandTruxToys.eu

Senior
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  Positief en vrolijk in het leven staan. Die opbouwende kritiek kunnen geven en die mee willen denken. Kritiek is prima maar beren op de weg blijven gooien is irritant.
 • My opinion about entrepeneurship
  Het is een weg, geen doel. Onthoudt dat de leukste dingen in het leven geen vaak geen dingen zijn.
 • My opinion about innovation
  Voorruit denken en creatief zijn hoort bij het ondernemen.
 1. Joost bedankt. Ik kan weer slapen vanavond. Je hoort zo veel verhalen over het onbegrip van de belastingdienst. Groeten Aldo
 2. He joost dank voor je reactie. 1. Nieuwe VOF 2. Nee. Op zichzelf staande onderneming. 3. Omzetbelasting. 4. De eerste helft van het jaar bestond het bedrijf niet. Maar is met terugwerkende kracht begonnen. Dus we bestaand wel vanaf 1-1-2013. Dat zal mijn fout geweest zijn denk ik nu? Maar ik kennelijk verzuimd met terugwerkende kracht aangifte te doen ofzo? 5. Nee geen boeken onderzoek.
 3. Das lekker! 2 dagen voor een belangrijke beurs waar ik ga staan met ons speelgoed kado van de belastingdienst: Naheffingsaanslag: € 10.000! Ze hebben daar zoiets van we sturen gewoon wat kijken of ze reageren? Het is voor de eerste helft van vorig jaar toen ons bedrijf HandTrux Europe VOF nog niet eens bestond. We waren de eerste helft Aldoimport.nl met een eigen kvk en btw nummer. Dus een heffing voor een bedrijf dat nog niet bestond. Iemand ervaring mee? Komt dit goed of moet ik me zorgen maken? Belastingdienst is pas maandag weer bereikbaar en ik zou graag rustig willen slapen vannacht......... HELP!
 4. Dankje. Helemaal niet bij stil gestaan dat het ook NIET op een pallet gezet hoeft te worden. Zal zeker schelen. Goede tip! :)
 5. Dit is echt niet mijn ding dus vandaar de vraag hier. Ik heb er een ander product bijgekregen dat ik exclusief in Europa op de markt mag brengen. Van het een komt het ander. ;D (zie mijn handtekening als je wilt weten wat. = ivm met forum regels. Het zijn in ieder geval Hoodies kinderkleding) Die wil ik namelijk per pallet importeren vanuit china en ik probeer te bereken hoe ik die het beste op een pallet krijg en op welk volume ik dan uitkom. Het zijn zeg maar kinderknuffelkleding dingen. Dus die zijn zacht en kan je dus een beetje in elkaar drukken. De bruto maat is (gemiddelde van de verschillende dieren): 40 cm x 40 cm x 9cm . Dit is nog zonder ze aan te drukken. In een doos met samples zaten er 10 en die pasten in een doos van 28 cm x 29 cm c 34 cm. Ik wil nu een doos laten maken waar er 16 in passen. (er zijn 4 verschillende maten, 4 per maat en per diersoort. = 16 hoodies in een doos). Ze wegen trouwens gemiddeld 350 gram. Nu de vragen waarvan ik hoop dat er een paar logistieke rekenwonders zijn die me dit kunnen beantwoorden: 1. Hoe groot moet de doos zijn waar er 16 in passen. 2. Hoeveel van die dozen passen er op een pallet die van China naar NL moet. 3. Alle overige informatie die van toepassing is op bovenstaand verhaal.
 6. De spelling wordt op dit moment door mijn Amerikaanse HandTrux vrienden verbeterd dus dan moet het goed zijn. Google Translate gebruik ik wel voor individuele woorden. Maar jammer dat het hier nu 90% over de spelling gaat terwijl mijn vraag dus niet was of ik was geslaagd voor mijn diploma engels. Mijn vraag was meer of de eerlijkheid en openheid nadelig kan zijn? En asl ik het wil promoten hoe kan ik dit dan het beste aanpakken. Er zal in ieder geval een press release in de USA zijn en in NL. Social media Facebook en wat andere ondernemers websites zou ik ook aan willen schrijven met de vraag of ze er wat aandacht aan willen besteden. Maar mij leek het dus leuk om een dergelijke blog o.a. om bekendheid te krijgen, de aandacht te trekken maar ook de interactie te zoeken met onze klanten. Advies, ideeën, kritiek allemaal welkom.
 7. Beste mensen, We staan met ons bedrijf op de www.Toyfair.de in Nuremberg in Januari/februari. We hebben een stand in het New Exhibitors Centrum op een prachtige plek (Hoekstand bij Business forum en tegenover stand van Toy Award) Is alleen onze eerste echte business beurs dus ik vraag me even af wat jullie aan tips en advies kunnen geven. Van vragen zoals: Hoeveel visitekaatrjes moet ik meenemen en hoeveel flyers? Wat mag ik verwachten aan mogelijke verkopen en hoe doe je dat met prijslijsten geef je die gewoon aan iedereen mee of...? Alle advies is welkom! En zijn er nog meer mensen die er heen gaan of er gaan staan met een stand? Dank alvast. Aldo [titel verduidelijkt - mod]
 8. Ik vind schrijven leuk en het kost me relatief weinig moeite. Spelling daarentegen in zowel nederlands als engels is niet perfect. Wat ik er mee probeer te bereiken is bekendheid. Maar het is voor mij ook een soort dagboek of journaal om later terug te kunnen lezen hoe het gegaan is. (Als ik in mijn enorme villa aan de zee nog eens wil kijken hoe ik in armoede leefde in een rijtjeshuis) ;D
 9. Dank voor de reacties. Ik moet inderdaad de spelfouten nog even na laten kijken door de secretaresse van Meneer van den Heuvel. Ik vroeg me namelijk of het niet als on professioneel over zou komen zo'n open en eerlijk blog. Maar ik denk er is al zo veel warme opgeklopte bla bla lucht te koop. Dan zou dit wel eens beter kunnen uitpakken.
 10. Beste mensen, Ik heb hier al eens een paar blogpost vol geschreven en heb toen besloten dat op onze eigen geheel vernieuwde website in het engels te doen. Het is (in ieder geval voor ons) een bijzonder verhaal om te vertellen. Ik doe doe vrij open en eerlijk. Ik weet alleen niet hoe dit overkomt. Ik ben dus erg nieuwsgierig naar jullie feedback. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Laat je me dat weten? Je kan ook een commentaar onderaan de artikelen plaatsen. Ik zou het op prijs stellen. Aangezien een directe link hier denk ik niet mag heb ik die in mijn handtekening staan. "HandTrux Blog van Ernie en Aldo"
 11. Nee heb ik niet gedaan. Ik heb een mail gestuurd dat we alleen bank transfer of cash accepteren. Zoals gezegd vertrouw ik het op meerdere vlakken niet dus dit is ook een manier om te kijken hoe er gereageerd wordt. Mijn voorspelling: er wordt niet gereageerd of "nou dan houdt het op". Weet ik ook genoeg. Ik heb nu al genoeg verkocht in mijn leven en leergeld betaald om aan te kunnen voelen wanneer iets ruikt. Dit ruikt niet het stinkt!
 12. Ik zou ook zeker naar alternatieven gekeken hebben als de rest niet zo vreemd was. Geen KvK/BTW nummer (willen?) geven. Geen website met deze gegevens, en die website is ook niet echt "levend" te noemen. En dan als bonus dus de engelse Jan jansen zijn. Ook zijn manier van mailen is extreem kort. We hebben het allemaal druk maar dit was echt extreem kortaf allemaal.
 13. Beste Mede ondernemers, Ik ben er gelukkig niet ingetrapt maar ik ben de afgelopen weken benaderd door een potentiële "klant" die interesse had in ons prouct. Een pallet wilde afnemen en toen het op betalen aankwam wilde hij alleen met creditcard betalen. Toen gingen bij mij allerlei alarmbellen af en heb ik even gebeld met de bank. Iets dat we al vermoeden dat bleek ook te kloppen. Als iemand met een credit card betaald kan hij na verloop van tijd zonder opgaaf van redenen zijn geld terug laten halen. Of de betaling cancellen. Hij heeft dan wel al je producten en jij denkt dat je al betaald hebt gekregen. Ga dan nog maar eens verhaal halen. De enige reden volgens de bank dat iemand per sé met een creditcard wil betalen is als hij (tijdelijk) krap bij kas zit en zo even wil overbruggen. Maar het was niet alleen het gedoe met de creditcard. Ook was er geen duidelijke website met KvK & BTW nummer. Ook na herhaaldelijk vragen heeft hij deze gegevens nog steeds niet gestuurd. En zijn naam is James Smith. Ook waren zijn antwoorden steeds extreem kortaf. Nou bestaan er echt mensen die zo heten en vast betrouwbaar en symphatiek zijn maar alles bij elkaar opgeteld vertrouw ik het voor geen cent. Leterlijk. Advies van de bank: Als je intuïtie zegt dat het niet klopt. Dan ook niet doen. Ik heb nu een mail gestuurd dat we alleen betalingen per bank accepteren. Misschien dat hij dat braaf gaat doen en dan is er dus niks aan de hand. Maar ik heb zo'n vermoeden dat dit niet gaat gebeurn. Mocht dat wel zo zijn zal ik dat hier ook laten weten. Misschien hebben jullie er iets aan. groeten Aldo
 14. Late reactie maar: Heb je deze ook gezien: Nederlands: http://www.ouders.nl/cspl2013-09.htm http://voormijnkleintje.nl/tag/schep/ Duits: http://think320.blogspot.nl/2013/01/die-handschaufeln-von-handtrux.html Pools: http://www.zabawkowicz.pl/zabawka/714,zabawka-do-piasku---handtrux.html Spaans: http://www.risasinmas.com/las-manos-excavadoras-de-hand-trux/ Italiaans: http://www.dottorgadget.it/2011/07/handtrux-la-pala-da-braccio/ En als je verder googled vindt je er nog veeeel meer. (positieve)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept